Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Mr Dini
üzenetére
Köszi a segítséget, kiszedtem a "/curl"-t a parancsból és a "< >" jeleket is, nem figyeltem eléggé, hogy az a példa csak. Utána lesett, hogy szerver:port a formátum + shell paraméterek.
Egyébként nekem jobban bejön a Tasker, mint a Robot, több a lehetőség is benne. AutomateIt és a Droid Automate is "buták" a Taskerhoz képest. Az új béta meg jól néz ki, próbálgattam, nálam nem dobott hibát. De visszaálltam a stable Holo verzióra.
A PowerAmp meg már nem izgat engem. Azóta kijött jó pár jobb program, ami elhaladt mellette minden téren. Android 2 és 4.x alatt tényleg jó volt. Az más kérdés, hogy a license check egy hatalmas nagy f.... Ha pedig tényleg úgy fog kinézni ahogy a leak képek vannak, akkor irtó gagyi a kinézete. Nálam a BlackPlayer EX és a Phonograph/Pulsar most az etalon. Bár a B EX amúgy is erős program. Megvettem annó a PowerAmp-ot,
majd azért ránézek, ha kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Keresünk dokkolókat
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest