Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Tudok róla, volt is korábban szó erről itt a topikban is.
Csak nem ismertem az előzményeket, s meglepődtem, hogy van erre natív Java API az Androidban, s nem csak a settings binárison keresztül elérhető a program.
Egyébként nem rosszak ezek a pluginek, de 'in-production' környezetben nehéz őket használni. Jobb szeretem a dolgokat Taskerrel 'natívan' megoldani, hogy ne kelljen egy csomó plusz appot feltenni ezekért a funkciókért. Hiszen Joao nem csinál mást, mint a Taskerből kimaradt Droidos Java függvényeket teszi elérhetővé egy egyszerű GUI-n keresztül. Viszont a funkciók 66%-át kb. meg lehet oldani Taskerrel is, Java függvények meghívásával (kivéve az Activityket), ami sokkal gyorsabb, mint a külső pluginek...
Meg a múltkor találtam szintén egy ígéretes projektet, amit feltéve tapasztaltam, hogy körülbelül hat darab plugint kellene telepítenem a futtatáshoz. Kíváncsiságból újraalkottam ezeket a részeket csupán Taskerrel, JS-sel, Javaval és Shellel és meglepő eredményeket kaptam. Az eredeti 2.38 ms alatt futott le az én módosításom pedig 0.83 ms alatt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest