Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023
üzenetére
Sports Tracker-nek elég ha menet közben kapcsol be a gps, szóval egyszerű a képlet.
SS-be lépj be launcher-ből és nézd át a beállításait.
Helper-t a rendszer partícióra telepíti, ezen keresztül hajtja végre a kényes parancsokat.
Ha az SS-t Titanium Backup-pal átkonvertálod rendszer alkalmazássá, akkor nincs szükség Helper-re (root jog lehet, h kelleni fog).
De elvileg van annyira bolond biztos az SS, ahogy észrevettem, h jelzi, ha vmi nem megfelelő.
Amúgy ha ez fent van, akkor már működik a Tasker beépített Misc/GPS parancsa is, legalábbis én nem plugin-ből hívom meg a parancsot.
Amúgy ha vmiért nem működik, akkor az SS termék támogatását vedd igénybe! Jobb ötlet híján.A feladathoz én meg application context-et használnék, nem kell bonyolítani egyéb parancsikonnal. Ahogy indul a program, úgy lefut a Task.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs