Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

Lenne még egy kérdésem... :))

A szenzorokat szeretném figyelgetni az egyes telefonjaimon. Ehhez használok egy csomó shellparancsot, illetve egyéb megoldást, szóval nem egy kis taskról van szó. Majd az adatokat egy ad-hoc webszerveren láthatom grafikonszerűségen. Namost, mivel a tasker csak 2 percenként egyszer tud futtatni egy profilt (annyi a minimum), gondoltam berakok neki waiteket és beteszem egy for ciklusba. Találtam a Taskerben For-t, ráhúztam az elemekre és beállítottam változónak a %Sorszam változót, értéknek pedig 1-et adtam. Alá az ifbe pedig beraktam egy %Sorszam <= 28 -et. Mivel 28-szor szeretném lefuttatni. Viszont ez valahogy hiányosnak tűnt. Lefuttattam, de csak egyszer ment végig... És ez logikus is, hiszen a szám a %Sorszam helyén nem tud nőni, szóval egy endless loopot generáltam. Hogy kéne beállítani? Esetleg az Items részhez 1 helyett %Sorszam+1 -et írjak és a for előtt állítsam 1-re a változót?

Mindenesetre, már megírtam az egészet JS-ben, de kiváncsi lennék, h a Tasker berkein belül hogy kéne, hátha kell még később! :)

Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák