Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrég voltam itt azzal a problémával hogy 5.0.1 alatt secure settings pluginnal a tasker nem kapcsolgatja az adatforgalmat.
Nos azóta feltettem egy másik (custom) romot, előtte gyári volt, szintén 5.0.1 ahol szépen működik ez és minden más is.
És most jön az érdekesség, ugyanis a custom rom custom kernelt is tartalmazott, amit pár napja lecseréltem gyárira, és mit ad csoda megint nem akart működni ez a funkció
Már letöröltem, majd újra telepítettem scure settingset, de akkor sem, napokig egyáltalán nem működött.Aztán gondoltam egyet és visszaflasheltem ugyanazt a custom kernelt ami előtte volt, és most megint jól működik

Kérdésem, hogy ezt a kernel miben befolyásolja?
És ha befolyásolja is, akkor miért van hogy a gyári kernelen a nem jó, és a customon a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Már letöröltem, majd újra telepítettem scure settingset, de akkor sem, napokig egyáltalán nem működött.