Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Használt már vki Autoinputot? E-Robottal próbálom összehozni, de nem sikerül és nem tudom, hogy azért, mert
-Hiányos angol tudásom miatt félreértem a lehetőségeimet és valójában nem is tudja azt, amit szeretnék tőle.
-Kifejezetten Tasker -re írt broadcastot küld, amit a Robot nyilván nem kap meg.
-Szimplán béna vagyok."Csak" annyit szeretnék, hogy ha egy alkalmazásban rábökök egy "gombra", azt eseményként tudjam kezelni az automatizálóban. Sztem ezt tudnia kéne úgy, hogy jelez, ha érintés történik az előre rögzített koordinátákon, miközben X activity fókuszban van. Kíváncsi vagyok, hogy ez Taskerrel működik -e.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Éjszakai műszak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs