Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
Sziasztok!
Kérném segítségeteket Tasker, aktivitásmérő (vagy bármilyen eszköz, mely képes értesítéseket fogadni), BKK Futár összeházasításra.
Szintem:
N00b, fejlesztői tudás=0, konzolokat már használtam API hívásokhoz.Eszközök:
- Tasker
- Xiaomi Mi Band (vibra + Led a csuklón), később akár Pebble
- Okos karkötő (aktivításmérő) / Okosóra saját alkalmazása (notify-k továbbküldése az eszközre)
- BKK Futár APIFeladat:
Egy bizonyos időintervallumban (pl. reggel 08:00-08:30 között), egy meghatározott BKK járatszám (pl. 7-es busz) a meghatározott megállóból (Bosnyák tér) való indulását monitorozza a BKK Futár API-ján keresztül. A kapott megállóba érési idők előtt 1.5 perccel továbbít egy értesítőt a Mi Bandre, ami rezeg egyet és jelzi LED-fénnyel az üzenetet. Okosórán (Android Wear vagy Pebble), itt akár megjelenhetne egy üzenet is.Ahol most tartok (eléggé az elején):
1. Taskerben létrehoztam egy notify taskot: létrejön egy Notifyt "Jön a busz!", Vár 5 mp-et, majd törli a notify-t.
2. Ezt kiexportált egy külön appba, ennek a neve: "Jön a busz"
2. A MiBand saját appjában beállítottam, hogy a "Jön a busz" app nofity-jére rezegjen kettőt és dobjon egy LED-es szinkódot.Egyelőre a program elindítására lefut a task és a MiBand rezeg.Itt kéne a segítség, hogy a BKK Futár API-jából, hogy nyerjem ki az adatokat, ami triggereli a fenti "Jön a busz" Tasker appomat, hogy fusson le abban a bizonyos időintervallumban, amikor jön egy busz a megállóba?

- foregi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Napelem
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Steam Deck
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Alienware 17r4 olvass
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi