Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• foregister

tag

Sziasztok!

Kérném segítségeteket Tasker, aktivitásmérő (vagy bármilyen eszköz, mely képes értesítéseket fogadni), BKK Futár összeházasításra.

Szintem:
    N00b, fejlesztői tudás=0, konzolokat már használtam API hívásokhoz.

Eszközök:
    - Tasker
    - Xiaomi Mi Band (vibra + Led a csuklón), később akár Pebble
    - Okos karkötő (aktivításmérő) / Okosóra saját alkalmazása (notify-k továbbküldése az eszközre)
    - BKK Futár API

Feladat:
    Egy bizonyos időintervallumban (pl. reggel 08:00-08:30 között), egy meghatározott BKK járatszám (pl. 7-es busz) a meghatározott megállóból (Bosnyák tér) való indulását monitorozza a BKK Futár API-ján keresztül. A kapott megállóba érési idők előtt 1.5 perccel továbbít egy értesítőt a Mi Bandre, ami rezeg egyet és jelzi LED-fénnyel az üzenetet. Okosórán (Android Wear vagy Pebble), itt akár megjelenhetne egy üzenet is.

Ahol most tartok (eléggé az elején):
    1. Taskerben létrehoztam egy notify taskot: létrejön egy Notifyt "Jön a busz!", Vár 5 mp-et, majd törli a notify-t.
    2. Ezt kiexportált egy külön appba, ennek a neve: "Jön a busz"
    2. A MiBand saját appjában beállítottam, hogy a "Jön a busz" app nofity-jére rezegjen kettőt és dobjon egy LED-es szinkódot.Egyelőre a program elindítására lefut a task és a MiBand rezeg.

Itt kéne a segítség, hogy a BKK Futár API-jából, hogy nyerjem ki az adatokat, ami triggereli a fenti "Jön a busz" Tasker appomat, hogy fusson le abban a bizonyos időintervallumban, amikor jön egy busz a megállóba? :))

- foregi

Új hozzászólás Aktív témák