Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Én is olvastam ezt az USB Debug-ot, de szerintem attò még megy az ADB is, meg sok telefonnál az egész FW-t lehetett úgy újrahúzni, hogy akksi kikap, USB kábel bedug PC-s gyári szoftver elindít, majd hangerő le gomb hosszan nyom, és máris rá lehet küldeni egy zsír új FW-t úgyhogy az előzőből semmi sem marad. Erősen kétlem hogy ebbe bele tudna szólni a program, mivel ilyenkor nem fut maga a rendszer sem.
Illetve a wipe data/factory reset-el túléli, azt alátámasztom, de a format system-et nem, és az ellen sincs védelem.Igen sajnos, csak tudnám mi a pöcsömnek kell pl. egy FM rádiónak meg hasonló okosságoknak szolgáltatásként futnia állandóan, miközben az Opera-t meg besorolja az empty app kategóriába az idiótája. Ezért rühellem az Android, nem csak hogy nem enged beleszólni az app-ok fontossági sorrendbe sorolásába, de még alapból balfaszul is csinálja meg. És a legjobb, hogy természetesen app sem létezik OOM groupings moddolásra, úgyhogy írhatok minden app-nak saját profilt a Tasker-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest