Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz bogil99 #3061 üzenetére

Nem tudom, hogy mit tudnék még ezen részletezni. Azt az update.zip -et telepítettem CWM -ből. Ha lejjebb gördítesz az XDA -s oldalon, ott részletezi a beállításait. Ezen kívül, a Play -ről telepítettem azt a kapcsolót, amit linkeltem. A működése pedig ott van a videón. Nem tudom, hogy mennyi a videón a kapcsolás, de most emlékezetből azt mondanám, hogy legalább 10 mp. Ha böngészőt indítasz, akkor pont dobni fogja az adatkapcsolatát. Ezért én úgy képzelném el, hogy a böngésződ ikonjához egy Tasker profilt rendelsz, ami előbb elintézi a váltást, majd indítja a böngészőt. Én ezzel a módszerrel helyettesítem a Greenify -t. Csinálok egy screenshotot a Playen az alkalmazás ikonjáról és ebből faragok egy saját ikont. Olyan, mint ha az alkalmazást indítanám, de valójában az egy profil, ami engedélyezi (kiolvasztja), majd indítja az alkalmazást. Ebben az esetben a böngésző indulását a meglévő 3G kapcsolattól kéne függővé tenni. Ebből következik, hogy ha 10 mp a 2G/3G váltás, akkor ennyit kell várnod a böngésző indulására.

Új hozzászólás Aktív témák