Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bogil99
üzenetére
Nem tudom, hogy mit tudnék még ezen részletezni. Azt az update.zip -et telepítettem CWM -ből. Ha lejjebb gördítesz az XDA -s oldalon, ott részletezi a beállításait. Ezen kívül, a Play -ről telepítettem azt a kapcsolót, amit linkeltem. A működése pedig ott van a videón. Nem tudom, hogy mennyi a videón a kapcsolás, de most emlékezetből azt mondanám, hogy legalább 10 mp. Ha böngészőt indítasz, akkor pont dobni fogja az adatkapcsolatát. Ezért én úgy képzelném el, hogy a böngésződ ikonjához egy Tasker profilt rendelsz, ami előbb elintézi a váltást, majd indítja a böngészőt. Én ezzel a módszerrel helyettesítem a Greenify -t. Csinálok egy screenshotot a Playen az alkalmazás ikonjáról és ebből faragok egy saját ikont. Olyan, mint ha az alkalmazást indítanám, de valójában az egy profil, ami engedélyezi (kiolvasztja), majd indítja az alkalmazást. Ebben az esetben a böngésző indulását a meglévő 3G kapcsolattól kéne függővé tenni. Ebből következik, hogy ha 10 mp a 2G/3G váltás, akkor ennyit kell várnod a böngésző indulására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi