Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincskedvem
aktív tag
Üdv! Egy barátom kért meg, hogy továbbítsam ezt, ha tudtok segíteni annak örülnék

Sony Xperia S telefonom van, jelenleg Carbon romot futtatok rajta (4.4.2), és abban van egy olyan lehetőség, hogy a telefon alján lévő világító csík fényerősségét lehet szabályozni. Ez király dolog, mert este nagyon zavaró, viszont nem lehet semmi profilhoz, csendes órákhoz stb kötni, úgyhogy jó lenne valahogy automatizálni. Arra gondoltam, hogy taskerben állítom be, hogyha a telefon fényereje legkisebben van, akkor állítsa ezt is a legkisebbre. Viszont akárhogy néztem szét a taskerban, sehol nem találtam a telefonfényerőt a contextek között. Megoldható ez valahogyan?
Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SkyWatcher Virtuoso Gti 150/750 Flex Dobson távcső
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest