Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincskedvem
aktív tag
Üdv! Egy barátom kért meg, hogy továbbítsam ezt, ha tudtok segíteni annak örülnék

Sony Xperia S telefonom van, jelenleg Carbon romot futtatok rajta (4.4.2), és abban van egy olyan lehetőség, hogy a telefon alján lévő világító csík fényerősségét lehet szabályozni. Ez király dolog, mert este nagyon zavaró, viszont nem lehet semmi profilhoz, csendes órákhoz stb kötni, úgyhogy jó lenne valahogy automatizálni. Arra gondoltam, hogy taskerben állítom be, hogyha a telefon fényereje legkisebben van, akkor állítsa ezt is a legkisebbre. Viszont akárhogy néztem szét a taskerban, sehol nem találtam a telefonfényerőt a contextek között. Megoldható ez valahogyan?
Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 58.5 mm full fém tamper
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest