- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumuss
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Hm, nem sokat értek abból amit mondasz

Úgy oldottam meg, hogy amint elindítom az sms alkalmazást, elindul a profil, vár 10 percet, majd értesít (hang,rezgés), és felajánl két taskot, hogy végeztem (ekkor leáll a profil), vagy még ott vagyok, akkor megint vár 5 percet, és igy tovább. Ez így nagyon jó nekem, annyi kivétellel, hogy a profil indulása nem tetszik. Mert ha belépek az sms alkalmazásba, mindig elindul. Olyat nem lehet valahogy, hogy akkor aktiválódjon, ha egy bizonyos szövegrészletet küldök, vagy az érkezik a telefonra? Vagy bizonyos telefonszámra küldött smsnél? És mivel összevissza parkolok, az lenne a legjobb, hogy csak a telefonszámnak az első pár számjegyét figyelje.
Ja, nekem nincs benne scene,1.0.17-es verzióm van
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- iPhone X 64Gb akku 100%
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest