Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
latis666
aktív tag
Vegigolvastam az egesz topicot. Mivel eltartott egy hetig mar nem vagyok biztos benne de szerintem meg nem volt rola szo. Azt kellene megoldanom hogy ha a telefonom elveszti a wifi kapcsolatot, akkor varjon mondjuk 3percet kapcsolja ki. Az state van wifi connect es wifi near de ez ugye state ami ha jol okoskom akkor folyamatosan aktiv lesz. Tehat nem ugy lesz hogy eljovok otthonrol. Leszakad a wifirol. Lefuttatja a beallitasokat. Lejar az ido intervallum es visszaallitja hanem. Eljovok beallitja es amig haza nem megyk ugy marad. Van konkret esemeny a wifi leszakadasra? Nekem ugy kellene mintha mondjuk delutan 5kr kapcsolja ki a wifit 10 perc mulva a task vegen vissza. Csak nem du 5kor hanem a wifi elvesztesekor. Boce ha tulmagyarazom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone-t használók OFF topikja
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest