- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- eGPU tapasztalatok
- OLED TV topic
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Én idegességemben töröltem reggel a Thunderbird profit, azóta nem tudtam beizzítani. Majd talán hétfőn lesz változás.Addig marad a telefon és a webmail.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz minimalboy #11683 üzenetére
Köszi!
Bár így be kell szólnom nekik mert nézhetetlen nálam.Szétesik a kép.
(#11685) ftamas0201 És neked is.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Jól dolgoztak a tarr kft -sek. Digitálison semmi a keresés eredménye.Analógon sincs minden meg és az olyan mint az okádék.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Van ám.Invitel csodákra képes! Kis falumban,kicsiny utcám végén már csak 3,5Mbittel jött a net.És a Digi -nek a tányérosa is egy csuda volt.Max két tv,ha többet szerettél volna az még egy szerződés/előfizetés.Kösz többet nem.Tudom hogy nem olcsó a Tarr, de az UPC,DIGI sokszor be sem teszi kis településekre a lábát.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Milyen kábelt kell venni digitális adásra, a 10+ éves koax kábel helyett?
Ma voltak kint a Tarr kft. szerelői.Kicserélték az elosztókat,csatlakozókat.A lenti szobában 15-20 perc után kiírja a tv,hogy "gyenge vagy nincs jel" szöveget.Nálam jó a adás.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Épp ez a baj. A Mari néni mást akar meg Pesta bá is.
Szvsz. felesleges és hülyeség is ilyen gondolatokkal eljátszadozni.Számomra már nem jó a listád. Amiket én nem vennék ki.
-Universal Channel
-Ozone Netvork
-Life Network
-FEM3
-PRO4
-Viasat6
-Viasat Explorer
-Filmbox
-TLC
-Spektrum Home
-Sportklub
-Sport2
-Eurosport2Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz Grande Ale #6968 üzenetére
És mire mész vele? Egy átlag felhasználásra nem kell, torrentre talán.Magyarországon belül és talán a szomszédos országokban tudsz valamit kezdeni vele. Európa még jó, de a tengerentúl katasztrofális.
Hiába van nekem 120Mbit vagy akár 240Mbit, ha nem lehet kihasználni. De ez lehet hogy az én agyszüleményem, akkor elnézést kérek.Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz szabogabor10 #5372 üzenetére
Vagy esetleg csak egy drága "berendezésről" van szó. Talán nem lehet minden sarki műszaki boltban kapni.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Tetszik,hogy ennyire rá vagytok görcsölve a HD adásra.
Mindenbe beleugatok!!!
-
-
Televan74
nagyúr
válasz zolesz78 #4611 üzenetére
"Ezek alapján megérthetnéd azokat, akiknek hiányzik a Digisport 1-2! Szerintem azért ezeken a sportcsatornákon színvonalasabb műsorok mennek mint az RTL-en, ráadásul ezek olyan eseményeket közvetítenek, amelyeket élőben kell látni és nem utólag letölteni valahonnan."
Nem tudom miért kell ezen annyit rágódni.Ha kell a digisport akkor irány a digitv.
Mellesleg csendben megjegyzem, szerintem ez is volt a digi eredeti szándéka.
De valami komoly nézeteltérés lehet a két szolgáltató között, mert az összes digis csatornát visszavonta a digitv.[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz szabogabor10 #4552 üzenetére
Csatorna kivétel miatt inkább szídd a Digit. Jópofizott itt fél évig, közben meg végig az etetés volt a szándéka.
Ennek is csak üzleti okai vannak. De jogosan csinálta mert a saját csatornáit vonta vissza.
Nekem is fájópont a Digisport elvétele. De előtte is megvoltam nélküle.Én személy szerint ha a helyi feltételeket nézem, őrülök a Tarr 11.600 Ft -os havi díjának is.Nagyon sok kis település van, ahol csak a tarr nyújt ilyen szolgáltatást.
A többi szolgáltató is fog emelni árakat. Senki sem fogja benyelni a közműadót.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
A Digi meg be...hatja. Felőlem visszahúzhatnának Romániába. Így próbálnak teret és újabb előfizetőket megnyerni maguknak. Sokan meg be is cumizzák rendesen.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Nekem a tájékoztató másik oldalán ott van az analóg extra csatorna kiosztás
Szerk.: A első lapon csodálkoztam. Egy teljes lapot elhasználtak a címzésre.
Miért nem lehetett egy levélben a számlával együtt küldeni. Mert ma jött meg az is nekem.Érhetetlen!
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Szűkül a piac és ilyen gyerekes módon próbálnak harcolni a másik féllel.
Mondjuk jogszerűen teszi, mert DigiTV a saját csatornáit nem adja oda senkinek. Ezen nem értem mit kell egyeseknek problémázni.Másik fejlemény , hogy jövőre teljes gőzzel beindul a MindigTV, már nekem van olyan ismerősöm aki , gondolkodik rajta ,hogy kábel helyett előfizet arra.
És ha jól csinálják akkor nagyon erős konkurencia lehet belőle.[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz Tutu7030 #3994 üzenetére
Jó, de nekem mindegy. Úgy is analógon jön. Nem vagyok egy HD huszár.
Lehet hogy már én öregszem ,de nem fontos a HD.A sz@r műsor az HD -n is sz@r, maximum szebb a képe.
Bár én nem vagyok egy klasszikus tv néző, én inkább tv hallgató vagyok.Amikor valami fontos történik csak akkor figyelek oda. Tekintettem a monitoron, fülem a tévén.Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz szabogabor10 #3943 üzenetére
És kinek adná el?
Upc, Digi, Invitel...? Ha láttak volna benne fantáziát,akkor már rég megvették volna.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
(#3906) Gedeon31
Miért ne. Szerinted kis faluban lesz fejlődés két év alatt.
(#3907) kabelmania27
Invitelről váltottam Tarra kb. 2 éve. Akkor nálam 3,6Mbit/s volt a maximális sebesség. Lehet ,hogy most se lenne több.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz Gedeon31 #3904 üzenetére
Költői kérdés! Mond te kit választanál?
Tarr :
E mellett megjelent 25M KOMBI csomagunk szintén 2 éves hűséggel - igazi sebesség mániásoknak!ÚJ! TRIÓ EXTRA 25M* - Extra TV előfizetés + 25M NET + TeleTARR díjcsomag - bruttó 10.990Ft/hó
Invitel :
Kínált sávszélesség (letöltés/feltöltés)
15,00 Mbit/s 0,90 Mbit/s
Garantált (letöltés/feltöltés):
5,00 Mbit/s / 0,50 Mbit/sés 2 éves határozott idejű szerződés 9990 Ft/hó(fél évig 5740 Ft/hó)
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz Grande Ale #3900 üzenetére
Jó ez így ahogy van. Inkább legyen sok csatorna , mint hogy HD -ben nézzem a sok amúgy is pocsék műsort.Azért igazad van, haladni kell a korral , ha van értele.
Mindenbe beleugatok!!!
-
-
Televan74
nagyúr
(#3680) emre33
Nem tudom igaz e , de állítólag csak 18.000 - 19.000 3D -s TV van Magyarországon. Nagyon kevés. Az emberek ettől az akciótól nem fognak 3D -s tévékért a boltba rohangálni.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Nem tudom , hogy mi van.Nekem eddig itt Kulcson az analóg csomagban jött az Eurosport. Most kivették és helyette a SportKlub jön. És csak a digitális HD csomagban van benne a Kulcsi csatornakiosztásban.
Ezért egy kicsit mérges vagyok most a Tarr Kft -re. Nem tudom mire ez a kevergés.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Hova tűnt a EuroSport? Ezek után már csak a HD csomagban lesz elérhető?
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Már egy hete nincs normálisan internetem, Van hogy éjjel azért lehet használni , de nappal csak néha van kis időre. Én már naponta hívom a szolgáltatót, de hiába , a probléma nem oldódik meg. Nem tudom mi tévő legyek.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Ma annyit elért a tarr kft nálam, hogy jól felhúztak agyilag és a sárga földig ittam magam.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Volt/van egy számomra fontos email. Amit elküldtek külföldről és nem jött meg . Lehet ezzel valamit kezdeni vagy bukott ügy. Megszűri valaki az email -eket. azért nem jutnak el a felhasználóhoz. Több külföldi weboldalnál tapasztaltam már.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Ma volt kint a szerelő, megnézett minden csatlakozást.Amit tudott kicserélt.
Ma estig jó volt a net , de 20.50 -től megint szarakodik mint az elmúlt négy napban.Most is mobiltelefonról írok. Biztos nem lesz olcsó.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Én több évre terveztem a szolgáltatóval a kapcsolatomat. De ha nem változik a helyzet akkor a nyár végén felmondom a szerződést.Szeptemberig köt a hűség.
Az lenne még a szép ha Tarr csődöt jelentene, mi meg ülhetnénk a szószba.De legalább megszűnne a hűségnyilatkozatom.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
De csak az országhatáron túl nem jó.Magyarországon tökéletes, de a net nem áll meg a határon.
Magyarázza meg már valaki hogy miért csak Magyarországi oldalakkal jó? Tarr Kft. valamit nem fizetett ki?Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Ez így igaz , a ügyfélszolgálatos hölgyek nagyon segítőkészek.
Nekem nem volt a szolgáltatónál email címem, betelefonáltam, mondtam , hogy szeretnék egyet. A kis hölgy csak annyit kért, hogy mondjam meg milyen felhasználói nevet szeretnék, mi legyen a jelszavam, és már kész is volt az email accom.Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz dízelracer #1674 üzenetére
Most nálam is jó, csak 11 óra után volt vele probléma.
Remélem most egy jó darabig nem lesz vele gond.Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Megint lassú.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Én egy kis faluban élek, nekem csak a sz(t)arr marad. Szeptemberig úgy sem tudok csinálni semmit, hisz addig szól a szerződésem.Meg nincs kihez menjek, tarron kívül van a lassabb és drágább Invitel(bár ez stabilabb).
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Külföld elérése botrányosan szar,felidézi bennem az 56k modemes korszakot.
Belföld ok.Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Mindenki ki van akadva a Tarr miatt. De sajnos az a baj , hogy sok helyen a Tarr -on kívül nincs más csak a "tányéros" tv. Tehát monopol helyzetben vannak, és lesznek is egy jó darabig. Én digitvről váltottam, de nem bántam meg.
És még egy kis szösszenet . Internetet is váltottam, mert ahol én lakom az adsl szolgáltatóm nem tudta lehozni nekem 4M -ás netet , csak 3-3,1 jutott el hozzám.
És nyertem is a váltáson kb. 1200 Ft -ot, ráadásul 10Mbites netem van és mind a 4 szobába be van kötve a kábel tv.Szeretném én is ha lenne konkurencia, de sajnos egy kis településen örülni kell, hogy van egyáltalán ilyen szolgáltató mint a Tarr kft.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Bestbuy játékok
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- PlayStation 5
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest