Hirdetés
- Ryzen 5800x
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- TV antenna és jelerősítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaddyGood
tag
Sziasztok! Nem tud valaki egy jó online streamet Spíler 1-re, ami működik is és nem szaggat?
-
DaddyGood
tag
Máshol is tapasztalható, hogy egy településen belül is változik a szolgáltatások díja?
-
DaddyGood
tag
Számítógépről már be se lehet jelentkezni a mobil tv-be.
-
DaddyGood
tag
Sziasztok! Ti is kaptatok értesítést, hogy a TARR február 1-től 8%-kal emeli a szolgáltatások díjait? Én úgy tudom, hogy ameddig érvényes a hűségszerződés, addig nem emelhetne. Vagy nem jól tudom?
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #19567 üzenetére
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #19560 üzenetére
A #19552 számú kommentbe már betettem a modemértékeket.
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #19555 üzenetére
Én nem értek hozzá, de szerintem nem az osztóval lehet a probléma, ha napközben jó, csak estére lassul be.
-
DaddyGood
tag
Sziasztok!
Nektek nem tűnt fel, hogy mostanában az esti órákban látványosan lassult az oldalak betöltése? A net sebességgel minden rendben. Szerintetek mi lehet a jelenség oka?
-
DaddyGood
tag
Közben megoldódott.
-
DaddyGood
tag
Sziasztok!
Csomagot váltottam és az eddig jól működő internet kapcsolatom passzívra változott. Az IP címem publikusra van állítva, a torrentkliens által használt port meg van nyitva a routerben. Mi lehet még a hiba? -
DaddyGood
tag
Sziasztok!
Újra kellett telepítenem a windowst a gépemen és sajnos elfelejtette a az RTL most + regisztrációmat. Próbáltam újra aktiválni azzal az aktiváló kóddal, amit a tarrtól kaptam, de nem fogadja el, mert azt írja, hogy ezt a kódot már felhasználták. Szerintetek mi a teendő ilyenkor? Próbáljak új kódot kérni? -
DaddyGood
tag
Most már nálam is működik.
[ Szerkesztve ]
-
DaddyGood
tag
Használja valaki a Tarros Webmailt? Amióta beállították, hogy bejelentkezés előtt be kell klikkelni, hogy nem vagyok robot, azóta nem lehet belépni rá outlookkal. Esetleg valakinek valami ötlet, vagy tapasztalat?
-
DaddyGood
tag
Az rtl most nem egy tv csatorna, nem lehet nézni a mobiltv-n.
-
DaddyGood
tag
válasz IntelKiller7 #17540 üzenetére
Jelentsd be az ügyfélszolgálaton, 3000 Ft-ért meghosszabbítják neked.
[ Szerkesztve ]
-
DaddyGood
tag
válasz Grande Ale #17431 üzenetére
Ha minden jól működik, akkor nem kell lecseréltetni, ha legközelebb valami gond lesz, akkor megemlítheted nekik.
-
DaddyGood
tag
válasz Grande Ale #17429 üzenetére
Az enyémet szó nélkül kicserélték, pedig nem is kértem, ők ajánlották fel amikor egyszer gond volt a nettel.
-
DaddyGood
tag
válasz Grande Ale #17427 üzenetére
Valószínű csak annyit tud a modem. Nálunk előzőleg Cisco modem volt, az is csak 8/4-et tudott.
-
DaddyGood
tag
Nálam így néz ki:
-
DaddyGood
tag
Köszönöm a segítséget, jó lett.
-
DaddyGood
tag
Átállítottam publikusra, de nem változott semmi. A routerben hol kell megnézni az ip címet?
-
DaddyGood
tag
Sziasztok!
Csomagváltás után a qBittorrentben eddig nyitott port már nincs nyitva, pedig az Arris modemben meg van nyitva. A firewall->port triggers menüben nyitottam meg. Csomagváltás előtt minden jól működött. Mit kéne még csinálnom, hogy újból jó legyen? Nem lehet, hogy esetleg a szolgáltató tiltja? Több portot is kipróbáltam a kliensben és a modemben is, de egyikkel se működött.
-
DaddyGood
tag
Az új MVM-es tarifacsomagokról még nincs infó?
-
DaddyGood
tag
Úgy tűnik közben ez is megjavult...
-
DaddyGood
tag
Nálatok megy pc-n a mobil tv? Mert én be se tudok jelentkezni, amióta volt a leállás.
-
DaddyGood
tag
válasz Gubek-Einste #16717 üzenetére
Nekem eddig szerencsére nem volt gondom vele. Arra is gondoltam, hogy esetleg az Intel valamit javított a hardveren. Az én készülékem 2018-as gyártmány.
-
DaddyGood
tag
Sziasztok!
Nemrég cserélték le a Cisco EPC 3925 modem-routeremet egy Arris TG2492-S-re. Kinek milyen tapasztalata van vele? Igaz, hogy Intel Puma 6 chipset van benne, ami problémákat okozhat, vagy már esetleg orvosolták ezt a problémát?
-
DaddyGood
tag
Máshol is belassult a net Pakson? Nálam a 120-ból 2-3 Mbit letöltés van meg.
-
DaddyGood
tag
válasz Gubek-Einste #12574 üzenetére
Egy vezeték nélküli Panasonic dect telefon van rácsatlakoztatva a modemre, de nem a telefon és a kézibeszélő közötti vezetéket akarom kiiktatni, hanem a modem és a telefon köztit.
-
DaddyGood
tag
Van egy Cisco EPC3925 modemem, amihez csatlakoztatva van egy vezetékes telefon. Az lenne a kérdésem, hogy a modem és a telefon között nem lehetne valahogy vezeték nélküli kapcsolatot létesíteni? Pl. valamilyen wifi adapterre gondoltam, de nem tudom, hogy létezik-e ilyen?
-
DaddyGood
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Telepaks HD-t hogyan lehet úgy beállítani, hogy ne kelljen újrahangolni az egész TV-t?
[ Szerkesztve ]
-
DaddyGood
tag
Lehet, hogy nem egészen idevaló kérdés. Nálatok működik az ncore és a bithumen? Az egyik DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN hibát ír, a másik meg ERR_CONNECTION_TIMED_OUT-ot.
Lehet, hogy a szolgáltató letiltotta őket? Tegnap még működtek.[ Szerkesztve ]
-
DaddyGood
tag
Én azt hittem, hogy talán valami kódolatlan akció van az HBO-ra, azért kérdeztem. Egyébként nem szoktam nézni, csak tegnap vettem észre, amikor újrahangoltam a TV-t.
-
DaddyGood
tag
Tudja valaki, hogy az HBO meddig lesz kódolatlan?
-
DaddyGood
tag
válasz farkas-j #10575 üzenetére
Nekem egy Samsung Le32B530-as TV-m van és sikerült is kimenteni pendrive-ra a csatornalistát egy CLONE.BIN fájlba, de nem hajlandó megnyitni a progi, mert azt írja, hogy ismeretlen formátum, vagy kódolva van. Mit lehetne csinálni vele, hogy tudjam szerkeszteni? Több progival is próbálkoztam, volt amelyik már a .BIN formátumot sem ismerte fel.
-
DaddyGood
tag
Paks környékén máshol is ilyen a 120 Mbit-es net?
-
DaddyGood
tag
válasz bull84ghia #10366 üzenetére
iOS: iPad és iPhone, amelyeken legalább 7.0-ás iOS operációs rendszer fut.
iOS alkalmazás letöltése az App Store-ból: https://itunes.apple.com/us/app/tarr-mobiltv/id916921166?l=hu&ls=1&mt=8[ Szerkesztve ]
-
DaddyGood
tag
Máshol is így hasít a net? (120/10)
-
DaddyGood
tag
válasz resTore.hu #9846 üzenetére
Nálam 1080i.
-
DaddyGood
tag
Most meg a mobil TV nem megy, azt írja megszakadt a kapcsolat, pedig van net.
-
DaddyGood
tag
válasz Gubek-Einste #9819 üzenetére
Pillanatnyilag ilyenek:
-
DaddyGood
tag
Máshol is szakadozik a net? Mert itt Pakson tegnap délután óta hol van, hol nincs, mint a mesében.
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #9803 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom megmondani.
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #9801 üzenetére
Egy hármas elosztó van, egy koax megy a modembe, egy az egyik TV-be, egy a másikba.
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #9799 üzenetére
Most már minden rendben, köszi szépen.
-
DaddyGood
tag
Most úgy tűnik megjavult:
-
DaddyGood
tag
Kicsit offtopic téma. Miért van az, hogy az utorrent 3.4.2 állandóan tölt le néhány kB/s-al? Nap végére néhány száz MB is összejön ebből.
-
DaddyGood
tag
Azt hiszem megvan a megoldás. Ez a hiba csak a Cisco EPC3925-ös készülékeknél jelentkezik, ki kell lőni a tűzfalat a routerben és máris megoldódik a probléma. Esetleg lehet próbálkozni firmware frissítéssel is. Az enyémben jelenleg ez van: Firmware Name: epc3925-E15-16-v302r125573-130625c.bin. Firmware Build Time: Jun 25 15:14:12 2013.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest