- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
vegul kicsereltuk az arctic f8-ra a ventit.
egy baj volt: a regi venti es a tap venticsatlakozoja 2 pines volt, az uj pedig 3.
tesom vegul raforrasztotta a regi venti 2 pines csatlakozojat az uj ventire.
A 3. pin nem a fordulatszabalyozashoz kellett volna?mukodik hibatlanul, de lassan (es vegre csendesen) forog a venti. lehet ebbol a manoverbol baj?
-
attiati
veterán
Azt hiszem nem fogok kenőzsírral szórakozni (többe kerül a leves, mint a hús).
Tudnál légy szíves ajánlani csereventit hozzá ~500ft-ért? (8 centis van benne)
(havi max 2 napot fog menni ez a gép, így az élettartam nem lényeg, de ezt a süvítést még 2 napig se szeretném hallgatni ) -
attiati
veterán
Köszi szépen.
Kipucoltam a port a tápból és a venti lapátjairól. Nem lett halkabb, nem pörög alacsonyabb fordulaton.
Magát a ventit nem szedtem szét. Ahhoz hol tudok venni olajat/zsírt, vagy milyen néven fut?Táp feszültség értékeit szoftveresen nem tudom nézni, ugye? (akkor az felejtős)
Egyébként lehet kapni külön tápventit, vagy bármelyik 8cm-es venti kompatibilis lesz vele?
5-600 ft-ot még hajlandó vagyok rákölteni. Arctic F8? (800ft) Ez jó lesz?Még egy bagatell kérdés: előfordulhat, hogy fordított irányban, befelé nézegetve tették bele a ventit? (bár a lapátai kifelé néznek, jónak tűnik)
Az kizárható egyébként, hogy nem máshol van a baj és biztosan a venti lesz a gond?
-
attiati
veterán
De az napi 8 óra használat mellett is 10 év. Annyira hangos, mint egy maxon járó videókártya ventije. Mint amikor egy irodai gépben maxra felpörög a tápventi átmenetileg, de ez végig olyan fordulatszámon megy. A darálós hang nem tudom milyen, de a süvítés illik rá. Határozottan hideg levegőt fúj ki és szerintem nem túl erősen / nem messzire. Az is furcsa, hogy átraktap ezt a tápot a gépbe, és elkezdett a cpu venti is maxon pörögni.
-
attiati
veterán
Vettem használtan egy fsp 350 60-HLC tápot.
Szerintem rettentő hangos.Ez a típus alapból ilyen, vagy baja van?
Mit lehet vele tenni? Figyelembe véve, hogy az egész táp 2e ft volt.
Nem kell, hogy a légy zümmögését halljam, de valahogy legyen halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kés topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest