- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Dell notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegitaa
senior tag
Vááá. Most mondtál újakat.
De akkor még nyaggatnálak egy-két kérdéssel.Ha a ventit lehet szabályozni 2 szállal, akkor minek a negyedik a PWM-esnél? Illetve, a CFM számánál a m3/h mit jelent? -Sok gyártó oldalán ai Air Flow-nál mintha két mértékegység lenne megadva...
...bár ez már lassan némi off téma...
-
Vegitaa
senior tag
Köszöntem a segítséget! Lazán átcseréltem volna egy Noctuára...
De ezekszerint a légszállítás és a statikus nyomás adatait figyelembe véve, gyakolatilag bármi más is jó lehet, ami ezekkel a számokkal egyezik!Egyébként, a tápban átlag milyen RPM-en megy a venti? -Mivel a fordulatszabályzó szál nincs bekötve, ezért mindig egy állandón mehet...
-
Vegitaa
senior tag
A tápom model száma: ATX 400PNR.
A venti eléggé kerregett benne. Szétszedtem, megkentem, egy kicsivel jobb lett, de nem az igazi. Szóval gongoltam, megérett a cserére.
Én Noctua ventikben gondolkodtam, mivel elég sokat használok belőlük, s nagyon bejöttek. Szuper halk (ez a legfontosabb) bár nem épp olcsó...Mondjuk a venti tipusát nem tudom már, de megnézhetem.
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Van egy szuper 400w-os FSP tápom, de a 12cm-es venti már kezd meghalni benne. Mit javasoltok, milyen ventit lenne érdemes beletenni? (RPM, zajszint, stb...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest