- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegitaa
senior tag
Vááá. Most mondtál újakat.
De akkor még nyaggatnálak egy-két kérdéssel.Ha a ventit lehet szabályozni 2 szállal, akkor minek a negyedik a PWM-esnél? Illetve, a CFM számánál a m3/h mit jelent? -Sok gyártó oldalán ai Air Flow-nál mintha két mértékegység lenne megadva...
...bár ez már lassan némi off téma...
-
Vegitaa
senior tag
Köszöntem a segítséget! Lazán átcseréltem volna egy Noctuára...
De ezekszerint a légszállítás és a statikus nyomás adatait figyelembe véve, gyakolatilag bármi más is jó lehet, ami ezekkel a számokkal egyezik!Egyébként, a tápban átlag milyen RPM-en megy a venti? -Mivel a fordulatszabályzó szál nincs bekötve, ezért mindig egy állandón mehet...
-
Vegitaa
senior tag
A tápom model száma: ATX 400PNR.
A venti eléggé kerregett benne. Szétszedtem, megkentem, egy kicsivel jobb lett, de nem az igazi. Szóval gongoltam, megérett a cserére.
Én Noctua ventikben gondolkodtam, mivel elég sokat használok belőlük, s nagyon bejöttek. Szuper halk (ez a legfontosabb) bár nem épp olcsó...Mondjuk a venti tipusát nem tudom már, de megnézhetem.
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Van egy szuper 400w-os FSP tápom, de a 12cm-es venti már kezd meghalni benne. Mit javasoltok, milyen ventit lenne érdemes beletenni? (RPM, zajszint, stb...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest