- Pánik a memóriapiacon
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Mindenáron nem akarok venni, jó lenne tudni előre érek e el vele jelentős javulást!

D.u. nekiugrottam a gépnek kitakarítottam. A tápot is szétszedtem most frankón tiszta minden.
Viszont amikor a táp csapágy takaró kupakját levettem kissé meglepődve tapasztaltam, hogy ott csücsül bent a gyári kenőanyag, úgy ahogy kell. Nem is piszkáltam, simán vissza tettem mindent a helyére. Tulajdonképpen kissé halkabb lett a gép a portisztítás után de szerintem még mindig nem az igazi.
És itt jön közbe a tanácstalanságom, mert a táp nem a csapágyhangtól vagy a motorjától "hangos" - szerintem - hanem egyszerűen a levegő légáramlását hallani.Mivel felső tápos házam van és egy rendszer hűtővel sem rendelkezem így jóformán az összes belső meleg levegőt a táp "húzza" ki (gondolom én) ezáltal jobban is melegszik ami nagyobb hűtési igényt is eredményez. Szóval nem tudom, hogy egy 9 lapátos - fent említett - profi ventilátor mennyivel lenne halkabb hiszen annak is tolni kéne a levegőt rendesen. Ennyire azért nem vágom a dolgokat, szóval a több lapátos eljárás lehet nagyobb zajjal is jár vagy pont fordítva? kisebb fordulat is elegendő?

Egyenlőre nem tudom mi legyen....
Szerintetek? Most már látom mért vezették be az alsó tápos házakat, nem is olyan hülyeség! 
(Rendszerhűtőm meg azért nincs mert elég keskeny kivitelű a ház és csak 8cm-es ventiket fogad, azok meg nem a csendes működésükről híresek)
Nehéz eset vagyok, mi?

Köszönöm előre is a tanácsokat, instrukciókat!
T
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Meditáció
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mini PC
- További aktív témák...
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is! - Áfás számlával
- Lian Li UNI Fan SL-Infinity WIRELESS 120mm 3-Pack - újszerű, gyári, dobozos
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

És itt jön közbe a tanácstalanságom, mert a táp nem a csapágyhangtól vagy a motorjától "hangos" - szerintem - hanem egyszerűen a levegő légáramlását hallani.
Szerintetek? Most már látom mért vezették be az alsó tápos házakat, nem is olyan hülyeség!