- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
FSP BS 2 500 még mindig, találtam egy német tesztet LINK
ahol szépen leírják hogy milyen venti van benne, nekem eléggé gyenge a németem, de ha jól értem akkor itt maga a venti hőfok szabályzós és 3 állása van.
Meg egy picit az is zavar hogy a 88 cfm
amit irnak a ventiről az eléggé sok, bár ez sem stimmel mert a teszt max 2800 rpm et ír a venti ( u.a típusszám) meg elvileg csak 2200 at tud, bár a 40 db a stimt (juj de sok) én eredetileg egy 63 cfm es scythe s-flex 1600rpm - et szándékoztam beletenni, de most így egy picit bizonytalan vagyok hogy mi lenne a legjobb megoldás, mert így az s-flex fix fordulaton menne ami nem túl halk és nem tudom hogy elegendő -e a hűtés minden körülmény között vagy sem....Gbal : Szerintem nem jó ötlet alaplapra kötni, ha fix max fordulaton megy akkor hangos lesz és hamar tönkremegy viszonylag, ha meg te szabályzod le akkor a tápod mehet tönkre,
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok (IDC fehér LED, Sunon 9cm, Arctic F9), rácsok
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest