Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prmcsk

    addikt

    válasz Algol #1209 üzenetére

    Aztán hogy milyen ventit teszel bele, az a te döntésed lesz. Gondolj arra, hogy a tápegységet tervező mérnökök az esetek 90%-ában biztosan hülyék, mert a szükségesnél jóval nagyobb, zajosabb és drágább ventilátorokat tesznek tápjaikba.

    Na itt van köztünk az alapvető különbség. Nem hülyék, sőt...

    Én azt mondom: Hogy 5-10-100k. db. tételnél semmivel sem drágább egy tápgyártónak a "drágább" ventilátor.
    Még így is olcsóbb beletenni egy nagyobb légszállítású és hangosabb ventilátort a tápokba, mint igazán optimálisra csinálni a panelt. Jóval többet spórol egy egyszerűsített (kevesebb alkatrészű, feszített tudású) panelon, mint a ventilátor különbségen. Erre tesz még rá plusz egy méretnyit, biztos, ami ziher alapon...
    A haszon mindenek felett.

    Arról nem beszélve, hogy a szélkeltést 100%-os terhelésre és 24/7-re optimalizálja, amin a pécék 95%-a soha nem fog menni. Ha már cserélni kell, szerintem ezért lehet lejjebb menni a ventilátorok légszállításával és légnyomásával, egy átlag használónak.

    És igen, mindenki maga tudja, hogy mire és milyen terhelések mellett használja a pécéjét, annak mértékében gondolkodjon el, ezen.

    "Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

Új hozzászólás Aktív témák