Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
Predator2 #1161 üzenetére
Szürpríz, de nekem a Kingdomino se tetszett... No nem annyira mint a Camel up hogy egyből eladáson gondolkozzak, de azért.... Csak ketten próbáltuk, de mire mindent kipakolsz, megkeverni, helyet találni neki.... Aztán tök csalódás hogy kb 10-20 perc egy forduló. Oké, a végén az összerakott birodalom valamennyire kárpótol. De nem egy klasszikus értelemben vett gyors játék.
go: Robbanó cicák (2 hölgyből 2-nek bejött), Carcassonne, Uno (ez kis pénzért beszerezhető, nem is értem mit keres a listán, bár akkor már Duo vagy valami új mechanikás változat, az még érdekesebb is lehet)
no go: Monopoly (lol), Sushi go (nagyobb társasággal el tudom képzelni hogy jó, de nem igazán látom mögötte a játékot)
Santorini-t nagyon nézegetem most
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest