- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz dchard #39399 üzenetére
Kábelnetnél is célszerű így bekötni us minimalizálás céljából, tehát a két különböző technológiánál ugyanaz az ajánlott bekötés, különbség kábelnetnél erősítő szintezéstől függően több osztás után is lesz kapcsolat.
Ha jól sejtem adslnél is minél több osztás annál magasabb az adási szint.
Dluinet: Telefonvezeték, utp,sftp kábel.[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Sziasztok! Régen nem kellett erre járnom, de most ismét itt vagyok. :S
Az lenne a problémám, hogy az utóbbi időben a gép bekapcsolását követően a jobb alsó sarokban a hálózati kis ikonka nagyon lassan tölt be. SSD-m van, alig van induló program, pik-pakk bent vagyok a windowsban de kb másfél percet is várnom kell, míg az az ikon jelez, hogy már rákattinthatok és mehet a netre kapcsolódás... nagyon frusztrál a dolog, mert így elvész az SSD gyorsasága. Korábban ez nem így volt, mert már pár pillanat múlva tudtam csatlakozni. Nem tudom mit változtathattam meg, ami ezt kiváltotta. Nem csak hidegindításnál van a dolog, hanem áramtalanítás nélküli, sima újraindításoknál is. Próbáltam újratelepíteni a lapom lan driverét, de nem oldotta meg a gondot. Mi lehet szerintetek a probléma?
-
titán
-
chester99
aktív tag
Lehet mégis csak megegyeztek a Digivel???
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Magyar Telekom Nyrt. karbantartási munkálatokat végez 2014. március 11-én 0 és 3 óra között országosan, amelynek következtében az alábbi csatornákon 5-30 perces egyszeri szünetelés várható:
ParlamentTV, Ozone Network, Life Network, FEM3, m1HD, m2HD, m3, SuperTV2, Duna HD, Duna World HD, Szlovák sportcsatornák, AXN csatornák, sport1, sport2, sportM, Sport1HD, Sport2HD, HBO, HBO2, HBO HD, Cinemax, Cinemax2, Filmbox Familiy, Filmboc Extra, Filmbox Extra1, Filmbox HD, Digi Sport1 SK, Digi sport 2 SK, Slovak Sport 1, Slovak Sport 2, Slovak Sport 3, Digi Liga Majstov 1, Digi Liga Majstov 2.[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Nekem már 3 hónapja itt van és nem frissített. Addig nem is érdekel amíg rendesen működik. Egyetlen probléma van,hogy a rendszer órája nem jót mutat és be sem lehet állítani. Ennek mondjuk egyedül a nem fogadott hívások listájánál van jelentősége de ha már ilyen lista van jó lenne ha használható is lenne valamire.
-
roboy
csendes tag
válasz kisapa #39411 üzenetére
Ma megcsinálták! Szerelő jött, resetelt, ezután távolról feltöltötték a legújabb firmwaret.
Nekem is a 09021601.00.624 van fent és az órája jól jár!Version numbers and DSL information
Date/time
02.03.2014 10:26:07
NTP Server
ntp.telekom.hu
DSL downstream
24319
kBit/s,
DSL upstream
1279
kBit/s,
Firmware version
09021601.00.624
Boot code version
1.06.0
DSL modem code version
B2pvF038o1.d24h
Hardware version
001
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
Olyan hogy árnyékolt UTP nem létezik. Amire te gondolsz az az FTP vagy SFTP kábel.
Dulinet:
Ha SFTP-t veszel (ami érpáranként is árnyékolt), akkor egy kábel is elég. Sőt: azt is csinálhatod, hogy rögtön a padlásra felrakod a modemet a szűrő mögé, és a százas ethernetet meg a telefont lehozod az egy darab SFTP-n. A modem előtt célszerű minden méter kábelt megspórolni nem elsősorban a csillapítás, mint inkább a zaj miatt. Arra figyelj, hogy fali kábelt vegyél (tömör vezetős), ne pedig sima patch kábelt, utóbbival nem lehet dolgozni.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
kisapa
senior tag
-
Livius
őstag
válasz Dluinet #39397 üzenetére
És itthonról hogy lehetne frissítésre bírni?
Nekem ez van, október óta a Speedport W 724V-en!
Firmware version: 09021601.00.018Persze a Firmware update menüben van "Check for Update" de azt írja hogy nincs új frissítés, betallózni meg feltölteni nyilván nem tudok rom fájl hiányában.
Engem jelenleg csak az zavar, hogy egy modem áramtalanítás után, a jól működő portforwardingjaimat elfelejti, vagyis össze keveri, csak úgy magától a gépek IP címét vagy neveit, hogy melyik port hova legyen irányítva. Így egy restart után újra be kell mindig másznom, és save-elnem a helyeset.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
kisapa
senior tag
Az itthonról történő frissítés engem is érdekelne.
-
jbinder
csendes tag
Van egy akció a Telekomnál, hogy az ügyfelek fél évig ingyenes Evernote Premium előfizetést kapnak. Tud erről valaki kicsit bővebbet? Hogy kell megigényelni?
-
Garold
senior tag
válasz nylontacsko #39426 üzenetére
Kipróbáltam, és adja a 6 hónapos prémiumot!
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Livius
őstag
válasz Dluinet #39429 üzenetére
Ha a 1412-ön igényelem a firmware frissítést, ugye nem kell várni a szakembereiket egyeztetett időpontban otthon, és remélem képesek távolról frissíttetni a központból.
Azért lenne ez fontos mert jelenleg a családba se kedvünk se időnk nincs ilyen apróságokért időpontot egyezteteni velük, hogy mikor jöjjön a Telekomos szakember házhoz, meg hasonlók.[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
törölt tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni optinettel kapcsolatban.
Torrenten nem tudok visszafele tölteni már tök mindegy mit töltök le max 1-2kb/s-el megy csak fel pedig 25Mb/s a feltöltésem, minap már figyelmeztetést is kaptam ncore-on,hogy nem ártana ha....
utorrent 2.2.1 van fent huawei hg8245 az ONT. -
aicon
senior tag
Úgy néz ki a telekomnál az ésszerű várakozási idő több mint 20 perc(!), mintha lenne valami max. 5 perc tavaly óta.
Viszont cserébe 2 napja akad, folyamatosan szakadozik a net (mint a többieknél) és az összes azzal kapcsolatos szolgáltatás.
Még szerencse, hogy van egy domino kártya, nem kell a szomszéd telefon számláját pumpáljam...és fizetnem.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Vyndree
őstag
25/5-ös netem:
-
Vyndree
őstag
Most volt 1 éves, nekem inkább a havi 2200Ft-os ára tetszik. Novemberben fog lejárni a hűségem. Állítólag hosszabbíthatom, ha nem térek át másik csomagra. Nekem célnak megfelel, ez legalább stabilan megvan szakadás mentesen IPTV HD csomag mellett ami szintén kiváló. Korlátlan belföldi telefonálással a háromért együtt fizetek 6890Ft-ot, szerintem ez nem rossz kombináció.
A körzetünkbe jelenleg a 30/5Mbit 5590Ft 2 év hűséggel, TV vagy telefon mellé. -
nagyúr
válasz #74774528 #39433 üzenetére
utorrent
kapcsolatnál a bejővő porthoz írj be valami magas portszámot, például: 42112
a beállításoknál a várósort állítsad 150-re, alapból valami 6-8 van beállítva
szintén a várósornáll, a letöltéshez,írj 50-et
Huawei HG8245 Routernél is írd be ugyan azt a portot például: 42112
így"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest