Hirdetés
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gebriel #39997 üzenetére
Azért az utorrent lefagyását ne varrjuk már a hgw nyakába, annak okát leginkább a gépen kell keresni! Torrentezni zárt portokkal is lehet, csak esetleg kevesebb lesz a lehetséges peer kapcsolatok száma, ezáltal nehezebben tudod majd visszatölteni amit letöltöttél, illetőleg szélsőséges esetben, ha csak 1-2 passzív seed-er lenne, akkor letölteni sem tudnál, de ilyen ugyebár elég ritka! A legnagyobb hazai torrent tracker már jó ideje nem számol arányt, így konkrétan nulla feltöltéssel is teljesíteni tudod a seed kötelezettséget, de mint azt fentebb írtam, azért zárt portokkal is lehet forgalmazni!
-
Gebriel
veterán
válasz
Intruder2k5 #39996 üzenetére
Itt meg arról írnak, hogy nem oldja meg.. mindegy. Egy próbát megér. Köszi
-
válasz
Gebriel #39995 üzenetére
Szia!
Más is járt már így! Megoldás itt!
-
Gebriel
veterán
Helló!
Speedport w724v ci eszközt kaptam az internethez és azóta a torrent programot nem tudom használni, tud valaki ebbe segíteni?
Köszi előre is.
-
Criton
veterán
válasz
KurtCobain #39988 üzenetére
Sajnos nem tudom kipróbálni. Bejelentettem T-nél, Pécsen lehet rossz még a hálózat. Ha nem, akkor beviszem T-hez, és ott megnézzük.
-
Criton
veterán
válasz
Sofian #39980 üzenetére
Igen ezt tudom, de míg LTE-n van a telefon, nem tudnak hívni, eddig ez nem volt. Ha én telefonálok persze átvált 3G-re és akkor megy... Tudom, használjak csak 3G-t, de akkor meg minek ebbe az országba LTE képes telefon.... mert most nem fogok váltogatni manuálisan 3G/LTE között ha telefonálni vagy maileket megnézni....
-
Criton
veterán
válasz
Teko001 #39971 üzenetére
Már mindent próbáltam, semmi. Network reset, Komplett visszaállítás...LTE hálózaton nem vagyok elérhető...a tegnapi napig semmi probléma nem volt... Budapesten elvileg minden OK, de Pécsen nálam valamiért nem nagyon akar menni. LTE net megy, hívni tudok, csak engem nem érnek el. Így most marad a 3G....
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #39969 üzenetére
Ja... De gondolj bele a másik végletbe, ha mindenre kiterjedően részletezi. :-)
-
-
törölt tag
-
Sasos
senior tag
Lehet bármilyen ráhatással lenni arra, hogy milyen eszközt hozzanak telepítéskor (kábelnet), vagy teljesen random módon jön a készülék, amit épp a raktárból kiadnak aznap a szerelőnek? Illetve, ha random módon jön, akkor beállítási lehetőségek tekintetében mekkora az eltérés köztük? (Az említett Cisco-t néztem, és egész kulturáltan konfigolható, dyndns is támogatott)
-
Criton
veterán
A T-Mobile még nem tökéletes , tegnap óta nem érnek el telefonon és az sms-ek sem jönnek meg.
Én viszont telefonálni tudok...ahogy olvastam elvileg megcsinálták, de nálam még mindig nem tökéletes...Másnál sem okés még?
-
hegegabi80
addikt
Hali!
Nem tudom emlékeztek e még a problémámra. Az jutott még eszembe, hogy egy routert tuti tudok szerezni. Mi lenne azt is beiktatnám. A segíthetne valamit a net szakadás problémán? Vagy annak segítségével ki lehetne szűrni a hibát?
Köszi -
törölt tag
válasz
Krystal_s #39949 üzenetére
A többi szolgáltató is Social Médián keresztül értesíti az ügyfeleket az esetleges nem várt hálózati hibákról.
Email-t felesleges küldeni kb 50% el se olvasná vagy nem is érintett az ügyben,na meg ha nincs épp nete vagy mobilnete hogy olvassa el? SMS meg ott is landolna ahol nincs is gond,vagy épp nem működik a mobilhálózat akkor hogy olvassa el ha meg se kapja. Szerintem meg nem érdemlik meg a trágár mocskolódást, trollkodás megy ott semmi más. -
válasz
Krystal_s #39949 üzenetére
Múltkori UPC-s leállásoknál is ugyanez volt a szitu, így igazán nem akarom védeni a Telekom-ot, sőt a facebook-tól is hülyét kapok, de kétségtelen, hogy a legnagyobb tömegeket ott érik el, így jut el leggyorsabban az infó a legszélesebb körhöz! A szolgáltatós email címeket az esetek nagy többségében nem használják, helyettük inkább gmail stb fiókok mennek, amik viszont a szolgáltatók előtt ismeretlenek! Arról nem is beszélve, hogy egy félig-meddig, vagy teljesen lehalt rendszernek nem hiányzik az a néhány millió email, amit ilyenkor ki kellene küldeni nagyjából egy időben! Feltéve persze, hogy egyáltalán ki tudják küldeni, ha az a rész éppen működik!
-
nimfas
addikt
válasz
MaxxDamage #39873 üzenetére
Na... akkor kis számtech alap...
1 Byte = 8 Bit
tehát a 10 Mbit/s nem egyenlő a 10 MByte/s-al amit a wincsirő másolásnál látsz... a 10 Mbit kb. 1,2 MByte/s-nak felel meg.
Így már érthető a levezetést, nem a T-home parasztvakítása... csak nem tudod az alapokat :-)
-
borbas666
aktív tag
Nálam kezd magához térni a net, bár még most sem az igazi.
5 percig van, 15percig nincs -
Krystal_s
addikt
Eddig eszembe sem jutott, hogy Facebookon keressek rá a Telekomra, de most megnéztem és megdöbbentő, hogy még a hibákat is ott közlik??? Egy ekkora cég és arra nem képesek hetek óta, hogy egy kurv@ Email-t kiküldjenek? Biztos nagyon megterhelő lenne számukra egy automata email-t, vagy sms-t küldeni, hogy bocs, de még lehetnek gondok és a hiba NEM az ön készülékében van.
Nagyon durva milyen sokan írnak ott nekik, na és miket.megérdemlik a "kedves" szavakat.
-
OldMike
őstag
válasz
#41133696 #39933 üzenetére
Amúgy a Telekomnál szinte az egész március tele van előre bejelentett karbantartással.
Speciel T-Mobile leállással járó egy sincs benne, akkor ez csak úgy jött...Rettentő rosszmájúság (fúj): mit lehet várni egy szolgáltatótól, aki a saját honlapját sem tudja működtetni?
-
törölt tag
Sebességre amúgy nincs panaszom:
-
OldMike
őstag
válasz
#41133696 #39922 üzenetére
Hát nem gyönyörű színfolt az a piros X?
Nekem mobilnetem nincs, egyébként T-s IPTV+net+VoIP telefon van. A nettel semmi baj nem volt, a HGW adta rendesen a wifit, a vezetékes telefon is rendben működött, csak a tévéműsor halálozott el. Gondoltam, hogy újraindítom az STB-t, de nem volt jó ötlet, mert kiírta hogy "Inicializálási hiba a kliensnél", és nagylelkűen felajánlotta, hogy lépjek ki a kliensből. Ezután még kétszer újraindította magát (ismétlés a tudás anyja), aztán lett tévéműsor.
Talán marad is... -
törölt tag
válasz
#78121280 #39928 üzenetére
Ja azt olvastam
és persze a helyesírása is király
Szerk: Gond van a Magyar Telekom hálózatával - Blikk
(#39930) OldMike
: :XD Hát vészhívásra még így is jó mondjuk... Sőt Skype-on keresztül is tudok rajta vezetékes telefont hívni, ameddig a Speedport ad neki WiFi-t -
aicon
senior tag
Megint csúcson a telefo$ !!!
Internet, telefon, térerő csak vendégségbe...hajrá -
deminos
aktív tag
Itt Soroksáron még mindig minden rendben. Szerencsére a múltkoriból is kimaradtam.
-
OldMike
őstag
Tudom hogy ez nem T-Mobile fórum, de
15 éve vagyok az előfizetője a 06-30-nak (a nevek időnként változtak), de olyan még nem fordult elő, hogy a telefon azt írta volna, hogy a SIM kártya zárolva van. Ma ez is megtörtént (már napközben is, nemcsak 20 órától, ahogy a Telekom írta), amitől roppant ideges lettem, mert nem loptam a telefont SIM kártyával, díjelmaradásom sincs...
Jah, és gyönyörködhettem egy szép piros X-ben a térerő helyén.
Most már tudom, hogy egyéb varázslatok is történtek, például lenullázták valakinek az egyenlegét, és most ingyen tud telefonálni
"Stratégiai partner
"
-
Sofian
őstag
Érd, LTE, Voip, IPTV, Net hibátlan..
-
törölt tag
11.ker Optinet,IPTV,Voip, LTE rendben :-)
-
htc07
addikt
válasz
Intruder2k5 #39905 üzenetére
Hát a csapókertig már nem jut el a jel..
Telekom HU - Facebook
azok a kommentek.. -
gabeeen
tag
Bp XV. ker
se net, se iptv, se telefon.. áll minden! -
Zsolteecah
tag
akad az iptv a 19.kerületben is pár percig el is megy az adás néha,telefon működik
-
Gedeon31
addikt
válasz
MaxxDamage #39903 üzenetére
Reméljük
Vezetékes telefon meghalt .
-
-
--1c3m4N--
csendes tag
itt is akadozik az iptv eddig csak a HD-nál , de most annyira jó, hogy a Paramount channel is szétesik. Rohadtul unom, hogy szinte egy este nem tudok anomália nélkül megnézni egy műsort-filmet.
Net meg 35/10 a 120/10 helyett... -
-
Shodan
őstag
IP kiosztási probléma van elvileg... ja és több mint 1700 cella áll jelneleg
-
törölt tag
Vásárhely rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest