-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
No, a következő történt:
elindítottam a frissítést, ip, pw beír majd next. Kiírja, hogy upgrading boot code, fél perc után az eltűnik, modemen a ledek kialszanak, tálcán óra mellett értesítés, hogy egy hálózati kábel nincs begudva (mintha kihúztam vna a modemet). 1 perc után újrabootolt a modem, ledek újra égnek, de a telepítő semmi új infót nem ír ki, hogy kész lenne vagy valami, az Ethernet led pedig nagyon gyorsan villog a modemen. Kb 20 percig csinálta mikor meguntam és kiléptem a telepítésből.
A következő lépés volt a "corrupted image mode", ahol szintén ugyanezt csinálta (ledek kialszanak majd reboot, Ethernet led ezerrel villog, aztán semmi sem történik) ameddig meg nem untam és kiléptem belőle. Telefonkábelt visszadugtam a modembe és ugyanúgy megy mint eddig, semmi frissítés nem történt.
Ilyenkor mit lehet még tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Airsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged