Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Tigi
őstag
válasz
csemberlen #4096 üzenetére
Hát fogom is őket hívogatni.
Max. 1 hónapon belül visszamondom.Még egy kérdés:
1.5 hónap múlva a DSL is lejár és akkor 15M-ás kábel net-re váltok.
Mennyire fogják egymást zavarni az IPTV-vel? -
Tigi
őstag
Sziasztok
Szerdán kötötték be hozzám az IPTV-t, és tegnap estig nem is jelentkezett probléma.
Tegnap este 2x is megállt a kép mert a modem vagy újraindult vagy elvesztette a jelet nem tudom, de pár percbe beletelt mire magához tért.A modem Cisco EPC3925 a STB pedig Cisco ISB6030.
Mi lehet a gond?
Előre is köszi.
-
Eagle1
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítségek kérni.
Van egy IPTV-nk itthon és azt vettem észre, hogy nem hajlandó IP-t kiosztani a LAN-on hálózatra kötött Linksys E4200-as routerem, ha be van kapcsolva az STB. (Cisco ISB6000). Amint kikapcsolom egyből minden működik, amint bekapcsolom egyből lehal a Linksys 2.4GHz-s antennája, érdekesség, hogy az 5GHz-s az megy továbbra is. Van hogy kapok IP-t, de net meg ping az nem megy még a helyi hálón belül se, szóval mintha nem is lenne...
Olyasmi tanácsokat olvastam-kaptam itt-ott, hogy valamit a multicast-al kellene állítgatnom. A Linsysen egy DD-WRT fut, ami valószínűleg okosabb nálam, mert nem nagyon tudom megoldani a problémát.Hálás lennék, ha valaki, aki hasonlókkal küzdött, tudna nekem segíteni.
Köszi előre is!
z -
SANKADI
aktív tag
válasz
csoszogi #4092 üzenetére
Én is beszoptam régen, és vettem egy ilyen szemetet. Sohasem szabad ilyet használni. Először is csak esetleg a komponens jelre szabad használni, mert talán az nem gyengül el nagyon, de tudjuk az a legrosszabb. Az RGB jelet , ami ugye szintén elmegy SCART csatlakozón,nem lehet elosztani, ill. meg lehet próbálni, de fele olyan erős lesz, vagyis élvezhetetlen. Sajnos RGB bemenet még akkor is csak egy lenne a TV-n, ha több SCART csatlakozója lenne, technikai okokból, ugyanígy kimenet is csak egy RGB kiment van, a többi csak komponens jel.
Megoldás: Sorba kell fűzni. Sajnos sima DVD-nél nem biztos hogy van bemenet, nekem egy felvevős Panasonic van, azzal ment ez a dolog, ha kikapcsoltam a DVD-t, továbbította a SET TOP BOX jelét. Most nekem is IPTV-m van, de én már TV-t cseréltem, és HDMI kábelt használok.
Az IPTV-n két SCART van, meg kellene próbálni, ha a felsőbe a DVD-t csatlakoztatod, kikapcsolt állapotban átengedi-e a DVD jelét a TV felé, minden remény megvan erre.
Akkor az a megoldás, DVD-> IPTV-> TV. Ebben az esetben még az RGB jel is átmehet a TV-hez (A DVD-t át kell kapcsolni RGB jelre, mert úgy sokkal szebb a kép.)
Ha ez a megoldás nem megy, venni kell egy kézi kapcsolásos, SCART közösítőt, és ha váltassz, akkor meg kell rajta nyomni egy gombot. De ha több pénzt szánsz rá, lehet kapni távirányítással kapcsolhatót is.
Az ilyen hulladék SCART közösítőt (elosztót) pedig felejtsd el örökre, az enyém már a kukában van. -
csoszogi
tag
sziasztok
Ma kotottek be hozzank az IPTV-t, mivel a TV-n csak egy SCART bemenet van, elmentem es vettem egy elosztot (Hama Scart splitter 3-socketts), mert DVD lejatszonnk is van szinten scart csatlakozoval. A problemam az, ha az elosztoba bedugom a DVD-t, akkor gyakorlatilag eltunik a hang, kep is szar lesz. Amint kihuzom a DVD scart csatlakozojat, egybol helyreall minden hang kep okes. szerintetek ez miert van? Milyen megoldast javasoltok?
Koszi a valaszt elore is -
jegenye77
addikt
válasz
csemberlen #4089 üzenetére
Ja,hogy nem e-mailben jött a válasz!
Akkor a póstást kell várnom. -
jegenye77
addikt
válasz
csemberlen #4087 üzenetére
Hova írtál nekik?
Mert az én e-mail-emre nem jött válasz. -
csemberlen
őstag
Most jött válasz a mailomra, hogy 1 hónap alapdijat jóváirnak a problémák miatt.
-
T_boy
tag
Ma másnál is folyamatosan akad minden csatornán a kép? Nagyon idegesítő. Mióta "T" van nálunk (~1 éve) azóta most először jelentkezett ez a probléma. Be lett jelentve, kíváncsi vagyok mikor oldódik meg a probléma.
-
-
vtechun
veterán
válasz
Gubek-Einste #4083 üzenetére
nem lehet, hogy a lakók nem engedik be a szolgáltatót? láttam már olyat...
-
válasz
vtechun #4082 üzenetére
Budapest XVII. kerültet Pesti út - Újlak utca - Borsó utca által határol lakótelepi övezet.
Ami a legviccesebb az az, hogy a mellettünk lévő új építésű négy emeletes társasházban van akár 80-as kábel is IPTV-vel de az út túl oldalán az emberek meg szenvedhetnek a 15-ös DSL-lel IPTV nélkül. -
vtechun
veterán
válasz
Gubek-Einste #4081 üzenetére
melyik kornyek az ? priviben is johet
-
válasz
vtechun #4080 üzenetére
Már több éve nem csinált itt semmit sem a T, egyetlen emberüket sem láttam a környéken. Szomorúnak tartom, hogy 2011-ben csak max 15 megás netet tudnak adni budapesti panel rengetegben IPTV nélkül úgy hogy állandóan azt nyomják, hogy így az IPTV úgy az IPTV de fejleszteni azt nem akarnak.
Neten több helyen is szidják a UPC Digital szolgáltatását és a T nem ragadja meg a lehetőséget ezen elégedetlen ügyfeleknek az elhappolására. -
vtechun
veterán
válasz
Gubek-Einste #4079 üzenetére
ilyen helyekre megy a t-home optika, amit erőteljesen lassít az a 20-30 milliardnyi különadó
-
válasz
vtechun #4078 üzenetére
DSL-nél elvesz az elérhető sebességből az IPTV, optikán is de ott nem érdekes.
DSL-nél minél messzebb vagy a központól annál kisebb az elérhető sebesség, kábelnél nincs ilyen.
Nem mindenki fizet elő 120-as csomagra + senki sem tölt állandóan max sebességgel.
IPTV-vel az az egyik fő baj, hogy erősen korlátozott az egyidejűleg elérhető adások száma.Ahol én lakom (Budapest panel rengeteg) ott a T max 15-ös DSL-t tud adni és nincs IPTV sem, emiatt nem is csodálkozom, hogy a UPC 10 lakásból 9-ben szolgáltat (kapuban ahol lakom) + van Digi is. Szerintem itt megérné neki egy kisebb-nagyobb fejlesztés mivel csak a mi épületünkben 100+ lakás van és pár perc sétával is van legalább 15 négy és 8-9 tíz emeletes panelház a környéken.
-
vtechun
veterán
válasz
Gubek-Einste #4077 üzenetére
Annyi a baj a kabellel, hogy ugye ha racuppan nehany 120 megas, akkor igencsak lecsokkenhet a letoltesi sebesseg, mivel nem kevesen vannak rakotve a kozpontba meno kabelre, ilyen problema dsl-nel es optikanal egyaltalan nincs, iptv-vel is fokent a kabeles reszen van szopas t-homenal is...
-
Nem hasonlítgassuk össze az optikát és a kábel netet mivel optikán könnyen el lehet érni ekkora sebességeket.
Hogy pontos legyen az összehasonlítás:
T-Home Extra: 25/5, garantált 4/1UPC FP25: 25/1,5 garantált 8/0,5
Régebben a FP30: 30/3 garantált 10/1 volt a hasonló szinten.A mostani FP25 korábban FP15 volt, egy hónapja emelték meg, ilyet mikor csinált utoljára a T? Így azért már egy kicsit más a leányzó fekvése.
Plusz a T-nek kevés helyen van kábelnetes és optikai hálózata és ahol van ott is drágább mint a UPC.Ha az árakat vesszük figyelembe akkor (speciális ajánlatokat nélkül):
T-Home:
Extra 25/5 6500HUF
Super 50/5 8550HUF
Maximum 80/5 9550UPC:
FP25 25/1,5 3200HUF
FP50 50/5 4500HUF
FP120 120/10 6000HUFA T a legtöbb szolgáltatási terülten csak max 15/0,9-es DSL-t tud nyújtani addig a UPC (29-es körzetet kivéve) (majd nem) minden hol tudja adni a 120/10-et.
-
wwhy
veterán
válasz
revolted #4074 üzenetére
Én tegnap hosszabbítottam újabb egy évre, ez már a 3. lesz.
Voltak gubancok (vissza lehet keresni, írtam róluk), de egyáltalán nem bántam meg, hogy az UPC-t otthagytam. Nekem a net a legfontosabb, nézzük csak mit ad és garantál a két szolgáltató közel azonos csomagban:T, Extra csomag:
Le: 25Mb/s, garantált 12,5Mb/s
Fel: 12,5 Mbit/s, garantált 6,25 Mbit/sUPC, FP25:
Le: 25Mb/s, garantált 8192 kbit/s
Fel: 1,5 Mb/s, garantált 512 kbit/s(2011-ben!!!)
Szóval szerintem nézd majd meg, mert sok barátom veri a fejét a falba, és mobilnettel hamarabb csatol mondjuk egy mp3-at e-mailhez, mint a híres fibernettel. Nagyobb állományokról nem is beszélve.
-
vtechun
veterán
válasz
revolted #4070 üzenetére
Hat a szerzodesedben tuti benne van a probahonap. Attol, hogy nalad nem volt tokeletes meg konnyen lehet, hogy masnal az lesz. Ha telefonon rendelted a tvt, akkor arra hivatkozva probald meg lemondani, hogy nem szoltak a probahonaprol, ha tudod mar reg lemondtad volna, stb...
Az auto az egy hasznalati targy, az elromolhat. Viszont itt egy szolgaltatast vennel igenybe, ami nem ugy mukodik ahogy kellene, akkor atnezed a szerzodesed, hogy milyen lehetosegeid vannak, stb.. Es lepsz.
-
revolted
csendes tag
válasz
vtechun #4069 üzenetére
Amennyiben kimerít ne olvasd...
Gondolod nem hívtam az ügyfélszolgálatot? Milliószor? Azt, hogy van egy próbahónap senki sem mondta egy szóval sem, viszont a büntetőösszegről többször is szó esett, ugyanis hűségnyilatkozattal vettem meg.
Ezen felül ha átbasznak az autókereskedőnél akkor is azt fogod mondani hogy téged kimerít a panaszkodás és hordod javíttatni az autót, de senkinek sem mondasz egy szót sem?
Azért írtam ezt le, mert elegem van az ügyfélszolgálat hívogatásából (volt rá példa hogy 32 perc várakozással), s feltett szándékom minnél több embert tájékoztatni arról hogy ez egy kalap szar. Meg volt az esélyük kijavítani, nem tették, ezért annyi embert fogok róla lebeszélni amennyi tacsak tudok.
-
revolted
csendes tag
A T-home IPTV ezt hozta nekem:
10 napból 3 napot végre olvashattam, mert nem működött a szolgáltatás.
Megkímél attól, hogy bármely sorozattól függővé válhassak, ugyanis bizonyos csatornákra véletlenszerűen lehetetlen átkapcsolni, esetleg a hang szakadozik olyan szinten, hogy nézhetetlen az adás.
Amikor a modem időnként magától újraindul, a kapott 2-3 perces szünetben rájövök hülyeséget nézek, hát kikapcsolom a televíziót.
Nem lustulok az egyszerre csak 1 távirányító használata miatt, ugyanis a 25 fokozatra osztott hangerő 25-ről 1-ig fokozatosan csökken 20 egységet, ami hangosabb mint az esti tévézésemnél megszokott hangerő, majd az 1-ről 0-ra való ugráskor 5 egységnyit, így a hangerő beállításához a televízió távírányítója is kell.
Nem cifrázom tovább, s nem leszek közönséges bár komoly késztetést érzek rá: becsapva érzem magam amiért aláírtam a szerződést, amint lesz UPC az utcánkban, azonnal váltani fogok, s közel 10 év után a netet is le fogom mondani.
-
válasz
Evilangel #4064 üzenetére
konkrétan az iptv adást csak a médiabox és az ahhoz tartozó távirányító segítségével nézheted, de a médiabox távirányítójára ráprogramozod a tv készülékedet, és elég lesz egy távirányító is! én is így használom!
illetve ha csak a tv távirányítóját használod, akkor az analóg adást fogod nézni - már amennyiben az is bekötött/működő állapotban van az iptv mellett/azzal párhuzamosan! -
Evilangel
tag
Sziasztok!
A digitális kábeltv és az iptv között mi a fő különbség? Technikailag értem én, de mondjuk minőségben vagy egyebekben?
Köszi -
tzh
csendes tag
Sziasztok!
IPTV- lett péntektől és ez a Cisco2001MT izé hamar megunta, és elment a hang. Jobban mondva nagyon halk minden kakaót ráadva a TV-n is, illetve az RCA kimeneten eleve nem élt az egyik ág.
Nyilván rászólok a szolgáltatóra, de azért érdekelne, volt-e már erről tapasztalat, mire lehet számítani, ilyesmi. Munka mellett nekem pár napig megoldhatatlan, hogy itthon legyek szervíz okán. -
Luissimo
veterán
akinek van droidja, az tegye fel a Tés Műsorujság alkalmazást, a világ bármely pontjárol tud majd felvételt indítani és nem marad le a pontos műsorról sem.
nekem a Tabletten kiváloan működik :-) :-) -
Declare
őstag
válasz
jegenye77 #4046 üzenetére
Hmmm...érdekes, nekem a májusi bekötés után volt 2 hibám is ( az egyik wifis gond volt, de kiderült, hogy driver frissítés megoldja a gépemen, a másik meg hgw hiba és csere) és mind2 alkalommal hibabejelentés után szinte azonnal kaptam smst hogy vizsgálják, és kb 24 órán belül jött a szerelő, vagy írták hogy elhárították a vonalat....azóta minden okés (kopp kopp)
Biztos jó helyen jelentetted ?
-
jegenye77
addikt
Ééééééés!Letelt a 72 óra a hibabejelentéstől.
Se telefon, se e-mail, se sms.
Akkor most mit kellene csinálni?4x is hívjam fel őket,hogy hajlandó lenne valaki megnézni a problémámat?
Még szerencse,hogy nincs mér suli!Mert akkor egy picit még idegesebb lennék,hogy nincs net. -
Declare
őstag
Hello!
Nemrég vettem egy N8 mobilt és azt olvastam róla a neten, hogy t-home Iptvt el lehet vele érni távolról ( be lehet állítani a felvételt, műsorújság van stb). Sajna a telómon nem találtam meg ezt a programot (most van ügyezés alatt, hogy meglegyen
), de akkor ha mobilról lehet ilyet varázsolni, gondolom pc ről is meg lehet tenni. Keresgéltem neten sokat, de mindenhol csak n8 as cikkel kapcsolatos találatok voltak,
Valaki tud mondani erről a lehetőségről valamit? Milyen programmal, vagy hogy lehet távolról vezérelni a STB ot ?
-
jegenye77
addikt
Csak annyit,hogy a szombat de-i bejelentésemre még ma se reagáltak.
Pedig vasárnap és ma is rájuk szóltam ill. jelentettem a hibát.
Most már nem idegesítem magam mert gondolom felesleges.72h mondtam amúgy is.Az meg holnap de jár le. -
válasz
B.Ricsike #4036 üzenetére
esetedben adott médiabox kihagyandó!
a hdmi -> scart / 3 * rca / s-video + 2 * rca átalakítás lehetséges, de elég költséges megoldás!
vga (d-sub) -> 3 * rca / s-video + 2 * rca / scart átalakítás lehetséges, de próba szüklséges, hogy a te notid konkrétan támogassa! (a hang sem minden esetben megy ki!)
usb / express card csatolással is találni készülékeket, amik s-video + 2 * rca / 3 * rca /scart átalakításra képesek! -
B.Ricsike
őstag
Jogos, igazad van.
Audio in
Audio out
VGA port
HDMI
E - SATA
Express card 34/54Ezek a kimenetek vannak a Notin, ebböl gondolom a HDMI és a VGA jöhet szóba.
A set-top-box, az a második számú, CIS2001MTR-A típus ha jol látom.
Scart, HDMI, USB, LAN, Analog Stereo, Composite, és Digital Audio be/kimenetet tartalmaz.A TV-n pedig 2 Scart van, illetve a hagyományos piros, fehér, sárga csatlakozás. (bocs, de hülye vagyok a nevéhez, talán AV-nak hívják, de te biztos tudod.)
Na szóval ennyi van. Nekem 2 ötletem van, szerezni kell olyan átalakítót, aminek egyik vége CGA és a laptop-ba megy, a másik meg a 3 ágú (piros, sárga, fehér) és azt vagy a SteTopBoxba dugni vagy egyenesen a TV-hez.
De várom, hátha van más megoldásotok is.
-
válasz
B.Ricsike #4032 üzenetére
azért nem ártott volna leírni, hogy a notin milyen kimenti lehetőségek vannak, illetve milyen médiabox leledzik nálad?!?!
nálam az isb6030 két scart csatival rendelkezik, és az egyiket bemenet ként használom, jelenleg egy asztali dvd író - videó kombó jele megy bele, és annak a jelét is tudom nézni a tv készüléken úgy, hogy a médiaboxon keresztül megy át a jel! a notimon van s-video kimenet, van s-video -> scart átalakítóm, és ezzel a fent említett módon működik az, hogy a noti jele a médiaboxon keresztül menjen a tv készülékre! -
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e laptop-ról képet átvinni a TV-re, a Set-top boxon keresztül? Vagy azon is csak kimenet van? Nem tudom összekötni a set-top-box-ot a laptoppal ugy, hogy az utána a TV-n kivetítse?
-
Reneolus
tag
Köszi a válaszokat!
Valószínűleg az emeleti hálóba (PC-s szoba) rakatom a routert, mert a data ág már oda úgyis ki van építve, csak most egy egyszerű kábelmodem van rajta. Innen a földszinti nappaliba lehúzok egy utp kábelt a falban kiépített csatornában (remélem elfér majd a koax mellett), mert csak a nappaliban akarok IPTV -t. A többi TV-n meg megy majd az analóg adás, mert annak kábelezéséhez hozzá sem nyúltam. Annak van jelentősége, hogy milyen UTP kábelt veszek? Mire kell odafigyelni? Kelleni fog úgy 20m...
-
dr.bubo
őstag
válasz
jegenye77 #4025 üzenetére
Jelentsed be hibára. Ha megjön az, hogy megcsinálták, de továbbra is fenn áll a hiba, akkor újra jelentsed be, amíg meg nem csinálják. A bejelentésnél, mond, hogy többször jelezted a hibát, és ez nem szolgáltatás, kérdezd meg, hogy a számla is kevesebb lesz így.
Lényeg, hogy mindig jelentsed, amíg a hiba fenn áll.
Nekem előző hónapban volt, hogy két hétig szakadozott a net, iptv, bejelentettem, utána mindig jött az sms, hogy megcsinálták. De ugyan úgy szakadozott továbbra is, mindig bejelentettem. Az üfinél, mindig megemlítettem, a kompenzációt, ott mondták, hogy e-mailt kell küldeni a szamlazas@t-home címre, adatok, ügyfélszám, és kérni a jóváírást a hibás időszakra.
Küldtem is e-mailt, most a héten jött a számla és 2500Ft jóváírtak rajta. -
jegenye77
addikt
Most meg 2 napja 10 percenként megszakad a kapcsoltat kb 5 percre.
Nagyon tele van a t@k@m ezzel a T-szutyokkal.
És ez rajta lesz a számlámon,hogy 2 vagy 3 napig nincs se tv se internet?
Gondolom nem.Csak az,hogy fizessek majd négyezret mert elmaradtam egy számlával.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
csemberlen #4017 üzenetére
Hát én ahogy olvasgatom a forumokat és aki panaszkodik az IPTV-re azok inkább kábelnetesek, hiába az a moderenebb, jobb, gyorsabb. De ha egyszer a T nem fejleszt kellő ütemben és leterhelődik a hálózat, akkor cseszheti a jó kábelnetes technológiát.
Hát itt nem hiszem, hogy sok IPTV-s lenne sőőt kb. senki szerintem. Úgy, hogy attól hogy sokan leszünk rajta, nem kell félni.svwilly:
A T még húz ki újabb kábelhálózatokat a DSL mellé? Nem csak az optikai hálózatára költ már? -
vtechun
veterán
válasz
attilav2 #4021 üzenetére
az árat nem akarod esetleg te megmondani? piacgazdaság van, lehet választani mástól is tv szolgáltatást, műholdast, földfelszíni dvb-t, stb-t. iptv multicast működik, szóval, ha a ed3 kábeles rendszernél a "netezők" nem használják ki túlzottan a sávszélességet, akkor teljesen mindegy, hogy az emberek 10%-a tvzik, vagy 100%-a... pl. nekemd dsl alapú van, itt sose jöhet elő olyan probléma, hogy le van terhelve a vonal (mint kábelen), mert dedikált a kapcsolatom a helyi központtal, míg kábelen jópáran rá vannak kötve ugyanarra a központba tartó zsinórra...
-
törölt tag
válasz
attilav2 #4021 üzenetére
A Digitális kábel tv-re a Dél-Keleti régióban új rendelést nem vesznek fel, akiknek jelenleg van még, azoknak megy még egy darabig aztán ha már nagyon sokan át térnek IPTV akkor szépen értesíteni fogják azt akik még digitális kábel tv-n lógnak, hogy na most itt a vége térj át IPTV-re vagy ha nem kell, akkor szankciómentesen távozhatsz tőlünk, vagy ilyenkor szoktak elő jönni ügyfél megtartó ajánlattal
Jól látható hogy a Digitális Kábel Tv-t már nem fejleszti a T, semmi akció, semmi reklám kampány, gyakorlatilag halott ügy. Tavaly a Dél-Keleti régióból minicsomagokat vezették ki, idén az HBO csomagokat. Következő lépés meg szerintem sejthető...
Én Vásárhelyi vagyok tavaly az induláskor máris váltottam IPTV-re, nem váltanék vissza nincs vele különösebb gondom, nekem bevált.
Egyébként akinek van IPTV-je kábelen annak megmarad az analóg is ingyen. -
attilav2
őstag
Még szerencse hogy digis vagyok, ugyanis amikor kiváncsiságból beütöttem a T honlapján a címemet akkor azt dobta ki hogy a lakhelyemen a sima digitális kábeltv már nem rendelhető, csak Iptv vel fogadnak új előfizetőket.
Ez szívás, különösen azoknak akiknél más nem elérhető, és most szeretnének analógról váltani. Az iptv olyan mint egy letöltőszerver, minél többen nézik annál inkább leterhelődik. Milyen jogon kényszeríti a T az ügyfeleket egy ilyen bizonytalan rendszer igénybevételére? Adják vissza a lehetőséget a jól bevált digitális kábeltv-re, és a HD csomagot is rakják vissza rá csongrád megyében. Ezügyben tehetne valamit az NHH meg az új kormány ha valóban a nép érdekeit nézik, itt bizony kőkeményen fel kellene lépni. Ezenkívül kell törvény hogy a smartcardot ne társíthassák a boxhoz hanem max Cam modulhoz, és boxhoz társítani csak azokat a csatornákat lehessen amelyek kérik hogy ne lehessen felvenni az adásaikat digitálisan. Valamint törvény kell előírja a közszolgálati HD adások mindegyikének dvb-c rendszeren való továbbítását és így a T-nek bizony be kellene vennie a Duna HD-t. -
svwilly
csendes tag
válasz
csemberlen #4017 üzenetére
A kábelből kifogják venni az analógokat akkor50% felszabadul.Bár a Téhony ED3ma 8csatornán 100MHzen belül tudja a 80megás sávszélt és mellete a három IP Tv streamet.1csatornán is lazán megy a 25mega
-
csemberlen
őstag
válasz
Szokenesz #4016 üzenetére
Ha a koax hálózat miatt nem működik rendesen akkor is a technologia a rossz. Szerelő szerint ez sehol a világban nem müködik, csak magyarországon, hogy 1 kábelen megy az analog a digit, és az IP. ED3-al. Szerencsére nálam telefonon jön a net. Majd lehet felétek is sokan lesznek IPTV-sek, és nálatok is akadni fog.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
csemberlen #4011 üzenetére
Szerintem azért, ez nem teljesen igaz, hogy nagyon kiforratlan technoligia, egyszerűen inkább a kábelnetüknek hol van szabad kapacitása hol nincs, amelyik területen van ott tökéletes, ahol nincs ott van a szívás..
pl.: nálunk régi dsl vonal van és mégis tökéletes fél éve 2 TV-n is és még mellé 5Mbites net is majd 2 km-re a központtól. -
csemberlen
őstag
válasz
Reneolus #4010 üzenetére
Az analogon azon a csatornák lesznek ami az IPTV csomagodban is van. Azért érdeklődj előtte a közelben milyen az IPTV, mert nagyon kiforratlan a technologia, sok a baj vele, akadozás kockásodás. Nálunk most 2 hónaoja van, és talán a 10. reklamáció után ritkán van vele gond.
-
Reneolus
tag
Sziasztok,
Most készülök analóg T kábelről IPTV -re váltani, de csak egy TV -re szeretném az IPTV -t, a többin maradna az analóg. Az már tiszta, hogyha egy TV-s IPTV -re fizetek elő, akkor a többi TV-n maradni fog az analóg adás, csak azt nem tudom, hogy milyen adókkal. Az IPTV csomagban foglaltakkal megegyező adásokkal? 2. kérdésem, hogy a számítógépem más szobában van, mint ahová az IPTV menne, akkor adnak nekem wifi - s kábelmodemet a jelenlegi sima helyett? Kell spéci koaxot húznom a data ágra, ha igen milyet?
Előre is köszi!
-
citrom864
csendes tag
Üdv, van egy ISB2000 nevű STB-m és egy Sharp Full HD tv-m, megpróbáltam összekötni a kettőt HDMI kábellel de a tv nem használta a HDMI-t, ha kihúztam a SCART kábelt akkor be se tudtam kapcsolni az STB-t a távirányítóval, az STB-t beállítottam a menüben Full HD-re de akkor se működött. Hogy tudnám megoldani hogy HDMI-n menjen az adás ?
-
attilav2
őstag
válasz
Breaker #3861 üzenetére
Szerintem a T-nek biztosítania kellene egy szoftvert hogy pc-n is lehessen iptv-zni. Hiszen IP alapú az egész cucc akkor hálókártyával PC-n simán menne, csak egy névhez/jelszóhoz kellene kötni a csomagot, és ha azzal belépsz a rendszerbe, már nézheted is amit előfizettél, 2x meg nem engedne egy ip-ről bejelentkezni, ezzel ez az aggály is le van tudva, felvételt ugyanúgy lehetne korlátozni a szoftverben, szóval minden szempontból megvalósítható lenne, jogi aggályok nélkül, akár hardverkulcshoz(usb) is lehetne kötni a szoftvert ha nagyon kukacoskodnak. Előnye még a pc-s variációnak hogy a szoftver könnyen frissíthető, a boxxal ellentétben ahol felléphetnek komplikációk. Sőt a mai DXVA képes vga-k szélesvásznú monitorok korában a HD adás sem lenne probléma pc-n.
-
vtechun
veterán
válasz
jegenye77 #4005 üzenetére
Nem hiszem, hogy csak ettol fuggene, viszont ajanlom elolvasni az altalanos szerzodesi feltetlek rad vonatkozo reszet, akkor nem erhet meglepetes, es arra hivatkozva barmi azzal ellentmondot tapasztalsz maris reklamalhatsz.
Pl. Nekem itt iptvm van, tesomnak nala szinten, mindketto egy szerzodes alatt az ej nevemen, aztan neki, jar vmi extra olcso alap csomag, nekem meg nem, de most jut eszembe, hogy ki tudom cserelni az o boxat az enyemmel
hmm, ezt meg jol atgondolom
-
jegenye77
addikt
válasz
vtechun #4003 üzenetére
Megkérdeztem,nem is elérhető nálam a kábeles digi.
De akkor,hogy kaptam a T-nél egyedi kedvezményt?
Haver bement és mondta,hogy Ő is ilyet szeretne mint nekem,de azt mondták csak drágábban tudják adni.Kérdezi miért?Erre azt kapta válaszul,hogy ahol Én lakom ott van más szolgáltató,ahol Ő ott meg nincs konkurencia. -
jegenye77
addikt
válasz
Luissimo #4001 üzenetére
Elhiheted nekem,hogy 1 hónappal maradtam el.És nem az aktuálissal hanem egy előzővel.
És nem vagyok visszaeső mert nem volt még ilyen nálam,mint mondtam 8 év alatt.
Jövőhéten megyek be és reklamálok kicsit.Meg megkérdezem mennyiért tudok most kiszállni innen.
Van lehetőségem áttérni a digire. -
Luissimo
veterán
és akkor végülis hányhonap nemfizetés után kapcsolták ki ??
vannak játékszabályok, szerintem bekék tartani, és nemmég neked felháborodni .
énis késtem már néha párnapot a befizetéssel, de egyhét csuszásnál többet még nemszedtem össze soha.
és rendeztem, mivel az én hibám volt.
és sosem akarták kikapcsolni még semmimet.
tehát, hányadszor nemfizetted,hogy kibuktak rád ennyire :-) :-)??
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology routerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest