Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Aggyonazisten az Uraknak !!
Beütött a krach !
A Cisco homegateway wifis oldala sztrájkbalépett !!
Határozottan ugyfest, mivelhogy imitálja a munkát, látszólag dolgozik, minden rendben, de nemad netet.
Az elérhető vezetéknélküli hálózatok között ott szerepel.
VISZONT !
Nemad IP címet, nemlehet rá csatlakozni.
Kivettem a titkosítást, szabadra állítottam, hátha akkor meggondolja magát, de ugysem lehet csatlakozni rá.
Próbáltam rossz jelszóval is direkt, de mégcsak odáig sem jut el, hogy eldöntse, hogy nemjó jelszót adok meg neki, egy ideig próbálkozik, aztán leidőzít.
Aztán csináltam egy Wifi Disable-t majd egy uj enable-t, de akkorsem áll össze.
Volt már táp ki-be, soxor, volt már uj jelszó beállítás, de semmi evoluciós fordulat nem következett be..Most ott állok, hogy előkerestem egy régi TP-Link-et és rádugtam az egyik LAN portra és azzal tudok netet varázsolni a lakás minden szobájában, csak ez nem hat meg különösebben, mert ennek nem így kéne működni.
valakinek valami ötlete még a hibabejelentőn kívül, vagy hasonlójellegű tapasztalata volt-é már ??.
-
jegenye77
addikt
T-Home IPTV-hez kaptam egy Cisco set top box-ot.
Az lenne a kérdésem hogy ez a készülék másnál is iszonyat melegszik?
Nekem a tv-s szekrény alatti fiókba ruhák vannak és ott vettem észre mikor megfogtam a ruhát,hogy még az is meleg.
Utána megfogtam a készülék alját és majdnem sütött olyan meleg volt.
A képen látszódik is a készülék. -
SANKADI
aktív tag
Ha a BOX tárolna minden adatot, akkor így is lenne ahogy mondod. Csakhogy a beprogramozott felvételek a központi szerveren (is?) vannak, ezt bizonyítja, hogy távolról akkor is eléred, ha ki van kapcsolva a BOX. Úgyhogy tuti be kell állítani a t-home szerverén is, hogy milyen BOX-od van.
-
ÉM
tag
Sziasztok!
Nem nagyon értek a témához, ezért előre is elnézést kérek ha nagy hülyeséget kérdezek.
A kérdésem a prémium opcióval kapcsolatos. Ez pontosan mit jelent, ha valakinek csak sima iptv-je van? Csak a beltéri egység cseréjét egy hdd-s verzióra, vagy valami más beállításra is szükség van?
Ha adott egy nem felvevős beltéri, ki tudom cserélni egy felvevősre? persze a kódot beírva. -
mumi
csendes tag
-
SANKADI
aktív tag
Dehogyis, csak kíváncsiságból rákerestem mennyiért lehet egy ilyet venni. Ugyanis olvastam valamelyik fórumban, ha szándékosan megrongálja valaki, 50 ezer forint a kincstári ára. Ehhez képes még vinyó nélkül is nagyon olcsó a 3333.- Ft. Én sem tudom hogy tudta eladni, nem tudok róla hogy az IPTV BOX-ot meg lehet venni. A régi digitális BOX nekem is megvan, megvettem, de már csak lom, pedig azt fel lehet használni, ugyanis külön kártya megy bele. (Pl. ha valakinek tönkremegy és már saját tulajdona volt, akkor 2-5 ezerért tud egyet venni, és kicseréli.) Nem lehetséges hogy ahhoz a néhány szabad csatornához nem is kell előfizetés?
-
mumi
csendes tag
Annyiért vettem ami az utolsó (sankadi) hozzászoló írt 3333Ft, ugyanis tőle vettem.
Egyébként semmi baja, működik. Raktam bele egy 250Gb samsung SATA HDD-t kallodótt itt egy itthon. Az érdekes az, hogy az alapcsatornákat hozza (M1, M2, Duna DunaII), feltudok vele venni (prémium opció) van már egy felvevős a rendszerben, 3-dik STB-ként! -
SANKADI
aktív tag
Ez 3333.- ért kelt el, hibás adapterrel HDD nélkül, alkatrésznek. Ezermestereknek. :-)
http://elektronika.vatera.hu/muholdas_eszkoz_antenna/cisco_hdd_s_iptv_isb6030_hd_settopbox_alkatresznek_1443110615.html -
mumi
csendes tag
Kedves fórumozók,
segítségetek kérném, az interneten elég sok T-home stb-t árulnak kéz alól. Minap vettem egy isb6030-at, szeretném kiváltani a régit és a második STB bérleti díját esetlegesen lemondani. Már van a rendszerben egy régebbi felvevős X301T. Nekem optikán jön az IPTV.
Hogyan kell kikényszeríteni azt hogy be tudjam pötyögni 20 karakteres azonosítót amit a szolgáltatáshoz kaptam? Így csak az alapcsatornák jönnek be. Pedig Hd csomagom is van HBO Maxpakkal.
Köszönöm -
Luissimo
veterán
válasz
Breaker #3873 üzenetére
Semmi gond, csak nemértettem a mellékzöngédet !
(mindenki annyit művelődik, amennyit akar és amennyire igénye van)
egyébkéntis, az élet egy folyamatos művelődés, mint a régi mondás tartja!Spongyát rá, hidd el, itt senkit nem vezet rosszindulat, azért járunk ide, hogy egymástól tanuljunk.
Tabula Rasa avagy spongyát rá, mondaná a művelt magyar, ha tudna latinul. -
-
Luissimo
veterán
válasz
Breaker #3870 üzenetére
Énpéldául még telefonrólírva is ismerem az ékes anyanyelvünk ékezetes betűit és nemfárasztok ékezetnélküli szöveggel másokat
Sőt, vagyok annyira művelt ,hogy dekódolom az ékezetnélküliket is (bár nemörülök a feladatnak)egyébirántpedig, asszem senki nem tett itt rád dehonesztáló megjegyzéseket, (sőt ha jólemlékszem még szurkoltam is neked) nemértemtehát, mire ez a pökhendiség, kioktató stílusban. (ja, és a szmájlik kisugárzára sem ártana figyelned és akkor nemveszel mindent olyan véresen komolyan !)
-
Luissimo
veterán
válasz
Breaker #3868 üzenetére
Szerintem meg művelőggyél,te, vazze !
Ezekszerint feltalálták neked a spanyolviaszt.
Ha ottvan leírva, akkor nézzed úgy, akkor miért kérdezősködsz.
És milyen, már PC-n nézed tán az adást azóta?
vagy talán mégse működik?De STB nélkül nemfogmenni, éppenhogy eztmondtam énis, akkor most mért állítgatod hogy nem kell kihagyni az STB-t ?
-
club1
veterán
válasz
lajszer #3865 üzenetére
Gondolom a publikus ip címed szeretnéd időnként változtatni. Na ez ugye azért nem lehetséges, mert ez kábelmodem. Kábelen pedig a publikus ip címed változtatásáért a szolgáltató oldali DHCP kiszolgáló felel, amire neked semmilyen ráhatásod nincs.
Esetleg kipróbálhatod, hogyha újraindítod az eszközt, változik-e az ip cím (kábelen nem szokott). -
lajszer
tag
Sziasztok!
Cisco EPC3825 egységem van és a netet WIFI-n át használom. Hogyan lehetséges az IP-címemet frissíteni (megváltozatni)
http://192.168.0.1 -ba belépek de ott nem találom sehol! :S -
Breaker
tag
Sziasztok,
Tudtok valamilyen lehetőségről ahhoz, hogy PCn tudjam nézni az IPTV-s adásokat? Olyasmi járt a fejemben hogyha sniffelném a huawei gateway-en a portokat akkor hatha van olyan software ami össze tudja rakni a képet+hangot..
Vagy létezik bármilyen normális megoldás erre?
Udv
Breaker -
Daywalkerke
aktív tag
OK és amikor vissza kell majd adni a set-top-boxot és ezt újra meg kell csinálnom(saját winyó kiszerel és eredeti visszarak) akkor ez nem fog látszódni rajta ha semmit nem rontok el(már úgy értem fizikailag, ha megbontom akkor az utánna nem látszik, hogy meg volt bontva)?
-
Garold
senior tag
válasz
Daywalkerke #3857 üzenetére
A csavarokat kiszeded, az ata-s winyorol lehuzod a tap es adatkabelt, a winyot osszekotod egy szamitogeppel a rajta levo tartalmat ghost-al lemented, az uj vinyora felmasolod. Ennyi...
-
válasz
Daywalkerke #3857 üzenetére
miért ne lehetne?
-
Garold
senior tag
válasz
Daywalkerke #3855 üzenetére
boxot meg lehet-e bontanii
Hivatalosan nem, gyakorlatban a te felelősséged.
-
Daywalkerke
aktív tag
Megoldható az bármilyen módon, hogy a T-home X301T típusú set-top-box ba lévő 80GB-os HDD-t én magam nagyobbra cseréljem?(itt elsősorban az a kérdés, hogy magát a srt-top-boxot meg lehet-e bontani)?
-
lajszer
tag
Elmondom hogy torrentoldalhoz kell, hogy másik felhasznévvel bejelentkezzek, de ne egyezen az ip-m.
-
vtechun
veterán
válasz
lajszer #3850 üzenetére
beállítod, hogy a géped automatikusan kapjon IP-t. ha ez megtörtént, akkor a parancssorba beírod, hogy ipconfig majd enter ekkor kiír sok dolgot, ipv4-es résznél a hálókártyádnál nézd meg milyen ip címet kapsz, ill. milyen alapértelmezett átjárót, az az alapértelmezett átjáró lesz a routered címe. azon el kell, hogy érd, ha nem akkor rezeteld.
-
lajszer
tag
Sziasztok!
Cisco EPC3825 egységem van és a netet WIFI-n át használom. Hogyan lehetséges az IP-címemet frissíteni (megváltozatni)
http://192.168.0.1 -ba belépek de ott nem találom sehol! :S -
Garold
senior tag
válasz
Luissimo #3847 üzenetére
akkor kezdődik, amikor énakarom - a régi klasszikus
-
nálunk isb6030 van (320-as merevlemezzel), de én meg nem nagyon szoktam vele rögzítgetni - legalább is elég ritka -, de a párom azért vesz fel vele néha műsorokat, ha olyankor vannak, amikor nem tudja megnézni, vagy átfedés van a műsorok között! mondjuk még félig sem volt soha, de azért jó tudni, hogy fér rá bőven!
-
meteo
csendes tag
válasz
Luissimo #3836 üzenetére
Óóóóóóóóóóóóóóóóóó, az engem nem érdekel, eszem ágában sincs túljárni a saját eszemen...
Ha valami annyira megtetszik, hogy kőne, akkor "egyéb forrásból" szerzem be, egyéb eszközökkel...
De pl pár HBO-n vagy máshol leadott HD film vagy érdekes műsor - pölö History HD - néha jó, ha nem kell azonnal megnézni, ráér később is, és akár többször is.
Vagy ha valami ritkaság megy akár SD-ben is, akkor felkapom és nézem amikor akarom.
( Pl: pár régi, ritkán adott kabaréjelenet mint pl A három nővér - szilveszterkor, vagy Hofi )Meg néha , ha meg is van "máshonnan", mondjuk mkv-ban, kényelmesebb csak megnyomni a gombot és lejátszani, mint a PC-vel átmenni tévére - merő lustaság.
Megnyugodtam, akkor én még alig vagyok foglalt - akkor nagyjából a UPC directnél használt egységhez hasonló nagyságú a téhómos iptv egység lemeze is - kábé....
Szóval a rendszerinfóban? Okés, akkor ott keresem.Köszönöm a választ!
-
Luissimo
veterán
SOK !
Mekkora merevlemezre?
nekem van jelenleg kb. 100 rögzített műsorom (összevissza minden, filmek, kisfilmek, meccsek, sorozatok stb) és még kb 60% szabad helyem van a rendszerinfo szerint.De elkell hogy keserítselek, mert hiába rögzíted HD-ban(ben) , nemfogod tudni róla lementeni magadnak másik vincsire, csak ha a tévét, amin megnézed, összekötöd egy dvd íróval pl.
Jóazneked?? -
meteo
csendes tag
Lenne egy láma kérdésem - biztos volt már róla szó, de nem találtam.
Kb mennyi műsor fér a merevlemezre?
Nekem X301T van.Jó, tudom, ez nem magnószalag
Mivel hosszabb távra HD cuccokat rögzítek, igazából a HD adásokra vonatkozóan érdekelne egy hozzávetőleges időtartam.
Ha valaki tudja....
Esetleg valahol meg tudom nézni, hogy hol tartok, vagy marad a kb összeadás....Köszike!
-
válasz
sanderson #3830 üzenetére
beállítások mind a két oldalon rendben?
én upc digital -> t-home iptv csere után nem mondhatom el, hogy gyengébb lenne a képminőség, sőt! vannak problémás csatornák, de ők már eleve pocsék minőséget nyomnak t-s irányba, volt ilyen a upc esetében is, erről nem tehetnek a szolgáltatók, de legalább is nem tudják feljavítani a képminőséget... -
sanderson
csendes tag
Sziasztok. Nemrég váltottam UPC digitális kábelről T-home IP tv-re. Nagyon úgy néz ki, hogy az IP tv-n rosszabb a képminöség,mint az elöző UPC kábelen.Pedig most HDMI kábellel van összakötve, elötte SCART volt. Pana X20 plazmával nézem. Mi lehet az oka?
-
vtechun
veterán
válasz
csemberlen #3828 üzenetére
mindig annyi, csak a fórumtársnak egyéni akciója van
-
Fernet
senior tag
Tegnap volt egy érdekes beszélgetésem az ügyfélszolgálattal (1412)
Néztem a T-Home honlapján, hogy a családi csomag kedvezményesen 2690Ft-ért rendelhető nálunk 1 év hűséggel. Gondoltam leváltom a mostani Extra csomagot erre, legfeljebb rendelek mellé egy minit ha hiányozni fog pár csatorna. Felhívom őket, az ügyintéző azt mondja ilyen akció nincs és biztos nem az IPTV-t nézem hanem a SAT-ot. Mondom neki itt van [előttem] és azt írják, hogy IPTV családi csomag, aktuális akciós ár 2690Ft. Ügyintéző váltig állítja, hogy ilyen nincs és biztos a honlapra került ki téves infó. De azért átkapcsol máshova kérdezzem meg. Kis várakozás után máshoz kerültem, kérdeztem tőle mi a helyzet, azt mondja természetesen van ilyen akció.
Át is váltottam gyorsan. Mindez azért is gáz, mert testvéremnek is szóltam erről az akcióról és őt is lerázták azzal, hogy ez nem létezik. Mondtam neki, hogy beszéljen velük még egyszer és ne hagyja magát.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Azután szeretnék érdeklődni, ha nekem van egy kábelnet csomagom és egy kábeles családi iptv szolgáltatásom. és ha a későbbiekben szeretnék még egy tévére kábeltévét de nem iptv csak sima digitálist akkor, húznak be a lakásba egy másik kábelt párhuzamosan a meglévő mellé a másik tévéhez, vagy ez hogyan szokott működni?
Valaki esetleg tudná a választ?
-
meteo
csendes tag
Hát nem tudom, ugye én abból indultam ki, hogy a 3D az ugye - az egyik mód szerint - kettő darab képből van összerakva, a két kép pedig kicsit eltérő szögben lett felvéve.
Mivel eltér a két szög, mindkét képnek teljes értékűnek kell lennie minőség szempontjából, szóval adott képkocka nem 1 db pl 1 MB-os HD kép hanem kettő 1MB-os HD képből tevődik össze.
Másként hogyan lesz ugyanolyan képarányú és méretű és minőségű?
Hacsak nem úgy, hogy nem egyszerre jelennek meg, hanem váltakozva.
Hihi, akkor az milyen lesz: nem váltottsoros, de mégiscsak váltakozó.....uffDe nem biztos,hogy így is van.....
Bocsi az offért...
-
kispapa
csendes tag
Hy!
Kis segitség kéne és ugylátom a megfelelö helyen járok...
Szóval iptv+internet a t-home-tol,pár kérdés
1.az normális e hogy 80 megás netre fizetek elö és csak 40 jön mostmár kb 2 hete,tudom hogy a garantált kevesebb de ettöl függetlenül érdemes e szolni nekik,mert azért mégiscsak azt várnám amiért fizetek.
2.szeretném használni a képek és zene funkciót az extrák menüben,hdmi kábellel van összekötve a tv-m és a pc-m a stup box megtalálja a pc-t de azt irja ki hogy a rendszer nem fér hozzá a képekhez és a zenékhez ,illetve h ogy ellenörizzem engedélyeztem e a rendszer számára ennek az eszköznek az elérését...........mi van??????
Szal erre a két dologra szeretnék egy kis segitséget, elöre is köszönöm! -
Dot
őstag
Hali!
T-home-os üzletkötő vagyok. Székesfehérváron és környékén szívesen segítek leendő és meglévő ügyfeleknek csomagváltásban, választásban, hűségben, esetleges kedvezményekben és ezek feltételeiben!
Amiben viszont nem tudok segíteni: számlázás, fizetés, hibabejelentés, és ami ezekkel jár. -
meteo
csendes tag
válasz
vtechun #3820 üzenetére
Kezdem pedzegetni....
Szóval az van, hogy ha közel dvd minőséget kapna, akkor a konvertált kép is szebb lenne, de eleve rossz a nyersanyag.
Igen, végül is amikor még UPC directem volt, a német rtl képe majd lejött a képernyőről, pedig sd volt, csak német precízitással.Szóval akkor konvertálni konvertál, csak nem mindegy, mi az input.
Köszi!
Egyébként tényleg látványos különbségek vannak.....
( Ha meg ekkora probléma még a HD adások nagy számú bevezetése, akkor mit akarunk a 3D-vel? Hiszen az is HD-ben lenne élvezetes, az meg akkor kétszeres adatmennyiség a HD-hoz képest? Na de ezt csak zárójelben.... )
-
meteo
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy tehát az oké, hogy a STB - ami nekem is x301t - felkonvertálja (?) az SD adást ,hogy meg tudja jeleníteni a full hd lcd tv, de még így is az sd adások képe szemétre való.
Csak a HD adások szépek - a konvertáltak kevésbé, a natívak többé - de az sd-k még akkor sem igazán szépek, ha kevéssé tömörített adókról jönnek - bár nem tudom a T-Home mennyire tömörít ip tv-n, mindenesetre van különbség az egyes adók között.Kérdés: Nincs olyan ezen az STB-n hogy az SD adásokat is felkonvertálja 720p-re, vagy akár többre?Bár nekem elég lenne a 720p-is.
AZért lenne elég már annyi is, mert a dvd lejátszóm felkonvertálja a dvd 576p jelét 720p-re és ott sokkal szebb a kapott kép - az ember bedől, hogy tényleg hd - mint 1080i vagy 1080p-re való felkonvertálásnál - de ez ,ha jól értem, akkor a felkonvertálás mikéntje miatt van így, 720p-re való felskálázásnál több marad az eredeti jelből mint a nagyobb értékre történő konvertálásnál.Szóval kevésbé rajzolt az mint a fullra fel - laikusan fogalmazva.
Szóval hiába van 1080i-re állítva a STB, az sd adások képe eszaer.Szerintem nem konvertálja fel, csak 576i-ből készít 576p-t, hogy meg tudja jeleníteni a tévé.
Míg dvd-nél minden oké, és ezért nem értem, STB-nél miért nem lehet?
Vagy lehet?Vagy ha ennél nem lehet, van már olyan kütyü - akár STB, akár média lejátszó ami képes fogni az ip tv-t is - amin ez nem gond?
Samsung lcd-m van,6-os széria, 2-3 éves (jé, nem tudom).Köszi!
-
T_boy
tag
Sziasztok!
Kinek hogy tetszik az új menüpont? (Alkalmazások) Jó lett a rádió, végre kapott egy szebb menüt és végre lehet látni az előadót/ a szám címét.
Az árfolyam is hasznos.
-
hanolfe
tag
válasz
vtechun #3811 üzenetére
Felhívtam őket és azt tanácsolták, hogy mindent kapcsoljak ki és szép sorban kapcsoljam vissza először a routert, majd a nagy stb-t pár perc múlva, végül a kicsit. Állításuk szerint ennek segítenie kell. Kérdeztem, hogy mi van akkor ha nem oldódik meg ezzel sem. Válasz: akkor nagy a baj.
Mondanom sem kell, nem lett jó, továbbra is az indítás felirat látszik csak a kijelzőn. Egy pillanatra kiírta, hogy "error 00", ezt nem tudom mit jelenthet.Újra telefonáltam, rögzítették a hibát, 72 órán belül elhárítják a hibát... még szerencse, hogy a másik tévét azért tudom nézni.
Próbáltam mozgatni a vezetékeket, átdugni másik helyre, de semmi sem segített :-(
-
hanolfe
tag
Kezd felforrni az agyvizem ettől a stb-től... Tegnap este mikor kikapcsoltam még semmi baja sem volt. Ma egész nap itthon sem voltam, most akartam újra bekapcsolni. A kijelzőn egyből az 'indítás' üzenet fogadott, képernyőn 3 pont és ennyi. Nem csinál semmit. Hiába indítom újra az előlapi power gombbal, újraindul, de ismételten az 'indítás' üzenet fogad.
Érdekes módon a kisszobában az stb tökéletesen működik, internet is van, csak ez a fránya stb nem akar működni.
Mit csináljak? Hívnám a 1412-es számot, de még nincs ügyfélazonosítóm, gondolom így nem is foglalkoznak velem. -
Fernet
senior tag
Üdv
Ma rájöttem, hogy alaposan át kell gondolni mit rendel az ember, mert később eléggé húzós a módosítás. Jóanyámnál tavaly ősszel köttettem be az iptv-t, addig irigykedett, hogy milyen jó nekünk, meg tudjuk állítani a felvételt és tudunk műsorokat rögzíteni (kábel volt nála korábban) Mondom neki ez nem gond, rendelünk t-home iptv-t prémium opcióval és ő is tudja majd használni ezeket a funkciókat. Pár hete nézem, hogy egy árva műsor sincs rögzítve a stb-on, kérdezem használja-e, a válasz "nem" mert bonyolult és igazából mégsincs rá szüksége. Gondoltam akkor lemondom, no de kiderült, hogy ez 8250Ft-ba kerül (a prémium opció nem hűségidős, csak a hdd nélküli stb-re való csere ennyibe kerül) Úgyhogy egyelőre marad így, remélem megtanulja használni a rögzítést ha már van... (miért nem lehet plusz hűségidő vállalással ezt költségmentessé tenni?)
-
Luissimo
veterán
ujabb problematikával sültem szembe.
Multkor sikerült beállítani a mobilportálos IPTV távoli machinációs beállítást .
Működött szépen a felvétel is , meg minden.
(érdekes, mivel a telefonszámom nemváltozott, de most egy droidos ZTE-vel ujra bekellett állítanom, ugyanazzal a hívószámmal.)
Csak tudnám, akkor mértkéri a számot, ha ő a hardverhez adminisztrálja ,agát.Namindegy, megadtam ujra, működik is, de a Opera mobil böngészővel, amit a marketről felraktam, nemtudok a csatornák közt válogatni, valahogy pont azt az oldalt nem nyitja meg, hiába nyomom neki , nemcsinál semmit.
Ígyaztán nehéz kiválasztani a felvételre a műsortValaki kipróbálná egy droidos mobilon Operával, hogy megnyílik-é neki a műsorujság ??
köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest