Hirdetés
Aktív témák
-
wmati
addikt
-
pirosvilamos
tag
válasz
Luissimo #5825 üzenetére
Ezzel nem lenne baj, de nem tudom lejelszavazni a másik wifit, meg a portok is elfogytak a cisco-n, ezért kell még egy switch is.
Ráadásul a tv nem tud netre menni, ha az AP-ról kapja a wifit.
Most ilyen korcs megoldás van, hogy a tv elé a switch, abba bedugva a tv, meg az stb.
De ettől még nincs wifi a nappaliban -
törölt tag
válasz
Luissimo #4550 üzenetére
Sziasztok! Találtam megoldást úgy néz ki, nos következő a szitu, az eszköz valójában nem cisco isb2001, hanem rm4100-as akármi, átdobozolva.[Részletesebben itt]megtalálható, minden az rm4100-asról, telepitési útmutato,stb.. Azt, hogy honnan veszem a tipusát, a routerem írja ki a csatlakoztatott eszközök között, de mindjárt szét kpom, és bele lesek a belsejébe, hogy ott mi a helyzet. Nos, ha van esetleg válalkozó kedvü ,ügyes "hacker" akkor hajrá. És, ha sikeres a megoldás,akkor cserébe csak annyit kérnék, hogy valaki csinálja meg nekem is, mert nincs soros port a laptopomon, ezért is nem tudom ezt kipróbálni.
-
Pap Wiktor
csendes tag
-
Pap Wiktor
csendes tag
válasz
Luissimo #4853 üzenetére
Ahhh ,egyébként nem vagyok tőled nagyon messze bár én mivel a város felé vagyok (iparvasút környéke) valószinűleg másik állomásról kapom a jele (elméletileg)
De lehet kipróbálom az 1 hónapos próbával aztán ha nem jó akkor vissza a kábelre vagy sat re.
Van egyáltalán kishazánkban olyan szolgáltatás amire a "Schafhausen" jelző ráillene?
köszi
-
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #4764 üzenetére
mégcsak nemis a nagyitás3. :-)
sajnos kicsit lassan vált ezért minden gombnyomás után kicsit várnikell, hogy átálljon a megfelelő beállításra. ha gyorsabban nyomja az ember, akkor továbbléphet véletlenül :-)
a nagyitás3 után jön a nyujtott, ha otthagyod minden adást teljesképernyősre tesz. -
válasz
Luissimo #4643 üzenetére
a szolgáltató és az előfizető közé egy dolog mindig biztosan beférkőzik; üzletpolitika!
a szolgáltató szolgáltat, és azt nem akarhatja/teheti veszteségesen, de még csak megfelelő haszon nélkül sem, erre kötelezni sem lehet, az ellenoldal meg vagy igénybeveszi adott feltételekkel a szolgáltatást, vagy nem...
persze mindig vannak szélsőséges esetek, ahol valamelyik fél többet/kevesebbet akar, és a szerződésben foglaltaktól eltér, ekkor jönnek a problémák... -
-
Garold
senior tag
-
TonTomika
aktív tag
válasz
Luissimo #4218 üzenetére
Köszi a gyors választ! Igen, azt mondta a szerelő srác, hogy a wifi képes stb az kb 40ezer forint, de gondoltam ha UTP kábelen megy a történet IP alapon...akkor csak létezhet valami más megoldás is de akkor ezek szerint sajnos nem.
Hát akkor marad a fal kivésése és a kábelcsövezés...sajnos az emeletről kell levinni a földszintre, nem lesz egy leányálom.
Jól tudom, hogy a felvett műsorokat semmilyen formában nem tudom archiválni mondjuk egy külső merevlemezre?
Hú..köszi a linket! Most nézem, hogy ez a coax-os megoldás talán egy járható út lenne...nem annyira drágán.
-
fatallerror
addikt
válasz
Luissimo #4184 üzenetére
ah tökjó akkor, köszi
még maradhat ez, mert azt ígérik h optikai lesz majd hamarosan, év végén v év elején már itt a 17.kerben is szóval inkább ne kábelezzenek 2x újra :] az meg elméletileg 80 megás lesz és nem nagyon fog ingadozni
ők is ajánlották ezta 25 megás kábelnetet de annál a garantált sebesség tudtommal alacsonyabb mint a 15 megás adsl-nél meg nem tudom h apu már fixálta e a dolgokat majd megkérdem :]
-
-
jegenye77
addikt
válasz
Luissimo #4001 üzenetére
Elhiheted nekem,hogy 1 hónappal maradtam el.És nem az aktuálissal hanem egy előzővel.
És nem vagyok visszaeső mert nem volt még ilyen nálam,mint mondtam 8 év alatt.
Jövőhéten megyek be és reklamálok kicsit.Meg megkérdezem mennyiért tudok most kiszállni innen.
Van lehetőségem áttérni a digire. -
SANKADI
aktív tag
válasz
Luissimo #3917 üzenetére
Szia !
Szerintem van valami hibája, ha még így sem csatlakozik. Én a helyedben, ha nem használod minda négy LAN portot, tennék rá egy ACCES pontot, aminek nyugodtan adhatsz jelszót is, és mindem más beállítás az eredeti routerben marad, a DHCP címet is ő fogja kiadni. 4-5 ezerért már lehet kapni elég jó minőségű TP-link ACCES pointot. Semmiképpen nem második routert tennék rá, mert az csak megnehezíti az életed. -
válasz
Luissimo #3909 üzenetére
amikor nullázod a hgw eszközt, akkor a gyári alapra áll be/vissza a titkosítási jelszó, ami a hgw sorozatszáma (kilenc számból áll)! semmi külön ablak meg ilyesmi, ez pont olyan, mint amikor külön konfigurálod a hgw wifi részét, és megadsz egy wap/wpa - tkip/aes kulcsot, amit az ellenoldalon csatlakozó munkaállomáson kér a csatlakozáshoz!
-
-
Garold
senior tag
válasz
Luissimo #3847 üzenetére
akkor kezdődik, amikor énakarom - a régi klasszikus
-
meteo
csendes tag
válasz
Luissimo #3836 üzenetére
Óóóóóóóóóóóóóóóóóó, az engem nem érdekel, eszem ágában sincs túljárni a saját eszemen...
Ha valami annyira megtetszik, hogy kőne, akkor "egyéb forrásból" szerzem be, egyéb eszközökkel...
De pl pár HBO-n vagy máshol leadott HD film vagy érdekes műsor - pölö History HD - néha jó, ha nem kell azonnal megnézni, ráér később is, és akár többször is.
Vagy ha valami ritkaság megy akár SD-ben is, akkor felkapom és nézem amikor akarom.
( Pl: pár régi, ritkán adott kabaréjelenet mint pl A három nővér - szilveszterkor, vagy Hofi )Meg néha , ha meg is van "máshonnan", mondjuk mkv-ban, kényelmesebb csak megnyomni a gombot és lejátszani, mint a PC-vel átmenni tévére - merő lustaság.
Megnyugodtam, akkor én még alig vagyok foglalt - akkor nagyjából a UPC directnél használt egységhez hasonló nagyságú a téhómos iptv egység lemeze is - kábé....
Szóval a rendszerinfóban? Okés, akkor ott keresem.Köszönöm a választ!
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED monitor topic
- Politika
- PHP programozás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest