Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
gajomester #6753 üzenetére
ejha, ezt háromszor olvastam el és még mindig vakarom a fejem.
volt már itt sokminden, volt aki vincsit cserélt az STB-,en, volt aki leakarta mengeni a vincsi tartalmát a pcjére, hogy ott néze meg, de ilyet még elképzelni sem tudtam, hogy valaki laptopon akar iptvt nézni lankábellel vagy hdmivelbakker, mivé lett ez a világ:-)
vajon mire utal a mester elnevezés , miben mester ? -
Luissimo
veterán
helló !
Az HBO Go alkalmazásra hogyan kell regisztrálni, van meglévő előfizetésem a családi Tés IPTV csomagban, de hogyan kell regelni a tabletra felrakott alkalmazásra ?
-
Luissimo
veterán
válasz
pirosvilamos #5824 üzenetére
Jó nagy lakásod lehet bakker, ha nemlátni el a végéig
Én a Ciscora rádugtam egy üres portjára egy jó hosszú, falon átmenő kábellel egy TP LINK wifis routert a másik szobában és onnan szórom ujra a wifit, igyaztán van két wifis hálozatom a házban, arra kapcsolódik az az 5-10 a házban lévő wifis kütyü, amelyiknek nagyobb a térereje.
( csak egészség legyen meg térerő)
-
Luissimo
veterán
válasz
jjani72 #5401 üzenetére
"Mivel a zajos analóg adókat nem lehet ráengedni a hgw - re, ilyen huszárvágással oldották meg az ügyet."
bocs a vulgaritásért, de bebaszna, ha összeengednék a két jelet ...
már méris ?
az analóg jön a régi koaxon befele az ablakon a zipé meg a windowson jön ugyancsak befele és más más tévére érkezik rája .
kellően voltam érthető, remélem -
Luissimo
veterán
válasz
djzotya1983 #5308 üzenetére
hogyhogy üresen ?
akkoris, ha rögzítéses előfizetésed van?doktor bubohoz, az előző poszthoz: most látom, hogy sajtohubás a posztom, SPOILEREK KÖZÉ :-) ,ezt akartam írni, de a mobilbillentyűzet ördögének keze betette a lábát. sorry :-)
-
Luissimo
veterán
az IP tévén müxik az a megoldás valamelyik csatornákon, hogy a filmeket eredeti hanggal nézni és feliratot választani hozzá magyart pl. ??
Vagy ez csak vágyálom ?merthogy elkezdték valamelyik csatornán leadni a szinkronizált Waczak Szállót, ami egy fájdalom.
agyoncsapja az egész filmet. -
Luissimo
veterán
válasz
Pap Wiktor #4926 üzenetére
annyi türelmem nincs.
egyébkéntis, asszem , mivel van réz, így nekik ott nemfontos az üvegszál.
sajnos.majd keresek másik szolgáltatót, ha lejár a hűségidő a nyáron, ha addig nemvagyok nekik fontos, hogy intézkedjenek, aztgondolom olvassák ők ezt a fórumot, veszik a panaszt.
-
Luissimo
veterán
válasz
Pap Wiktor #4923 üzenetére
kábelen döcög.
optikán nyilván jobblenne -
Luissimo
veterán
válasz
Pap Wiktor #4921 üzenetére
nemtom, de én is ugyanezekről a lefagyásokról panaszkodom folyamatosan.
Gyanus is volt, hogy senki másnál nem jön elő, de mostmár legalább látom, hogy másik Pestlőrinci kuncsaft is súlytva van a probléma által.(bocs, nem káröröm
)
Igen, az a gyanus hogy általában este jön elő, csúcsidőszakban, napközben nemnagyon vagyok otthon, de nemjelezte senki a családban.
Lehet hogy a vonal terheltsége, lehet hogy STB szoftver gond, igazából ugylehetne kiszűrni, ha cseréltetne az emberfia STB-t, hogy akkor mivan.nemtom, de idegesítő...
-
Luissimo
veterán
válasz
Pap Wiktor #4894 üzenetére
mondtam én valaha az ellenkezőjét ?
perszehogy képes.
de a tied is képes, legalább fényképeket nézegetni, nem ?? -
Luissimo
veterán
válasz
Pap Wiktor #4886 üzenetére
akkor ezt az én pc-m és tévém nemtudja, mert nekem símán mennek a filmek a pécéről
-
Luissimo
veterán
válasz
Pap Wiktor #4884 üzenetére
hmmm, szerintem nincs
SŐT
filmeket is játszik, legalábbis nekem a HD filmeket nyomja a Samsung tévére... -
Luissimo
veterán
válasz
Pap Wiktor #4881 üzenetére
-
Luissimo
veterán
válasz
Pap Wiktor #4874 üzenetére
naja, te jóval közelebb laksz az EPT központhoz, mondhatni a szomszédjában.
Onnan könnyebben lesz jeled és biztosabban (reméljük) -
Luissimo
veterán
válasz
Pap Wiktor #4850 üzenetére
keress rá a hozzászólásaimra.
Én a Nagybánya-Bajcsy-Nyíregyháza-Ferihegy 1. Bermudanégyszögben szenvedek velük, szerintem betelik lassan a pohár és leadom hibára a sok fagyás és kimerevedés és "nemlehetmásikcsatornárakapcsolni" jelenség miatt.
Kapnak még egy esélyt.De ha olvassák ezt a topicot tőlük és megkeresnek maguktól, hogy "hangulatjavítóintézkedést" tennének, azt pozitivan fogadom.
jaaa, mikor rendesen működik, akkor egészen jó, nemenjen el tőle a kedved, csak nem egy Schafhausen
-
Luissimo
veterán
válasz
TazLeacher #4828 üzenetére
az iptv kitérdekel ilyenkor:-)
a kapcsolatod működik legalább, van connection :-) -
Luissimo
veterán
válasz
TazLeacher #4826 üzenetére
nemsegít, nemazért mondtam, mintha érne valamit.
ilyenkor leginkább az segít, hogyha áramtalanítod a szobát és a kedvesed felé fordulsz az ágyikóban, no, az beszokott jönni.
a többi csak ideig-óráig -
Luissimo
veterán
válasz
TazLeacher #4818 üzenetére
szia sorstárs :-)
Pédul nálam.
ha visszakeresgetsz, akkor párszor olvashatod a kesergéseimet, hogy hiába akarok csatornát váltani, ottmarad a kimerevedett kép, de a csatornasorrend az lépked tovább, de nem vált képet.
és ez random, bármikor bárhol előfordul, főleg az esti órákban.ilyenkor az iptv gazdáinak felmenői vannak sűrűn emlegetve, majd felkelés az ágyból és előbb egy stb kikapcs, ha azsem segít akkor egy hgw kibekapcs.
demár NAGYON unom.
jólenne egy dobozcsere, az behatárolná, hogy vonalhiba v. nem.
másnál nem jön elő ?
csak ketten szívunk ?
hol laksz? Te is Lőrincen ? :-) -
Luissimo
veterán
válasz
jézusom #4767 üzenetére
ha szerinted nem megoldás, akkor ne használd.
szerintem ezzel a módszerrel minden csatorna egyformán jól nézhető, amíg nincs jobb megoldás, addig ez a megoldás a megoldás. ( ez már megoldotta a képek eltérését , de engem sokkal jobban zavar, hogy minden csatornán más-más a hang erőssége, állandóan állítgatni kell, főleg este , mikor már van aki alszik, nemisbeszélve arról, hogy az adott csatornán belül is a reklámok hangereje sokkal nagyobb mint az éppen nézett film hangereje, ezviszont az agyamra megy.)
Pedig asszem erre már hoztak is valami szabályt, hogy bnemlehetne így. -
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #4764 üzenetére
mégcsak nemis a nagyitás3. :-)
sajnos kicsit lassan vált ezért minden gombnyomás után kicsit várnikell, hogy átálljon a megfelelő beállításra. ha gyorsabban nyomja az ember, akkor továbbléphet véletlenül :-)
a nagyitás3 után jön a nyujtott, ha otthagyod minden adást teljesképernyősre tesz. -
Luissimo
veterán
válasz
TazLeacher #4763 üzenetére
de van.
a NYUJTOTT.
(nem a nagyitàs1, nagyitàs2, hanem a nyujtott )azt hasznàld
-
Luissimo
veterán
válasz
Gedeon31 #4741 üzenetére
pontosan, kb. 5-10-15 perc timeshift és utána már szépen nézheted a rögzített adást és akkor máris felszabadul mégegy ,űsornyi hely, a nézettben pedig áttudod tekerni a reklámokat.
már megőrülnék, ha a sok idétlen
reklámot végig kéne néznem, tv2 és rtlklub mindig így van nézve
-
Luissimo
veterán
televan a mákospitém ezzel a kakival.
Esténként , 3-4 csatornaléptetés után is ottmarad kimerevedve az eredeti csatorna képe, de alul a névnél szépen lépked tovább , de mégis mintha lefagyna.próbáltam megfigyelni benne valami törvényszerűséget, hogy leginkább hol csinálja, de nemnagyon találtam, RTLKLUB, M1, M2 DUNA, ezeknél már mindnél tapasztaltam, de nemhiszem hogy csatornafüggő lenne, csak azttudnám, hogy akkor mifüggő .
-
Luissimo
veterán
azzal próbáltuk kezdeni a rákérdezésekkel, de nemvetted a lapot.
No, megnesértődjé ám, nembánt senki, tessék olvasni a sorokközött ...nyomjál egy resetet a HGW hátulján a kisgombbal, de olyan rendes 5-6 másodperc hosszút és akkor ujra összeszedi magát, hátha jobblesz a kondicioja kicsit.
(mareggel az enyémen se net se tévéműsor nemvolt, csak a nagy szürkeség, símán lekapcsoltam a hálozati kapcsolóját jó 10 percre és utána be, és megjavult.
Mondjuk jórégen kellett vele ilyet csinálnom utóljára, valamikor tavalyősszel...dehát ami szoftverrel megy , az tudjuk milyen...
-
Luissimo
veterán
válasz
SteveStack #4696 üzenetére
Akkor esetleg ez ?
mármint a felvevős ?
másik javaslatom -
Luissimo
veterán
válasz
SteveStack #4694 üzenetére
szerintem NEKED IS VAN !!
Vagy ennél jobb kellene ??
-
Luissimo
veterán
Tudom, ez olyan mint a banki hitelszerződés :-)
Sajnos, bár érdekeslenne egy olyan szolgáltató, akivel személyeszabottan összelehetne válogatni a csatornákat, ezlenne az igazi piaci helyzet, nem?
Végülis váltson, de akkor emiatt felmondhato legyen a hűségidőn belül az előfizetés, ha engem megköt 2 évre, akkor garantálja az általam elöfizetett csatornákat is kétévre, ez így lenne fair :-)
Álmodozás az élet megrontója, tudom :-) -
Luissimo
veterán
Kapjákbe, jól szétzilálták a családi csomag csatornakiosztását, nemisbeszélve az analogról
ilyenkor mivan, mert én amikor szerződtem, akkor az akkor adott csatornákra szerződtem, milyen alapon irat velem alá 2 évet, és utána pedig változtatgat ?
Holvan pl. a CNN ?? Kinek kellett helyette Parlament tévé ?
-
Luissimo
veterán
Nono, csibate
pontosan arról beszélek, hogy ha nincs HBO elérésed, akkor nemtudod visszanézni a róla felvett filmeket .
( én pontosan ugyanígy jártam, csak nem az HBOval, hanem a Filmmuzeummal, anno egyszer, amikor elérhető volt pár napig )A beetetés az ugy értendő, hogy FIZESS INKÁBB ELŐ .
(ugylátom nemmindig értjük egymást félszavakból ( csak háromnegyedből)
-
Luissimo
veterán
az én boxom is frocliz.
néha (sűrűn) van olyan hogy átkapcsolnám az M1- re vagy az M2 -re vagy egyéb másik csatornákra, erre kimerevedik, kivagy és utána sötét, és az adott csatornákra nem lehet kapcsolni, sőt olyan is, hogy onnan sem lehet elkapcsolni és tök sötét a kép.Ilyenkor miszarvan ?
naponta csinálja...egyre inkább gondolkodom , hogy visszamondom, én nem ilyen lovat akartam.
Ilyenkor átkapcsolom a tévét a síma kábelre és azt nézem.
Igencsak illuzioromboló, ezért nemszívesen fizetek így.
Mit lehet vele tenni ? -
Luissimo
veterán
válasz
csemberlen #4254 üzenetére
azér a torrentfarmodat kapcsold ki, na tévéznél :-) :-)
nekem is kockásodik esténként, de nemmindig és asszem csakcsak sávszélesség probléma ez.
néha a boxra rögzített műsort nézve is darabosodika felvett anyag.eztazért kikék küszöbölni, mert eghébként elégedett vagyok a képminőségével :-) :-)
-
Luissimo
veterán
válasz
TonTomika #4216 üzenetére
Nincs. (illetve csak külön, drágán )
Az STB és a HGW (router) egy UTP kábellel van összepatchelve, anélkül nem müxik.
ha nem egy szobába teszed, ahogy énsem tettem, akkor át kell vezetni a kábelt a falon.vagy a mellékelt linkben lévő megoldásokat tudják külön jópénzér neked produkálni, jópénzér megveszed tőlük az általuk kínált megoldásokat, pl. a meglévő 50 Hertzes elektromos hálozaton is összetudják őket kötni
-
Luissimo
veterán
nemtom másnál hogyvolt, de nekem külön kellett kérnem anno, mikor bekötötték az IP TV-t , meg a 25 megás kábelnetet, hogy olyan "routert" hozzanak, amelyik wifis, mert különben hozott egy símát a muki, de szerencsére még időben szóltam neki, mikor telefonon egyeztettünk, hogy mikor jöjjön.
Kérdeztem tőle, hogy ugye mondta a kisasszony, aki felvette a rendelésemet, hogy a számítógép és a tévé és a HGW külön-külön-külön szobában lesznek ?
Aszondta nem, de jó hogy szól, mert akkor vennem kell magamhoz egy másik routert, ami wifis.Ez akkor igy zajlott.
Lehet, hogy már azota racionalizáltak, és egyöntetű a HGW kínálatuk, elképzelhető.
de azért mondtam, hogy jobb ha az ember az ilyesmit időben tisztázza, még mielőtt lukrafutna .
Ennyi -
Luissimo
veterán
itt a hangsuly a WIFIS hgw-n volt.
merthogy nemondmárnekem, hogy alapból olyat kapnál, ha nemkéred külön .
SÍMA MEZEI HGW-t kapsz, kvázi mint egy routert, de nemlesz benne wifis rész.egyébként, nekem a legutólsó frissítés óta (kb. 2-3 hete) nagyon lassan reagál a távirányító nyomásaira, sokkal lomhábban, mint előtte, egy-egy gombnyomásnál várni kell kb. 500 msec-et, de nem mindig, randomszerű az egész .
Más nem tapasztalja ?? -
Luissimo
veterán
válasz
fatallerror #4183 üzenetére
nemfogja, de szerintem mond Apunak, hogy ADSL net helyett kérjen kábelnetet is, van olyan csomag, IPTV+ 25 Megás kábelnet, az símán megél egymásmellett !!
És olyan gyors torrented lesz, hogy utól se éred majd -
Luissimo
veterán
nyugodj meg, teljesen normálisan működik, néha ezt azt frissít.
Azért mert te lekapcsolod távolrólirányítgatóval, attól még a kütyüben van élet, frissítget programujságot pl. , szinkronizál, stb. stb.Van ugy , hogy én is észreveszem, reggel, mikor ébredezek, hogy felpörög a wincsi, gondolom letölt magára valamit . (remélem nincs benne rejtetten beépített webkamera, amit mások néznek, másvalahol )
-
Luissimo
veterán
Valaki van a XVIII kerből?
Tegnap éjfél előtt nemsokkal lelőtték az STB-t és elindítottak valami letöltést , frissítést, akármit.
10 percig nemlehetett semmit nézni.
aztán feléledt, de pár perc múlva ujra ráküldtek valamit és ujracsak nem ment az egész.
Teljesen tönkrevágták a beállított felvételeimet, hogy kapják bevalaki tapasztalt hasonlót ??
-
Luissimo
veterán
akinek van droidja, az tegye fel a Tés Műsorujság alkalmazást, a világ bármely pontjárol tud majd felvételt indítani és nem marad le a pontos műsorról sem.
nekem a Tabletten kiváloan működik :-) :-) -
Luissimo
veterán
és akkor végülis hányhonap nemfizetés után kapcsolták ki ??
vannak játékszabályok, szerintem bekék tartani, és nemmég neked felháborodni .
énis késtem már néha párnapot a befizetéssel, de egyhét csuszásnál többet még nemszedtem össze soha.
és rendeztem, mivel az én hibám volt.
és sosem akarták kikapcsolni még semmimet.
tehát, hányadszor nemfizetted,hogy kibuktak rád ennyire :-) :-)?? -
Luissimo
veterán
válasz
jegenye77 #3995 üzenetére
nono, ha elmaradsz a számlával, akkor a T vanolyan úr, hogy ujra kiküldi Neked a csekket hogy pótold.
utána , ha mégsem, akkor hozzácsapja a következő havihoz és ujra kapsz esélyt pótolni.olyan nemvan ám, hogy egyetlen kimaradt honap után kikapcsolnak.
ahhoz nagyon rosszfiunak és priuszos visszaesőnek kell lenned.
keresd meg az ügyintéző helyett az ügyfélszolgálati vezetőt. -
-
Luissimo
veterán
válasz
vtechun #3912 üzenetére
Vazze.
Nyomtam fél percig.
Ilyenkor megzakkan az eszköz, dob egy hátast és ujraadminisztrálja magát a rendszeren.
(eztmondja a TréHome !!)utána jön az ujrakonfiguráció, mert a resetután elfelejti az SSID-t, kapott valami véletlenszerű default-ot, ami nembaj persze, mert látom.
Mivel a kábeles router rész teljesen önálló életet él a wifistől ezért össze kell konnektálni őket.
Ottvan ugyebár a wifi protected setup-ban aza 3 pont.
1,Vagy nyomd meg a gombot a szoftveren és utána a routeren, hogy felfedezzék egymást.
Namármost, az nemjöttbe.
2,Vagy adj meg egyfajta PIN kódot, amivel életetlehelsz bele.
3, vagy adj meg egy Wifi Gateway PIN kódot , ami majd jajjdejólesz.Nos, egyik verzioval sem boldogulok, a discovery lefut, utána aztmondja nincs az eszköz a hálózaton.
@kali:
Nekem mindigis a gyári alapon volt hagyva a serial number-en.
Az nemváltozott a reset után sem, csak az SSID, de ez nem zavarna, majd átírom.
Az zavar, hogy noha látszik a neten a beállított jelszóval nemtudok belelépni, egy idő után leidőzít.
már aztis próbáltam, hogy nemadok meg jelszót, illetve titkosítást, szabaddáteszem a netet.
Akkor sem csatlakozik.nempiskóta ez a kütyü.
Nahát.@vtechun:
És aztmondja a TréHome, hogy a wifis szolgáltatás nemtartozik a palettájukba, ha megy akkor szerencsém van, de ez nem hiba, hogy nemmegy. (arra nincs garanciájuk)No, erre varjatok gombot...
-
Luissimo
veterán
Cisco WiFi SETUP !!
Itt írva vagyon, de nemfogadja be. -
Luissimo
veterán
amikor megreteszeled a HGW-t, akkor a wifi része ujrakonfugurálandó.
De van valami trükkje, mert alaphelyzetben ugynéz ki, hogy megy a wifi (látszik a hálózaton) de nemlehet rákapcsolódni.Mintha belül "összekéne kötni" a router részt a wifi routerrel.
De a setup-ban leírt módon végigcsinálva egyik módszerrel sem tudom életre lehelni.Látszik a wifi, de nemlehet rá csatlakozni, nemad IP címet.
(állítólag van valami trükk valami Wifi Gateway PIN kóddal, de az nekem nem jön elő, az az ablak, ahová ezt bekellene neki adni, egyből a shared key jelszót kéri, azzal meg nem lép fel.Valaki csinált már ilyet, aki szájbarágósan elmondja, asszem másnak is segítene, mert a teljes reset hazavágja a kütyüt és az első lépést ujrakéne csinálni rajta...
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
Aggyonazisten az Uraknak !!
Beütött a krach !
A Cisco homegateway wifis oldala sztrájkbalépett !!
Határozottan ugyfest, mivelhogy imitálja a munkát, látszólag dolgozik, minden rendben, de nemad netet.
Az elérhető vezetéknélküli hálózatok között ott szerepel.
VISZONT !
Nemad IP címet, nemlehet rá csatlakozni.
Kivettem a titkosítást, szabadra állítottam, hátha akkor meggondolja magát, de ugysem lehet csatlakozni rá.
Próbáltam rossz jelszóval is direkt, de mégcsak odáig sem jut el, hogy eldöntse, hogy nemjó jelszót adok meg neki, egy ideig próbálkozik, aztán leidőzít.
Aztán csináltam egy Wifi Disable-t majd egy uj enable-t, de akkorsem áll össze.
Volt már táp ki-be, soxor, volt már uj jelszó beállítás, de semmi evoluciós fordulat nem következett be..Most ott állok, hogy előkerestem egy régi TP-Link-et és rádugtam az egyik LAN portra és azzal tudok netet varázsolni a lakás minden szobájában, csak ez nem hat meg különösebben, mert ennek nem így kéne működni.
valakinek valami ötlete még a hibabejelentőn kívül, vagy hasonlójellegű tapasztalata volt-é már ??.
-
Luissimo
veterán
válasz
Breaker #3873 üzenetére
Semmi gond, csak nemértettem a mellékzöngédet !
(mindenki annyit művelődik, amennyit akar és amennyire igénye van)
egyébkéntis, az élet egy folyamatos művelődés, mint a régi mondás tartja!Spongyát rá, hidd el, itt senkit nem vezet rosszindulat, azért járunk ide, hogy egymástól tanuljunk.
Tabula Rasa avagy spongyát rá, mondaná a művelt magyar, ha tudna latinul. -
Luissimo
veterán
válasz
Breaker #3870 üzenetére
Énpéldául még telefonrólírva is ismerem az ékes anyanyelvünk ékezetes betűit és nemfárasztok ékezetnélküli szöveggel másokat
Sőt, vagyok annyira művelt ,hogy dekódolom az ékezetnélküliket is (bár nemörülök a feladatnak)egyébirántpedig, asszem senki nem tett itt rád dehonesztáló megjegyzéseket, (sőt ha jólemlékszem még szurkoltam is neked) nemértemtehát, mire ez a pökhendiség, kioktató stílusban. (ja, és a szmájlik kisugárzára sem ártana figyelned és akkor nemveszel mindent olyan véresen komolyan !)
-
Luissimo
veterán
válasz
Breaker #3868 üzenetére
Szerintem meg művelőggyél,te, vazze !
Ezekszerint feltalálták neked a spanyolviaszt.
Ha ottvan leírva, akkor nézzed úgy, akkor miért kérdezősködsz.
És milyen, már PC-n nézed tán az adást azóta?
vagy talán mégse működik?De STB nélkül nemfogmenni, éppenhogy eztmondtam énis, akkor most mért állítgatod hogy nem kell kihagyni az STB-t ?
-
Luissimo
veterán
SOK !
Mekkora merevlemezre?
nekem van jelenleg kb. 100 rögzített műsorom (összevissza minden, filmek, kisfilmek, meccsek, sorozatok stb) és még kb 60% szabad helyem van a rendszerinfo szerint.De elkell hogy keserítselek, mert hiába rögzíted HD-ban(ben) , nemfogod tudni róla lementeni magadnak másik vincsire, csak ha a tévét, amin megnézed, összekötöd egy dvd íróval pl.
Jóazneked?? -
Luissimo
veterán
ujabb problematikával sültem szembe.
Multkor sikerült beállítani a mobilportálos IPTV távoli machinációs beállítást .
Működött szépen a felvétel is , meg minden.
(érdekes, mivel a telefonszámom nemváltozott, de most egy droidos ZTE-vel ujra bekellett állítanom, ugyanazzal a hívószámmal.)
Csak tudnám, akkor mértkéri a számot, ha ő a hardverhez adminisztrálja ,agát.Namindegy, megadtam ujra, működik is, de a Opera mobil böngészővel, amit a marketről felraktam, nemtudok a csatornák közt válogatni, valahogy pont azt az oldalt nem nyitja meg, hiába nyomom neki , nemcsinál semmit.
Ígyaztán nehéz kiválasztani a felvételre a műsortValaki kipróbálná egy droidos mobilon Operával, hogy megnyílik-é neki a műsorujság ??
köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Xbox One
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Exkluzív órák
- PHP programozás
- Peugeot, Citroën topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest