Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• vtechun

veterán

válasz attilav2 #4021 üzenetére

az árat nem akarod esetleg te megmondani? piacgazdaság van, lehet választani mástól is tv szolgáltatást, műholdast, földfelszíni dvb-t, stb-t. iptv multicast működik, szóval, ha a ed3 kábeles rendszernél a "netezők" nem használják ki túlzottan a sávszélességet, akkor teljesen mindegy, hogy az emberek 10%-a tvzik, vagy 100%-a... pl. nekemd dsl alapú van, itt sose jöhet elő olyan probléma, hogy le van terhelve a vonal (mint kábelen), mert dedikált a kapcsolatom a helyi központtal, míg kábelen jópáran rá vannak kötve ugyanarra a központba tartó zsinórra...

törölt tag

válasz attilav2 #4021 üzenetére

A Digitális kábel tv-re a Dél-Keleti régióban új rendelést nem vesznek fel, akiknek jelenleg van még, azoknak megy még egy darabig aztán ha már nagyon sokan át térnek IPTV akkor szépen értesíteni fogják azt akik még digitális kábel tv-n lógnak, hogy na most itt a vége térj át IPTV-re vagy ha nem kell, akkor szankciómentesen távozhatsz tőlünk, vagy ilyenkor szoktak elő jönni ügyfél megtartó ajánlattal :))
    Jól látható hogy a Digitális Kábel Tv-t már nem fejleszti a T, semmi akció, semmi reklám kampány, gyakorlatilag halott ügy. Tavaly a Dél-Keleti régióból minicsomagokat vezették ki, idén az HBO csomagokat. Következő lépés meg szerintem sejthető...
    Én Vásárhelyi vagyok tavaly az induláskor máris váltottam IPTV-re, nem váltanék vissza nincs vele különösebb gondom, nekem bevált.
    Egyébként akinek van IPTV-je kábelen annak megmarad az analóg is ingyen.

Aktív témák