- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
galiczadam @ vtechun, köszi, reméljük a legjobbakat
-
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Ha van itt valami T-s bennfentes, akkor leginkább őt kérdezném:
Van IPTV szolgáltatásunk, még a Premium okosság előtt kötöttük, tehát tudok felvenni, plusz díj nélkül. Na most, láttam, hogy szept. 1-től a német RTL megszűnik az extra csomagból, és még 3 másik német társával együtt megjelenik a Speak csomagban.
Erre én (amint lehet) elő is fizetnék, mert asszony német, és sokat lógunk az RTL és társai előtt, sőt, a VOX-nak örülünk is
Viszont attól tartok, hogyha ezt a plusz minicsomagot megrendelem, akkor kvázi módosul a szerződésem, és megjelenik a számlán az az ezres, ami a Premium opciót jelenti... így meg már a minicsomaggal +2000 lenne a számla, ami azért elég sok...Szóval erre keresnék választ, hogy nyugodtan megrendelhetem-e majd a minicsomagot, vagy készüljek föl, hogy emiatt kapásból dupla költségem jelentkezik?
Köszi előre is, ha valaki tud válaszolni!
-
törölt tag
válasz
Topi331 #2988 üzenetére
Az nem baj hogy ez nem IPTV platformhoz találták ki hanem DVB-T hez ? o.O?
Ezzel az Antenna Hungária műsorait tudod nézni alias MinDig TvA T-Home IPTV csak is az általuk adott eszközökkel működik.
Ha szerinted mindenki mindenféle akármilyen eszközzel használná és szoftver frissítés lenne... Mekkora cirkusz lenne ?Gondolkodj már EMBER
-
Topi331
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget kérek : T-Home IPTV előfizetéshez csak a szolgáltató által biztosított STB-t lehet használni vagy ha veszek bármilyen STB-t az használható második TV-hez?Köszönöm !
Topi
-
vtechun
veterán
válasz
luciferk #2982 üzenetére
vannak a piacon kevesebbet fogyasztó ilyen cuccok? ugyanilyen célra? én akkor döbbentem le, amikor rájöttem, hogy az erősítőm stand by üzemmódban 25 wattot zabál, ha be van kapcsolva a hdmi passthrough funkció (e funkció nélkül 1 watt sincs), vettem is egy master-slave elosztót, azóta nem eszi az áramot, kikapcsolt álllapotban
Ezt ugye nem használhatom az IPTV boxhoz, mert annak non-stop áram alatt kel lenni, hogy felvegye a műsorokat, amiből napi 10-20 van, hála a sorozatfelvételeknek
-
luciferk
senior tag
Gyerekek,
Az adsl-s iptv stb-je standby-be mennyi áramot kajál? mert a kábel iptv-nél a pvr-s stb standby-be 15W/o áramot fogyaszt
Nem értem, hogy a T-home 2010-ben miért ilyen áramzabáló stb-t szerzett be, amely még a legjobb akarattal sem nevezhető "zöldnek"
-
ravebacsi
csendes tag
válasz
vtechun #2978 üzenetére
Révén, hogy ,műemlék jellegű a ház, nálunk csak a bent lévő telefonmadzag jöhetett szóba...
Én próbáltam velük alkudozni, hogy csak egy régi csoffadék tévém van, nem kell
nekem a DVD minőségű stream se, elég a normál, ahhoz meg nem kell 7-8Mbit.De nem engedtek... búcsút kellett inteni a 15Bbit-nek :S
Pedig azzal a stagevu-t egész jól lehetett használni, most meg minden flimnél várok egy kis pufferelésre...:S -
neooen
aktív tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok mivel a régi beszart. Az lenne a kérdésem, hogy számítógéppel össze lehet-e kötni ezt az IPTV-s ketyerét, tehát lehet-e PC-n IPTV-zni?
-
-
wwhy
veterán
Elkészült a 16. hibás számlám is, ennek kapcsán felhívtam (ismét) az üfsz-t.
Persze elismerték stb. ugyanakkor hallható örömmel közölték, h szept.9-én lejár a hűség, és NEM hosszabbíthatom meg, hanem váltanom kell vmi új csomagra, javasolja a Családi TV + Alap internet + Alap telefon=8890Ft --ot. (Nekem most Családi IPTV+Optinet Extra + alap telefon = 5680Ft van). Kicsit nagyon felment az ideg, és mondtam, h nézze vissza a szerződésemet, üfsz-s beszélgetéseket egy éve bekötéskor/utána, amikor egyeztettünk, hogy CSAK akkor kötöm meg (lényegében UPC-ről váltottam), ha azonos feltételekkel lejáratkor hosszabbíthatok. Ezek után volt kb. 4 felé kapcsolás egyik nagykutyától a másikig, hallgattam zenét miegymás, lényeg h kb. 35 perc után benyögi, h tényleg hosszabbíthatnék, de az utóbbi időben túl sok volt a reklamációm, ezért mégsem. Ekkor váltottam kb. lilára, és kértem, h kapcsoljon az ogrehoz, ha már a nagykutyák csak ugatnak. Lényeg, h ezt sem akarta (vmi belső szabályzatról hablatyolt), aztán mégis. Az ogreval is elbeszélgettem kb. 20 percet, aki visszahívást ígért, ami - hihetetlen - meg is történt kb. 40 perc múlva. Közölték, hogy most az egyszer +1év, először de soha többet nem hosszabbíthatok erre a csomagra. Hogy miért az rejtély, erre nem volt hajlandó/nem tudott (?) válaszolni az üfsz. .....Az egész cécó kb. 1,5 órát vett igénybe. -
ludsimon
veterán
Lehetséges az, hogy Cisco a gyári router amit adtak 'lassítja a netet'?
Most kötöttem be a saját routeremet a hálózatba azért, mert a wlan nagyon gagyi volt, most külső antennával 4x akkora távolságot tud stabilan.
Sebesség ugyanannyinak tűnik, viszont a 'reakcióidő', az oldalak betöltődése sokkal gyorsabban történik mind wlanon mind lanon.
A Linksys router egy wrt-54gl, dd-wrt firmware-vel megáldva.Illetve torrentezés közben fordult már olyan elő, hogy a Cisco látszólag megfagyott, nem adott netet csak ha újraindítottam.
Linksys-el ez most javítani fog valamin?
Az oldalak betöltődése érzéki csalódás, vagy tényleg lehet gyorsabb? -
Chuck Norris
senior tag
válasz
jessejames #2779 üzenetére
Pont ez volt nekem is, mármint bezöldült. Ez alapján lereseteltem [link], mert reset gomb nincs rajta, aztán meg is javult.
-
ludsimon
veterán
Csatlakozok a topichoz egy IPTV alap és egy Kábelnet alap csomaggal.
ED3 0 ms és 11 ms közötti ping, 663 KB/s valós letöltési sebesség (5Mbit/s).
-
fero02
nagyúr
válasz
Bakter82 #2955 üzenetére
Mivel nem ismerem a routert, amit használsz van még egy lehetőséged. A saját gépedre feltelepíted a nyomtatót, majd megosztod és a hálózaton lévő többi gépen hozzáadod, mint megosztott hálózati nyomtató.
Mondjuk ennek annyi hátulütője van, h ha nyomtatni akarsz, akkor a gépnek értelemszerűen be kell kapcsolva legyen. -
Bakter82
csendes tag
Haliztok!
Meg tudná nekem valaki mondani hogy Epson nyomtatómat hogyan tudnám hálózatba tenni a Pirelli routeren?Addig eljutottam hogy bedugom a ruoter usb- jébe. Valamit állogattam a routerben asszem beálítottam az usb-t nyomtató módra.
De egyik gép sem látja, sem az asztali sem a laptop.
Próbáltam uj nyomatót létrhozni de nem műkszik. Ha valaki csinálta már ilyent az légyszi irja le a folyamatát. Fontos lenne!Előre is köszi!
-
ruri1211
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat.. a második hiba megoldódott újra kellett indítani az egész rendszert mert rossz ipcímet akart kiosztani... a távirányító miatt meg már próbálkozom egy ideje a 1412-vel de még nem sikerült elérnem senkit se... gondolom ez idő és szerencse kérdése...
-
fero02
nagyúr
válasz
ruri1211 #2951 üzenetére
Az első problémádra azt tudom tanácsolni, h kamerás telefont fogj a kezedbe, indítsd el, mint ha fényképezni akarnál, majd a kamera objektíve felé tartsd a távirányító elejét és kezdj el gombokat nyomogatni. Ha jó a távirányító, akkor a kamerán keresztül villogó pöttyöket fogsz látni a telefon kijelzőjén (az emberi szem nem látja az infra hullámokat, de a kamera igen). Lehet, h oldalra majd kell mozgatnod, h jó szögben legyen a beeső fény és lásd. Először próbáld ki egy biztosan jó távval.
A másikra pedig a javaslatom az, h indíts újra minden készüléket (modem, stb). Ha ezután sem működik úgy a dolog ahogyan kellene, akkor hívd az ügyfélszolgálatot és jelezd a problémát.
-
ruri1211
csendes tag
Sziasztok!
kb. 3 hete lettem iptv előfizető, melyhez 2 db vevőegységem van. Most két nap alatt a következő problémák merültek fel vele, kérlek segítsetek ha tudtok...
1: az egyik vevőegység távirányítója nem reagál semmire... bekapcsoltam vele a tv-t amikor le akartam kapcsolni nem történt semmi.. egyetleg gombjára sem reagál.. elemet is cseréltem de nem történt semmi...2:a másik vevőegységnél délután még néztem a tv-t amikor este be szerettem volna kapcsolni fekete kép jelent meg ahogy váltottam a csatornát a jelenleg futó műsorok információi megjelentek de a kép tobábbra is fekete maradt... kábeleket ellenőriztem hogy jól vannak e csatlakoztatva majd a tesóm újraindította az egészet ezután jó 3-4 percig töltődött majd t-home felirat jelent meg ami megmaradt....
mi ezekkel a problémákkal a teendő
-
janos007
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem volna hogy a t-homon be e jön az mtv base?
-
törölt tag
Nem kapok érte semmit csak azt akarom elérni hogy mindenkinek jó legyen,segítsetek.!!!
-
törölt tag
Valaki aktiváltatta az archív tv funkciót.
Mi is kérnénk csak nem vállalnak felelősséget ha fagy a box vagy nem birunk tv-t nézni,és mi nagyon tv-s népség vagyunk : | -
dr.bubo
őstag
válasz
lakatosturbo #2938 üzenetére
Az új ÁSZF-ben van.
-
dr.bubo
őstag
válasz
lakatosturbo #2934 üzenetére
Az RTL helyett van a Da Vinci L, szeptembertől új minicsomag lesz Speak néven, Euronews, Skynews, TVE, RTL, Sat1, Kika, ZDF, Rai Uno, RTR Planeta, Vox lesz benne. 890Ft/hó dijért.
-
vtechun
veterán
válasz
lakatosturbo #2934 üzenetére
passz, néz végig, milyen csatorna az egyébként?
-
lakatosturbo
aktív tag
Melyik csatorna helyére került Da Vinci Learning?
-
FpePedro
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet a T-Home IPTV X300T STB-vel az extra menüben a hálózaton megosztott médiát lejátszani
A gépen win7 van és a könytar meg van osztva
THX -
wwhy
veterán
mondjam, hogy a legújabb számlám is hibás?
április óta nem kaptam rendes számlát, csak korrekciót, ígérgetést stb. -
Testa
csendes tag
válasz
vtechun #2929 üzenetére
Nah kiderült az igazság
Olvasgattam, hogy lehet az a baj, hogy nincs rendesen benyomba a csati, úgyhogy nekigyűrkőztem, és benyomtam a hdmi-t az stb-ba, és láss csodát, megjött a jel, aztán ahogy elengedtem, el is tűnt. Agyaltam egy kicsit, aztán fogtam, és megforditottam a kábelt, mert ha most a tv-nél kellene odanyomni erőből, akkor kizárhatnám, hogy az stb kimenete a hunyó. Nah jól meg is cseréltem, de nem kellett tovább bénázni, mert visszajött a jel, és azóta is vigan megy az adás, kein problem. Úgyhogy a hdmi-vel vannak itt gondok, amit rövid időn belül lecserélek, aztán ha Murphy nem szól bele, akkor talán megúszom ennyivel. Thanks for helping! -
vtechun
veterán
más hdmi kimenettel rendelkező eszköz nincs a lakásban, azzal ki tudnád próbálni. Elég kicsi az esélye, hogy valami meghibásodott, lehet csak szimplán valamit elnéztél, vagy valami hasonló
Biztos jó bemenetet választottál a tv-n ? Esetlegegy másik kábellel is ki próbálhatod, ha van kéznél, ha semmi sem segít, akkor hívd a 1412-t és, ha van HD előfizetésed, akkor kicserélik az eszközt, ha nincs akkor nem hiszem
-
Testa
csendes tag
Üdv!
Nemrég lökték be nálunk is az iptv-t, rendes volt a szerelő is, csak mivel nálunk a tv környékén egész kábeldzsungel van, ezért csak kirakta a földre a boxot, hogy majd akkor majd mi elrakjuk oda, ahova akarjuk. A box HDMI-vel volt rányomva a tv-re, ami tökéletes is volt, egészen addig, ameddig nem kezdtem el rendet rakni. Ahhoz, hogy betegyem a boxot a tv állványra, szét kellett húzgálnom a vezetékeket, gondoltam ok ha mindent kikapcsolok, áratalanitok, akkor nem lehet nagy probléma, hát mégis lett, összeszerelés után a HDMI-n keresztül nincs jel... Scarton viszont jön, tehát a probléma én megállapitásom szerint a köv: STB kimenete szállt el, TV kimenete szállt el, vagy maga a kábel, amit nem igazán hiszek el. T-home ügyfélszolgálatnál semmit nem mondtak erre, nálam van a hiba, hát ezt én is tudtam, thanks! Valaki tapasztalt már hasonlót
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Van egy haver aki szerzett valami IPTV dobozt, valamilyen
külföldi előfizetéssel! szerinteteken ha csak simán rádugja
a netet menni fog neki? hja a net az T-home-os!!
Vagy technikailga nme ilyen egyszerű?Köszi
-
Sequadon
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, h mitől van h az IPTV set top box néha kikapcsolt állapotban is felpörgeti a vinyót. Nem állandóan, de vannak időszakok, mikor 3-4 percenként 15-20 mp-re felbúg, aztán elhallgat. X301 típusú, de úgytudom csak ez van ami merevlemezes.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #2920 üzenetére
Kábelnet vezeték... jól megfogalmaztam, most nézem...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dragon1004 #2918 üzenetére
Mi a kérdésed? Nem igazán értem
Az IPTV telefonvonalon keresztüli műsorszórás. Most már azonban ED3 területen Kábelen is (értsd kábelnet vezetéken) működik.
-
vtechun
veterán
válasz
Dragon1004 #2918 üzenetére
hát, ha nem is antenna kábelen, de kábelTV kábelen már van, ahol jön.
Kérdezz itt.
-
Dragon1004
csendes tag
Egy kérdés.
Valaki meg tudná mondani, hogy még mindig a telefon kábelen jön ez az egész vagy van már ami az antenna kábelen jön? -
chege
aktív tag
Sziasztok!
Néhány napja IPTV tulaj lettem, és olyan gondom van, hogy befagy a kép 10-30mp-re, változó az időtartam. A net nem megy el, csak a tv képe befagy.
Ha átváltok másik csatornára, majd vissza amelyik befagyott akkor megy tovább rendesen.
Ez azért idegesítő mert 30percet sem tudtam folyamatosan nézni az adást fagyás nélkül.
Mindek az oka lehet ez? De csak TV adásnál, ha a tékából veszek egy filmet annál nem tapasztaltam még.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Van rá orvosság?Üdv
-
wwhy
veterán
válasz
ForRedGlory #2911 üzenetére
ejj, és az én hozzáállásom talán nem korrekt?
persze az első verziód a jó, a 9/10-es csekk már itt is van, a 11-est meg majd küldik ismét. -
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Na ez így elsőre korrekt, mármint a levél és a kivizsgálás.
Elvileg úgy néz ki a levél alapján a dolog, hogy tételenként írták jóvá Neked, vagyis, a 9-es és 10-es és 11-es számla újra lesz postázva, amin egyszer lesz egy -258 Ft-os korrekció (9-es számla), illetve két darab -1000 Ft-os korrigáló számla (10-es és 11-es számla).
Persze az is lehet, hogy egy számlából írták jóvá a 2258 Ft-ot, ez a levélből nem derül ki, bár az első verzió a levél alapján sanszosabb. Mindenesetre a 06.01-06.20 időszakra szóló jóváírás a következő haviszámlán rajta lesz (feltéve hogy nem dátumozták el, de bízzunk a legjobbakban)
-
luciferk
senior tag
Szia ForRedGlory,
A My T-Home weboldalon a szolgáltatásaim-nál ( tv, net, telefon ) mikor lesz megnézhető a hűségidő lejártának a dátuma? aminek amúgy egy alapvető dolognak kellene lennie, már csak azért is, hogy ne a 1412-őt keljen zaklatni emiatt.
-
wwhy
veterán
válasz
ForRedGlory #2907 üzenetére
-
KicsiUbul
őstag
válasz
ForRedGlory #2906 üzenetére
Mondtam, hogy nem figyeltem az előadáson
-
ForRedGlory
félisten
válasz
KicsiUbul #2902 üzenetére
Egészen pontosan úgy van, hogy ha nyitott reklamációja van az ügyfélnek, akkor a felszólító lépés felfüggesztésre kerül, és nem ugrik a következő fázisba egészen addig, amíg a reklamáció nem rendeződik. Vagyis, amíg az ügyfél panasza ki nincs vizsgálva, nem korlátozhatjuk a szolgáltatást... feltéve ha még korlátozás előtt megreklamálta természetesen. Mondjuk korlátozás alatt, ha megreklamálja, elvileg visszakapcsoljuk, de ezt fejből nem tudom, utána kellene nézni ÁSZF erre mit mond, kívülről azért én sem fújom ÁSZF-et.
Viszont a rekalmció miatt a fizetési kötelezettsége megvan, a számlákat fizetni kell, és majd ha jogos a panasz, akkor jóváírják neki. Csak az ügyfelek elfelejtenek fizetni, és ha kapnak egy 3000 Ft-os jóváírást, de a díjnemfizetés miatt az egyenelgük már 25.000 Ft, akkor meg azért sírnak, hogy nem tudják egybe fizetni...
(#2904) KicsiUbul: ezt jó hogy offba tetted, mert nem így van, 1 évre visszamenőleg reklamálható a számla, benne van ÁSZF-ben is, de ennek is két része van. Van amit csak 1 évig reklamálhat ügyfél, van aminek 5 év az elévülési ideje. Az 5 év azért van, mert vannak olyan speciális ügyek, ahol akár "jogtalan haszonszerzés" miatt perelhető lenne a T-Home, ha csak 1 évig lehetne jóváírni, ezért ilyenkor 5 év az elévülés.
-
wwhy
veterán
Nem tudom, hogy mi-hogy van, tény, hogy májusban, amikor kijött a számla, 3. napon reklamáltam, akkor elméletileg rendezték - azért elméletileg, mert a júniusi számlámat ugyanúgy, hibásan kaptam meg. Erre is reklamáltam, megemlítve, hogy a mai napig nem kaptam meg a májusi, javított számlát, amit szintén elméletileg már rég kiküldtek. Ekkor mondta az üfsz, h fizessem majd be egy összegben a május-június-júliust (ez utóbbi a jövő hét elején fog megérkezni) ellenkező esetben kikapcsolnak. Mondtam, h lényegében még meg sem kaptam a május-június javított számlát, erre csak annyit mondott, hogy akkor forduljak a behajtási csoporthoz, kérjek részletfizetést. Megvárom a júliusi számlát, ha az is hibás, akkor jöhet az újabb telefonálgatás
Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest