Hirdetés
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- OLED monitor topic
- Mini PC
Aktív témák
-
jézusom
addikt
Ez a képarány móka sehogy nem jó. Egy nagy lókaka az egész. Nekem csak Fishing and hunting van, de minden egyes műsornál máshogy kellene állítani. Régi 16:9-es tvm van (nem HD) de így is sokszor 720p-re kell állítani, akkor lesz jó a képarány(viszonylag) Ha sima 16:9re állítom akkor a szoftver levágja a 4:3-as kép alját+tetejét nesze paraszt, f@sznak vettél wide TV-t!
-
blg
senior tag
válasz
bugsyonic #5196 üzenetére
erre elég nehéz okosat mondani, én akkor látok ilyet, amikor a TV-n nem 16:9-es képarány lett állítva (pl. zoom, vagy smart), de te azt írod, hogy 16:9-en vagy. de ugye hdmi-n csatlakozol?
az iptv-n is lehet állítani képarányt (ez nem a 720p/1080i beállítás), az opciók-képarány beállítással, vagy a 9-es alatti gomb többszöri megnyomásával, ezt állítsd normálra (talán ez a neve)
valamint próbáld ki a tv többi képarány módját is. -
-
zsoleer
senior tag
Letudom mondani az internet elöfizumat ha van iptv-m? ugy értem feltétlen kell fizetnem az internetért is ? másik szolgáltatotol venném a netet de az iptv elöfizumat nem akarom megszüntetni!
-
bugsyonic
tag
Helo!
2 napja van IPTV-m, elég jó de vannak zavaró dolgok. Pl. hogy random lefagy a kép, majd 1-25 mp múlva elindul... már jeleztem a hibát, várom a megoldást és imdákozom, hogy ne az F1 közben legyen.
A másik "érdekesség", amire ha valaki tud megoldást az írja meg: 16:9 képarány van a tv-n beállítva, a iptv cuccon 720p és az iptv menüje vagy at osd-je lelóg. Erre valaki tud valami okosat? Előre is kösz! -
vtechun
veterán
-
tévedés, a cisco isb6030mt nem annyira elavult típus, a mai napig nyomják újonnan a szolgáltatók, és jónak számít, példának okáért, nálam is ilyen van t-home kábeles iptv mellé!
én a működési technológiája - iptv - miatt mondom, hogy scart csatiról fizikálisan nem rögzít, és az nem szoftveres tiltás miatt van - mint az usb...stb -, de amennyiben te eltérő véleményen vagy, úgy nem tudok mást mondani, mint; további jó keresgélést, olvasgatást és próbálkozást a témában! -
szombi
tag
Ezt miből gondolod, hogy "fizikailag"? Nem inkább "szoftverből" van tiltva?
Persze megvan a T magyarázata arra, miért nem működik az USB meg eSata:
A jövő trendjeire hivatkozva(5 év múlva is ezeket használnák) kérték a gyártótól
hogy legyen, de még nem áll rendelkezésre a szoftver. Hát ezen besz**ok!
Kinél van MA(5 év után) ilyen rögzítő? A többségük a bolhapiacon már elkelt!
Na ugyanez miatt nem rögzít Scart-ról, de fizikailag lehetséges... -
írtad, hogy kaptad, csak azt nem, hogy kitől - akár szolgáltatóra is lehetett gondolni...
iptv médiabox, lan csatival, szerintem már itt bukik a mutatvány!
a rögzítés technológiája - szerveres kapcsolat, kódolás...stb - miatt is nehézkes lenne a dolog!
én több okot is látok, amiért - szerintem - nem kivitelezhető a dolog! -
-
szombi
tag
Köszönöm, én is szoftver cserére gondolok, de szerintem nem úgy van hogy csak úgy elkérem a Cisco-tól az image-t amit a kisebb, pár megás partícióra feltolhatok...
Ugye ezen Win CE fut, kell lennie valami módosításnak vagy módszernek ahhoz, hogy lebutítsam az eszközt egy mezei felvevőre...
A neten így nem találok semmi használhatót, talán a pontos típus ismeretében többre mennék de nem tudom hogy a sok azonosító meg szám között melyik is az...
Azért az is vicces lenne ha a másik S-ATA helyre bedugnám a DVD-meghajtómat és elindulna róla a Windows XP telepítő... -
szombi
tag
Sziasztok!
Most találtam erre a fórumra. Nemrég kaptam egy T-Home IPTV beltérit, az alján CISCO felirat és embléma szerepel, benne pedig egy 320GB-os vinyó figyel.
Van valami módszer(pl. szoftverfrissítés) amivel egy sima merevlemezes rögzítőként használhatnám? Így előfizetés nélkül nem csinál semmit... -
jézusom
addikt
válasz
coleoptera #5173 üzenetére
Analóg kábellel is próbáltad? hátha
-
coleoptera
csendes tag
Van valaki, aki a T-Home sat tévé adását asztali dvd felvevővel rögzíteni tudja?
Nekem azt írja ki a Sony felvevőm, hogy ezt a képet nem lehet rögzíteni.
Kicsit utánaérdeklődtem, állítólag az adásban van valami zavaró jel, hogy ne lehessen felvenni. Kár, hogy a szerzői jogi törvény szerint már az üres adathordozó árában benne van a szerzői jogdíj, így saját célra szabad műsort rögzíteni.
Samsung asztali dvd íróval is próbáltam, az sem veszi fel a T-Home adását...
Van valakinek működő gépe????
Köszi! -
bencematesz
csendes tag
Köszi a segítséget
-
válasz
bencematesz #5166 üzenetére
esetleg próbáld meg rávenni a szolgáltatót, hogy regisztrálják be neked a nem általuk adott médiaboxot, hátha...
mindjuk ha meg is teszik, a felvétel akkor is csak a prémium opcióra történő külön előfizetést követően müködne! -
wmati
addikt
És általadszerzet box szerintem azért müködik mert van aktív előfizetés rá vagy elfelejteték kizárni a rendszerböl,
-
wmati
addikt
válasz
bencematesz #5168 üzenetére
Van a szüz box annál a szerelő beüt egy kodot ami titkos ennek hatásara letölti a box a szoftvert a bix egy kodal van beregisztrálva ami több dologbol tevődig össze te szerintem semilyen kodot nem tudsz beütni a boxon És a T tudja hol milyen box és mi van ha ez kiderül hogy boxit cseréltél akkor az ÁSZF megszegésének minősül, az a kod ami akorr látsz az szerintem más az akkor kell ha pl müsorújságot álitod be
-
bencematesz
csendes tag
Igen de ha másik boxot teszek rá, akkor csak beütöm a kódot és azzal is müködnie kell, kellene.
Ezt írja a t-home: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
(Az IPTV vevőegység telepítésekor ezt az azonosítót kell megadni a televízió készülék felületén, hogy az IPTV szolgáltatás működjön.)Keverek valamit????
-
wmati
addikt
válasz
bencematesz #5166 üzenetére
Igen be tudja azonosítani látja milyen box van csatlakozva és box egy egyedi kodal van beregisztrálva a központba
-
bencematesz
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
IPTV-m van. Jelenleg egy cisco isb2001 hdd nélküli box van hozzá.Az lenne a kérdésem, hogy tudnék szerezni egy hdd-s x300t boxot. (Kipróbáltam működik)
Gond nélkül kicserélhetném az otthoni vagy t-home valahogy be tudja azonosítani??köszi
-
D-Phrag
senior tag
válasz
NeoExDeath #5160 üzenetére
ha a neted is ugyanarról a routerről megy (feltehetöen), akkor a számítógépeden megosztod a videokat és ha media player 11-ed van, akkor a box menüjéből rá tudsz keresni és elvileg lejátsza. Nekem media player 12-öm van a laptopon és nem találta meg a box a megosztott vidit. Még kísérletezek én is vele.. A boxon meg vannak csatik (esata, usb), ami pont media lejátszásra lenne, de persze gyárilag le vannak tiltva..
-
wmati
addikt
válasz
De lehet zene és képek nézegetésére http://www.t-home.hu/static/sw/file/kepek_es_zene_beallitasok.pdfv
-
Garold
senior tag
válasz
Nem.
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
STB-ot lehet használni valamilyen formában media playerként? Pl. Cisco ISB 6030MT-ot? -
D-Phrag
senior tag
-
Gedeon31
addikt
.
-
blg
senior tag
válasz
D-Phrag #5155 üzenetére
a TV mindkét HDMI csatlakozójával kipróbáltad? a TV HDMI csatlakozóit kipróbáltad más eszközzel? azzal jók voltak?
másik kábellel próbáltad?próbáltad az STB-t 720p vagy 1080i-re állítani (scarton nézve), és utána megnézni HDMI-n? (bár ez hülyeség, szerintem mindig tud jelet kiadni HDMI-n, akármire is van állítva a tv képarány)
ha mindent leellenőriztél és biztos vagy benne, hogy a TV és a kábel jó, akkor jelentsd be hibára a 1412-n.
-
blg
senior tag
válasz
D-Phrag #5153 üzenetére
a családban 3 különböző típusú LCD TV (Sony, Panasonic, LG) van összekötve 3 eltérő típusú IPTV boxszal, egyik sem ismeri föl az STB-t, mint vezérelhető eszközt. de ez miért gond? az IPTV távirányítója beállítható, hogy kezelje a TV-t, így elég csak az IPTV távirányítóját használni.
-
D-Phrag
senior tag
Feltettem a kiemelt topicban a kérdésem, tehát itt csak meghivatkoztam. Várom a segítő válaszokat.
-
Tiszteletem!
Édesanyámnak T-home IPTV előfizetése van. Eddig régi tv-n SCART-on ment. Vettünk neki ajándékba egy LCD tv-t. Rákötöttem HDMI kábelen. Van kép, csak nem érzem olyan nagyon jónak.
Kell még valamit tennem a settopbox-al, hogy kihozzam belőle a maximumot (állítani a menüjében, üszi-nek jelezni, stb)?
A tv Samsung 32EH5300.
Más: A tv azt írja, hogy valamilyen linken eszközt talált. Aztán nem tud vele kapcsolatot teremteni. Megy a settopbox-al a HDMI-CEC?
-
wmati
addikt
válasz
Jodanovich #5147 üzenetére
Sehogy nem lehetséges, nemkérhetsz rá szolgáltatást
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok!
Van IPTV- s előfizetésem és még az első előfizetésből maradt egy X301T típusú stb-m. Na ezt szeretném életre kelteni, hogy lehetséges ez? Meg lehet hackelni? Valami okosság hogy tudnám használni? Legvégső esetben lehet rá szolgáltatást kérni? Köszi!
-
Gedeon31
addikt
válasz
csemberlen #5144 üzenetére
Nálam sehol pedig jött róla üzenet is a tv-re.
Megvan végre.
Tényleg sokkal jobb a minősége
-
vtechun
veterán
válasz
csemberlen #5144 üzenetére
ennyi
-
blg
senior tag
válasz
csemberlen #5141 üzenetére
ha koaxon vagy, akkor lehet, hogy a kábelen még jön a digitális kábelTV (DVB-C). ha igen, akkor lehet, hogy jön rajta az m1-m2HD (nem minden területen, de pl. Budapesten igen). És ha a tévédben van DVB-C tuner, akkor a tévén be tudod hangolni ezeket a csatornákat, és nézheted, mert most nem kódolt
nálam működik -
törölt tag
válasz
csemberlen #5139 üzenetére
LOL Ügyintéző összekeverte más Tv-s szolgáltatással pl sat tv meg digitális kábel tv-n nem minden box HD képes. IPTV meg mindegyik az.
4x ki-be kapcsolás = a factory resettel.
Min kapod az IPTV-t? dsl/vdsl/kábel/optika? HD streamed van?
Még ezt próbáld meg:
Menü - Beállítások - Televízió - Csatornák Testreszabása és itt nézd végig,lehet hogy ott van csak nincs bepipálva és így nem jelenik meg.
-
csemberlen
őstag
válasz
csemberlen #5137 üzenetére
naszóval, ügyintéző szerint ehhez HD képes beltéri kell!
ezek megörültek, akinek nincs hd csomagja annk ilyen beltérije sincs
4*ki-be kapcsot ajánlott, és akkor van esély hogyujratölti a szoftvert, és a 16-os csatornán lesz valami -
törölt tag
válasz
csemberlen #5137 üzenetére
A Magyar Televízió kísérleti 3D adása.
-
törölt tag
válasz
csemberlen #5135 üzenetére
Box újraindítás után sem?
-
törölt tag
Mi a teendő abban az esetben, ha nem tud a 184/185/186-os csatornákra váltani, illetve ott nem jelenik meg a műsor?
Ha Ön IPTV előfizető: Kapcsoljon a 16-os csatornára! Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően, Ön is részt vesz nyilvános tesztünkben, így az m1HD teszt csatorna révén a megszokottnál szebb képpel és élethűbb hangzással élvezheti az Ötkarikás Játékok közvetítéseit és az m1 csatorna egyéb HD tartalmait.
(#5130) csemberlen
Duna HD, ATV HD nem szerepel a T-Home kínálatában.(#5128) Adama123 Hivatalosan nem kódolatlan a teljes HD csomag, csak pár efi-nek van nyitva valami miatt pl nekem is, meg neked is.
-
Adama123
aktív tag
válasz
Renesanz #5127 üzenetére
Csak akkor láthatod ezeket a csatornákat, ha van HD streamed nyitva. Ez általában csak akkor történik meg, ha HD csomagot vagy HBO Maxpackot rendelsz (HBO HD miatt.) Nekem az HBO HD miatt van HD streamem, de mellé jár még az m1hd és m2hd is ingyen. Jelenleg pedig a HD csomag kódolatlan.
-
Renesanz
csendes tag
Üdv!
Valamelyik nap kotottek be nalunk is az IPTV-t. Kutyafuttaban de atfutottam a topic-ot, olvastam h neha elfelejtik kodolni a HD adasokat. En nem rendeltem HD csomagot ebbol kifolyolag, nem is talalom a HD csatornakat sem, valahogy kivitelezheto, hogy lassam ezeket a streameket is, hatha neha szerencsevel jarnek?Sajnos nem igen mozgok otthonosan az informatikaban, tehat aki tud segiteni kerem probaljon egyszeruen fogalmazni.
-
Nevil2
tag
válasz
csemberlen #5112 üzenetére
A csúszás abból adódik, hogy a port.hu műsorújságját használja az IPTV, így ha ott rosszak az adatok, a felvétel is csúszik.
-
vtechun
veterán
válasz
Tacsika #5121 üzenetére
semmiféle variációra ne állítgass, csak az a jó amit én írtam. m1-es csatornán teszteld, azok általában jól adják. tehát box menu/beállítások%televízió/képarány/széles, 720, 1080 közül vmelyik. ezek után tudsz a képaránnyal variálni a 9-es gomb alatt lévő gombbal. tv (készülék) az legyen 16:9-en!!
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje az összes csatin (1-2 kivétellel) nem jó a képarány. Azelőtt a tévéken (Lg) nagyítás1-ben boxokon 4:3-ban tök jók voltak. Mostanában mintha nem kapnának a képformátum váltásra jelt, ebből kifolyólag nem lehet rendesen beállítan az arányokat. Más is tapasztalt ilyesmit? -
Atik@
csendes tag
sziasztok!
tudtok valamit a Ts iptv wifin való átviteléről? olvasgattam utánna de kiváncsi vagyok nálatok lett valami jó megoldás?
kis mértékben értek a hálozatokhoz ...
szép napot! -
blpp
csendes tag
Hy!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy iptv routerén(csak tv, internet és telefon nélkül) engedélyezhető-e a wifi hogy telefonról tudjak netezni? addig már eljutottam hogy látja, kapcsolódni is lehet csak az oldalakat nem tölti be.
Válazsokért előre is thx! -
csemberlen
őstag
a felvétel is pedig előbb elindul, és tovább is tart, mégis a nyári szünet előtti barátok közt eleje rendszeresen lemaradt.(kb 10 perccel a kiirt idő előtt kezdték)
De volt már, hogy teljesen fals időpontban kezdődött valami vagy 30-40 perces különbséggel .
Jellemzőnek tényleg nem lehet mondani, de nem ritka -
válasz
csemberlen #5110 üzenetére
új fevétel beállítása -> csatorna és időpont beállítása!
néhány perces csúszás előfordul(hat), de nagyobb eltérés azért nem jellemző. -
dobobazsy
őstag
válasz
csemberlen #5108 üzenetére
manuális időpontot is be lehet állítani, ha elkezded hamarabb, akkor nem marad le az eleje. szerintem máshogy nem lehet megoldani.
-
csemberlen
őstag
Ti hogy oldjátok meg a felvételt, úgyanis sokszor korábban kezdődik, a kiirtnál, vagy később, és az eleje, vagy a vége lemarad néha a felvételnek.
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
ma kötötték be az IPTV-t, 2 db STB-al (1 db isb6000 és 1 db isb2000)
az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e az, hogy ha lapozom a csatornákat akkor ne adja be az összeset, hanem csak az én kedvenc csatornáimat?
addig oké, hogy beállítottam a kedvenceimet, de ha lapozok az összes csatornát látom, pedig nem akarom.
tehát, lehet-e az összes csatornát is lapozni, meg a kedvenceket is?
remélem nem fogalmaztam túl nyakatekertenköszönöm szépen!
-
Sztlaci
aktív tag
Hali!
A HD adások miatt Mindig TV-t is rákötöttem a televízióra.
Az az észrevételem, hogy kb. két hónapja mióta a Duna tv-t adják HD-ben az SD csatornák minősége sokat romlott. Addig a kép egész éles volt, az inzertek feliratok mellett nem volt kockásodás, most van. A t-home IP tv, SD adásokon jobb a kép, mint a "ingyen TV"-n.
Más is tapasztalt ilyet?A néhány kiemelt csatornán kívül, viszont tényleg olyan gagyi a képminőség, (IP-tv) hogy a YouTube messze veri, és ott még az analóg is nézhetőbb. Pld. sport csatornák, kocka, kocka hátán.
-
ATOM139
csendes tag
Hali!
Tudnátok nekem segíteni abban vagy valami tanácsot adni hogy elkerüljem a telefon zúgását?
Egy olyan hanghoz hasonló mint amikor földhurok van az erősítőnél és úgy búg.
Ha kiveszem az ADSL szűrőt akkor mérséklődik de akkor sem igazi.
Korábban kb 5 évente háromszor fordult elő hasonló de akkor azért mert valami kábelhiba volt a szolgáltatónál nem a lakásban.
Az internet és a tv megfelelően működik de ez nem szuperál.
Számíthat az valamit hogy kb 2 hete villá m csapott be és akkor kicserélték a 2 STB és a HGW de azóta a telefont nem használtuk (rátettünk egy másikat mert az is tönkrement) de akkor még jó volt. Lehet hogy a szűrő adta meg magát? Vagy a villám miatt a vezetéknek is lenne valami baja?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Adama123
aktív tag
Az m3D teljes tartalmát újranézhetik a T-Home és UPC ügyfelek
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest