- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz
Freddy TNT #14243 üzenetére
Attól függ mit védenél vele, de nem igazán ajánlom. sok problémám van velük.
csicso82: A Smart sorozat nagyon messze van a prémiumtól (még csak nem is online!), ha csak nem az RT-re gondolsz. És már nagyon rég az sem igaz, hogy egyeduralkodó lenne a piacon. Vannak jobb termékek olcsóbban.
-
Rick4
félisten
válasz
Pannon power UPS-t vettem 2018. 04.04.-én, az akkori teljesítmény töredéke jön ki most az akksikból, múlt héten vittem vissza, hogy nézzék meg, létezik-e az, hogy kifekszenek alig egy év alatt az akksik, vagy töltés gond lesz, még nem tudok nyilatkozni mi lett a dolog sorsa. A cég korrektnek tűnik, a készülék is rendben van, ezt a kis malőrt félretéve jók az árak, és a készülék végülis tette a dolgát, nem hinném, hogy az én problémám mindenkivel megtörténik...
-
Cs1csó
titán
válasz
Pontosan mit szeretné venni? 1000VA-est vagy 10 ezer VA-est? Linekelj egy konkrét terméket innen: Árúkereső - Szünetmentes tápok
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Fujifilm X
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- eladó szünetmentes APC Back-UPS 850VA
- APC RACK 1500 VA tiszta szinuszos szünetmentes tápegység akkuk, akkutálca és előlap nélkül.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged