Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Cs1csó #20781 üzenetére
két probléma lehet a UPS-ekkel ami gondot okoz:
1. az átkapcsolási idő tehát amikor elmegy az áram
2. a "kvázi" vagy négyszögjeles színusz (Line interaktív egyes típusa (van szinuszos) vagy minden offline) ugye ezeket érzékelheti zavarnak valamelyik beépített védelem, ezek ugye a kapcsoló üzemű eszközök.
Mondjuk PC esetén nem értem miért kell PSU ha van USP. Egyszerűen egy on-line UPS kellene aminek van JPWR1 és JPWR2 csatlakozása és akkor az alaplap minden feszültséget megkapna. Nem kellene kvázi szinuszos váltakozó feszültséget létrehozni.
Az UPS egy akkumulátoros PSU lenne. De a monitornak és a routernek is van egy kis tápegysége amit kiválthatna.Belegondoltam, a nyomtató tényleg nagy ampereket vesz fel.
Lehet ezeket már felhoztam. Ritkán de szembejön ez a probléma és akkor elgondolkozok miért nincs UPS-em.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Gran Turismo
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest