- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
bexinho23 #16803 üzenetére
Nálam is 100%-os töltöttséggel jött a készülék, de a gyári leírás szerint áram alá kell helyezni majd 8 órát várni, majd utána lehet terhelni, szerintem ez csepp töltés lehet vagy mi, mert más értelmét nem látom, illetve az elektronika miatt lehet ez az elvárás.
Garanciával kapcsolatban nem tudok sokat nyilatkozni, nekem gyári garanciám van (ráadásul jól el is raktam valahová).
Ja és nekem csak 1db táp kábel volt a csomagban, illetve 1db USB kábel és 1db RJ11-es telefon kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile (ARPG)
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- APC SMX1500RMI2U
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest