- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv!
Van valamilyen tapasztalat a Makelsan UPS-ekről? (Pl.: link)
Én csak annyit tudtam róluk kideríteni, hogy török és a (linkelt) forgalmazó szerint "középkategória".~2 hete tönkrement egy FSP NANO 800, ami egy LCD TV-t és pár apróbb kacatot védett/táplált. (Router, TV LED háttérvilágítás, egy USB HDD a TV-re kötve.) Valószínűleg egy kondi eldurrant benne. Majd beviszem/beküldöm szervizbe.
Viszont gondolkodok azon, hogy ide ennél nagyobbat szerzek be, mert szerintem ez eléggé a határon volt.Olvasom, hogy az FSP-t mostanában szidjátok? Mindet, vagy csak a NANO/újabb szériákat. Van még egy másik ~1500 VA-s FSP-m. Abban az évek folyamán 2x volt csak akku cserélve. Tökéletesen üzemel. (2-3 gépet lát el.)
Szerk.:
Én is a hangtalan eszközök híve vagyok. Így ez az elsődleges szempont!
Az említett nagyobb FSP-be is beszereltem egy ventilátor fordulatszám szabályozó potmétert, így a venti szinte minimális hangot ad ki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest