- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Videószerkesztés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvettem a CyberPower 850VA verzióját és Linux alatt (Ubuntu Server 18.04) felraktam a programját. Tökéletes választás volt.
29W Load-ot ír, ami teljesen korrekt érték (kis home server) és 87% battery capacity mellett 86 min runtime-ot. Majd letesztelem tényleg hogyan bírja, de ha ez igaz, akkor nem lesz vele gondom jó darabig.
Alapban úgy is van konfigolva, hogy lemerülésnél leállítja a rendszert és szépen le is futtat egy script-et még előtte, szóval a manuális dolgaimat abban el tudom intézni. (pl. küldök majd egy mail-t magamnak)Szóval egyelőre jó választásnak tűnik linux mellé.
Update: Nálam 226V-230V feszültséget mér esti órában, ebbe még nem nyúl bele, ennyi az out fesz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Gitáros topic
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest