Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork #23996 üzenetére
Holnap pont nem érek rá mert családi program van és ott kell lenni, de nekem hamarosan jön a karácsonyi szabi és ha később is esetleg ráérsz akkor nagyon szívesen kipróbálnám és előre is köszönöm!
Szerk.: hm, lehet hogy én írtam rosszul és az Audiban nem is DSG van most se hanem tiptronic...
Rick: érthető amit írsz, de én újban gondolkoztam az előbb, és ha azt mondják, hogy 5 év gari van a kocsira, akkor annyira nem érdekel, mert ha elromlik a váltó, akkor megcsinálják. Bár nem tudom mostanában mennyi garit illik adni a kocsikra, 2 éve mikor én vettem akkor emlékszem a KIA volt az egyetlen, amelyik 7 évet adott (majdnem olyat is vettem), csak néztem hogy a BMW-nél például 1 évvel jöttek... Egyszerűen érthetetlen, hogy egy lakás árába kerülő autóban hogy képesek annyi garanciában gondolkodni, mint mondjuk egy mikrosütőnél. Hozzáteszem már csomó műszaki cikknél is 3 év a gari. Kocsira 1 év, ez olyan kicsinyes. Pláne hogy az új autóknál szerintem a legritkább a meghibásodás...
Mennyi most a gari kocsikra? Úgy általában?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest