- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- CES 2025: Nyárra megjönnek az Acer új kézikonzoljai
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
pintyesz
senior tag
Eladó!!!
Abit Siluro GF4 Ti4200-8x OTES 128Mb
Ilyen a kártya,csak már másik egyszerűbb hűtő van rajta.
3,5KFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rick4
félisten
valahogy ezt sem értem: pár napja van ott:
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Szemi82 #17693 üzenetére
én legutóbb egy csatt után a Fonógyári úttal szemben levő suzuki szalonban vettem, igaz, az jópár éve volt, akkor a rács volt 5K, a suzuki jel meg asszem 1-2K...nem találtam még a vaterán sem, de majd még nézelődök...
ennek a csókának meg az a szerencséje, hogy nem volt a motorja közelében...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Szemi82
tag
Helósziaszevasztok.
Ha valaki tudna nekem szerezni suzuki ignis hűtőrácsán lévő suzuki emblémát kérem jelentkezzen.
Természetesen nem ingyen gondolom!Rick4: szerinted szegeden hol és merre érdeklődjek ez ügyben?
(csak ne a veszprémit mond)[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Kivárom a végét, hátha viccesebb lesz.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
-
WindyJoe
aktív tag
válasz szumoo #17683 üzenetére
Rhino: Sata vinyó lévén nem szabadna, hogy a pio-udma hiba előjöjjön....
szumoo: nézd, meg a winyó olvasási sebességét valami progival, akár winyóról winyóra másolva tc-ben.
Ha 10 MB/s alatt van, akkor vagy winyó, de inkább vezérlő probléma.
Gyanítom, hogy VIA-s lapról van szó (cégek nem igen törődnek a minőséggel... (: ), ezért a VIA sata vezérlőnek külön föl kell tenni a driverét, különben idés egységnek látja a win, de mégsem az valójában, emiatt behülyül és PIO módban hajlandó csak lekezelni bármit csinálsz. Egyedül a VIA SATA raid driver a megoldás.
Én egy ilyen géppel szívtam csomót, persze sata drivert nem tettem föl az elején, merthogy raid driver... mondván "mi a ráknak raid, úgy sincs kihasználva". De igazából nem csak raid driver, hanem a SATA vezérlőnek is a drivere.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
szumoo
senior tag
Vmi gondja van a gépnek, de nem tudok rájönni mi okozza.
Az történt, hogy a céges gép egyszer csak elkezdett belassúlni elég keményen. Pár progi után felraktam a sentinelt és megvolt a ludas. Konkrétan haldoklott a vinyó (4% kondíció+3xx hibás sector). Vettünk egy új vinyót (160-as WD sata2-es - 1-esen használva).
Persze új op. rendszer, minden általam használni szokott program felrak és vmi miatt ha elindítok vmit (sajátgép, firefox stb.), akkor belassúl a rendszer. Ezt a webrádión lehet igazán észrevenni, mert totál lassú és robot hangja lesz a zenének!
Lehet, h vmelyik prog ütközik egy másikkal, de nem találok semmit.
Szerintem újra rakom hétvégén az egészet egy másik op.rendszerrel hátha úgy már jó lesz.
Hardver baja nincs, mert proc most lett cserélve, ram is ok, mert az enyémmel is ezt produkálja.
Tanácstalan vagyok.Ha vkinek van ötlete mit kéne megnézzek, köszönöm előre is!
Sz.
A nyúlon túl?
-
localhost
Közösségépítő
válasz szumoo #17678 üzenetére
Ez így van rendjén!
Azok nem a merevlemezek és cd/dvd-írók, hanem annak vezérlői, tehát négy darab IDE eszközt tudsz csatlakoztatni, habár neked csak egy van belőlük.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
szumoo
senior tag
Szép napot!
Szerintetek az mennyire normális, ha 2db elsődleges és 2db másodlagos IDE csatorna van az eszközkezelőben?
1db WD 160-as vinyó van a gépben!Üdv.: Sz.
A nyúlon túl?
-
boba6
senior tag
keresek kicsi SATA-s notivinyót
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
PowerBuldog
veterán
Compal IFL90 laptop ELADÓ!
2 év gariCore2Duo T7700 (2.4ghz)
2*2Gb PQI DDR2 667mhz
GeForce 8600M GT 512Mb DDR2
200Gb Seagate 7200RPM 16mb
15.4" (1680*1050, Matt, 16:10)
És sok egyéb finomságEladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
zolynet
veterán
Life is too short to stay stock!
-
veterán
szegeden az uszoda mettől meddig van nyitva, illetve a ligetfürdő is érdekelne, reggelente szeretnék úszni járni ... melyiket ajánljátok?
-
Gergello
addikt
CS:Source eladó DVD-vel együtt! 3.5K
-
veterán
eladó CECT B889-es dual simes telefon iá.: 40000 Ft
egyszerre mindkét sim aktív
-
Rhino666
addikt
Bocs, ezt most muszáj...
-
Szemi82
tag
S.o.S Eladó Nokia 7610 + pc kábel.
Dobozzal, új gyári házzal.
Sűrgős 12 K! -
gabesz82
őstag
Eladó a következő TV:
Samsung Slim Fit 72cm-es képátlójú, 100Hz-es, 2 tuneres PIP, stb. tökéletes állapotban. 1,5 éves: 60000 Ft (irányár)PSN: Morfologus82
-
Luighi
senior tag
Fijúk, mennyiért lehet manapság eladni egy E6300 prockót?
-
DarkByte
addikt
válasz DarkByte #17655 üzenetére
Megtaláltam neten egy régi játék gyüjteményben: Best Old Games. Frankón megy XP alatt, igaz hang csak a PC speaker-en megy valamiért, de ez annó is így volt szóval növeli a nosztalgia faktort. Első 20 puzzle-t gyorsan megcsináltam.
-
Rhino666
addikt
Eladó egy kártyafüggetlen, másfél éves
minden tartozékával, dobozában. Kicsit kopott és valószínűleg ki van esve a hangszórója a helyéről, mert telefonáláskor elég halk. Egyébként hibátlan.
-
DarkByte
addikt
válasz kraftxld #17644 üzenetére
Ismerem, de én arra voltam kíváncsi nem-e van már valamilyen közösség által felújított változata. Mobil játék megfelelőjét már találtam.
Albérletben én már most is póló nélkül ülök mert kezd meleg lenni, ventillátort viszont annyira nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz PowerBuldog #17647 üzenetére
Azért a keleti oldalánál brutális tud lenni, mikor reggel a nagy ablakokat besüti a nap A folyósón viszont mindig kellemesen hűvös volt.. nyitott ajtó sokat segített
Herman A-ban most a keleti oldalon egész jó, főleg hogy az egyik ablakot bealufóliáztam még az ősszel, ahogy vizsgáról visszajöttem hűvösebb volt benn, mint a folyósón
Reggel azért itt is meleg a naptól.(A nyugatinál nem túl kellemes az éjjeli forgalom zaja)Az Eötvösben lehet kevésbé ingadozó a hőmérséklet
[ Szerkesztve ]
-
viny
tag
válasz szumoo #17650 üzenetére
Kicsi a világ! amúgy nem tudom, nem sűrűn vásárolok odalent...
Azóta olyan, mint egy betonkonzerv belseje. Az új ablakok nagyon tutik, csak nem nyitják ki még véletlenül sem őket. A régiek legalább éjjel-nappal szeleltek.
Én is mindjárt húzok a TIK-be tanulni, ott legalább van légkondi.Never underestimate the power of a sick mind!
-
szumoo
senior tag
-
Szemi82
tag
Rókusi krt. árnyékos földszinti 27 fok.
Hajóvonták találkozása tilos. -
viny
tag
válasz Gergello #17646 üzenetére
Igazi koli! Ahogy a nagykönyvben meg van írva!
Pontosan mire vagy kíváncsi?
PowerBuldog: jövőre megyek hozzátok. Ehhez már én öreg vagyok.
Amúgy a rekord tavaly nyáron volt: 42 fok elsötétített szobában. Majd meg zavarodtunk...[ Szerkesztve ]
Never underestimate the power of a sick mind!
-
Rick4
félisten
ti hány fokban vagytok épp? kint meg lehet sülni, olyan meleg van...
de idebent okés minden..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
érdemes az úton figyelni:
-
DarkByte
addikt
Wow, micsoda retró topik kelekedett it. Nekem C64 + Tape drive volt az első gépem, aztán lett lemez meghajtó, az után nem sokkal egy PC 386 nem sokkal utánna 486/DX2 (remélem van ilyen mert ez a korszak nekem még nem volt annyira gép addiktív hogy a hardvert is bütyköltem, egy Trident ISA videókártyára emlékszem, az még valahol meg is van a szekrény mélyén), nem sokkal utánna AMD P5-133, majd Intel Celeron 366->500, Intel Celeron 1.7, és ezt követi a mostani gépem ami már idén 4 éves (Intel P4 3.0Ghz), remélem most a nyáron elég cash-t össze tudok szedni hogy egy laptopra vagy egy erősebb gépre tudjam cserélni.
Játék közül, a The Incredible Machine mekkora volt, mondjuk végig sosem játszottam, egy idő után mindig nagyon felhúzott. C64-en a Creatures nálam az etalon, emulátorban néha még előveszem szórakozni vele. Remix64.org -on van fent pár jól sikerült remix-e a zenéinek, azok is itt figyelnek a Winamp listámon.
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Motorra, robogóra sport (downhill) kormány eladó.
kép
Vadi új, felszerelve nem volt. Ajándék szivaccsal. -
-
WindyJoe
aktív tag
válasz Rhino666 #17620 üzenetére
TIM atomrulez!
Bár most BG-TOTSC -t tolom újra, ha időm engedi... (:
Szegény bolcsodalt azzal keverted meg, hogy ez PC játék, ő pedig C64 gamékról beszélt...Az a Hubble Bubble, az nem Bubble Bubble? Amikor a kis szellemmel kell a buborékot keresztülfújni mindenféle pályán? (:
Bulder Dash rulez.
Nekem a best az a Creatures 1-2, PC gamékat is megszégyenítő grafikával.
Valamint "irtsd a japókat": Wings of Fury
Ha csoportos összejövetel volt, akkor Ugh olympics (tűzgyújtás versenyszám a best )
...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
CSorBA
őstag
Levi merre tűnt? Lenne neki egy linkem:
Szeret-e horgászni?
-
bolcsodal
addikt
válasz PowerBuldog #17624 üzenetére
Valami játékrövidítés lehet, de hirtelen nem ugrik be...
They drew first blood....
-
pschio
őstag
1db S478 CELERON 2.0GHz 3000Ft/db
5db S478 CELERON 2.4GHz 4000Ft/db
1db S370 TUACERKA 1.2GHz 2000Ft/db
14db S370 P3 550Mhz 500Ft/db
1db S370 P3 500Mhz 500Ft/db
2.5" IDE HDD CASE eladó 1900Ft/db
KINGSTON 2GB SD eladó 2900Ft/db
VERBATIM 1GB SD eladó 1800Ft/db1db tnt2 m64 INNO3D 1000Ft/db
1db tnt2 m64 NONAME3db 32MB SDRAM 200Ft/db
24db 128MB SDRAM 1500Ft/db 100-as es 133-as vegyesen. legtobbje 133-as
10db 128MB DDRRAM 266-os 1000Ft/db
a procikhoz akad huto is nehany darab.
ati race 2c
intel halokartyak
matrox videokartyak
p2-es procik
slot1 ppga atalakito
hauppauge dvb
usb vezerlo (nem 2.0)
hp crt monitor
hynix 1x512 DDR400@550 ECC-s
SB 128
1x256@400 DDR1''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
PowerBuldog
veterán
válasz PowerBuldog #17607 üzenetére
És 2gb-os memkártyával!
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
bolcsodal
addikt
válasz PowerBuldog #17612 üzenetére
Hú a Hubble Bubble-vel milyeneket jáccotunk. Lehetett ketten is tolni egy billzetről. Megugye a Boulder Dash...
A Bards Tale III-ról nem is beszélve...
-
kraftxld
félisten
Van valakinek EUR számlája?
Kellene egyet utalni, persze nem ingyen kérem.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
bolcsodal
addikt
válasz PowerBuldog #17605 üzenetére
Úgyúgy...az Orion-ra volt rákötve a nappaliban. Ha toltam a Bruce Lee-t egy légy sem pisszenhetett körülöttem...
-
Rick4
félisten
-
PowerBuldog
veterán
50k-ért sürgősen eladó SE K850i 1.5 év garral!!!
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
viny
tag
válasz PowerBuldog #17605 üzenetére
C16 + Nárcisz TV. Ütős volt ám az is!
Never underestimate the power of a sick mind!
-
pmheros
őstag
nekem volt egy ibm XT tipusú valamim. (meg ne kérdezzetek mi volt benne)
Azon fennt volt a Prince of Persia, de leginkább türelemjátéknak. Azon a főhős úgy szaladt mint egy lasított felvétel. Vetettem is gyorsan egy 386DX40 -est. Na az már igen, az gépállat volt a javábólnem vagyok tökéletes
Aktív témák
- Lenovo Yoga 260 LAPTOP! FULL HD IPS / i5-6300U / vil. MAGYAR BILL. / 8 GB DDR4 / 256 SSD!
- ÉRINTŐKÉPRENYŐS Dell Latitude 7490 i5 8350U 16GB RAM, 512GB SSD
- i5 9600k
- Lenovo T460 LAPTOP! FULL HD IPS / Core i5-6300U / VIL. MAGYAR BILL. / 8 GB RAM / 240 SSD / 2 x AKKU!
- Thrustmaster T300RS + Acelith GT3 + Pedál