Hirdetés
Aktív témák
-
-
DarkByte
addikt
válasz DarkByte #17655 üzenetére
Megtaláltam neten egy régi játék gyüjteményben: Best Old Games. Frankón megy XP alatt, igaz hang csak a PC speaker-en megy valamiért, de ez annó is így volt szóval növeli a nosztalgia faktort. Első 20 puzzle-t gyorsan megcsináltam.
-
Sada88
aktív tag
válasz DarkByte #31681 üzenetére
veszel egy alap SZTK szemüveget aztán bármely fény hangtechnika pl dj service szegedbe bemész és színfóliát vágatsz. tök ugyanaz van benne színre csak szépen kell belerakni.
Bobától amikor elkértem az övét ami eredeti mozis én akkor hasonlítottam össze őket színre azóta SZTK szemcsis vanwww.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
azbest
félisten
-
finest
addikt
válasz DarkByte #39958 üzenetére
Talán írd be az utcát, és lesz olyan, aki tud megfelelő háziorvost ajánlani a közeledben. Ha amúgy is Szegeden laksz, jelentkezz át ahhoz. El kell menned, beadni a taj-kártyát, megmondod, h itt van a tartózkodási helyed, legyen szíves átvenni a körzetébe.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
WindyJoe
aktív tag
válasz DarkByte #42007 üzenetére
Én benyomtam a TV-be egy 2,5-3m-es drótot, azt jön rendesen, szekrény mögött elfér... Pedig mi elsőn vagyunk a Tcom torony mellett. Azt hittem onnan jön, azért ilyen jó a vétel, de ezek szerint nem...
Előtte vagy 1 órát szenvedtem szobaantennával, azt hol jött, hol nem (inkább a nem ): ). Egy nyamvadt drótdarabbal pedig tökéletes.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest