Hirdetés
Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
-
-
t_ferenc
őstag
válasz zolynet #11175 üzenetére
nos lehet nekem is az lesz, hogy ezt eladom és helyette egy gigabyte p35-öst veszek.
de előbb még megpróbálok egy másik tápot is. meg ugye minden lehetőséget kisakkozni, hogy mi lehet a gyenge pont. a proci igen valószínű, hogy menne 3,3 körül. ja és természetesen legfrissebb bios
[ Szerkesztve ]
if you fall seven times, stand up eight
-
Rick4
félisten
válasz zolynet #11358 üzenetére
úgy értettem, hogy amire nekem szükségem lehet, abból azért van itthon, ritkán kell valamit beszereznem, akkor viszont azonnal kell...masszőrnőm sajna csak egybeépítve a párommal van, őt meg nem adom...vagyis hát minden eladó, csak az összeg legyen elég nagy..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rhino666
addikt
válasz zolynet #11361 üzenetére
Nem vagyok egy homofób, de kifejezetten undorítana ha egy hím masszírozna! Fiatalkorúság miatt csak 14 éven aluliak esetében csattanhat a bilincs, ami azért könnyedén megállapítható. Mint ahogy a neme is (ádámcsutka).
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
-
Rick4
félisten
válasz zolynet #11770 üzenetére
az csak egy dolog, hogy mennyi idő alat ér ide, de épp ma néztem a vonatjegy árakat....nevetséges...egy 2 tonnás autóval (3.1 liter V6-os motor) annyiból megyek el BP-ig meg vissza, mintha másodosztályon mennék....és akkor nálam még van négy szabad hely, meg 1.5 köbméter a cuccoknak...vicc...új mondás: gazdag ember, aki vonaton utazik..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
válasz zolynet #11976 üzenetére
Most előrenéztem picit, és a GeForce 8xxx-es sorozat felejtős, mert nagyon béna kártyák vannak az árukhoz képest. Márciusban jönnek ki a 9xxx-es karik, na azok ütősek lesznek, szóval lehet a 7600 GT-met most inkább ROSSZABBRA cserélem, mert még 1-2 hónap és 15 felét se fogja érni...aztán meg ígyis-úgyis kell újabb kari.
Edit: Passzívval mi a baj? 0 hangja van, ez a nyerő Kell még mellé passzív táp meg procihűtő is
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
CSorBA
őstag
válasz zolynet #11983 üzenetére
jah, én 22ért adtam el anno a 7800GTX-em decemberben, aztán egy x1600Prot-t használtam ideiglenesen, amíg jobbat nem tudok venni, de rájöttem, h. majd az egész gépet cserélem, juni-juli körül, így addig meg tökéletes ebbe a konfigomba ennyiért ez a 7900GS, nagyon örültem h. Szemitől hozzá tudtam jutni.. (az a szomorú, h. 2,5 éve, mikor vettem a 7800GTX-et, 105rugó volt, és az pedig nagyon jó ár volt akkoriban..)
-
bolcsodal
addikt
válasz zolynet #12517 üzenetére
Helyes, ha megteheted tedd! Én csak haveroknak szoktam összerakni költséghatékony gépet, ezen kiélem magam, meg minden szerelési dilimet.
A múltkor a feleségem unokatstvére adott egy ASUS P5RDM-V1-es alaplapot mondván, hogy nincsenek hozzá normális linux driverek és úgyis gariba adták neki villámcsapás után. Építettem köré anyáméknak egy occsó gépet. Pedig egy rakás hulladék az a lap ULI+Radeon x1100-as csipszet stb...
De a csavarozásért megérte...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Rhino666
addikt
válasz zolynet #12517 üzenetére
2db beszerzési ára + postaköltség - egyik vga eladási ára (licittel felment 72k-ra! ) + utazási költség.
Végeredményben ennyit költöttem rá.
Ja és persze 14k-ért eladtam az előző VGA-t. Ha így számolunk, 22k-ért vettem tavaly decemberben.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest