Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
válasz
Szakbarbár #42010 üzenetére
Ja, mi úgy hívtuk, hogy a "Red Alert kapcsoló". Miután egyik havernak nem indult a Red Alert, már mindent megpróbált, csak azt a piros kapcsolót nem kapcsolta át a tápon.
Aztán megtette, de ettől sem indult el a Red Alert, sőt utána a gépe sem.
sautia
-
sequator
senior tag
válasz
wolfman #41729 üzenetére
A ház lába helyén van? Nem lehet, hogy valami rossz minőségű gumi láb volt fénykorában? Nekem régi HP nyomtatók és a APC 650es szünetmentesek gumi tappancsai folyósodtak el egy idő után. Zsíros, nyúlós ragacsos trugyi lett belőle és összekent mindent, amihez hozzáért.
sautia
-
sequator
senior tag
válasz
ViZion #40046 üzenetére
Szerintem azért hajtották el, mert úgy ment oda, hogy ez csak 4 kondi/dióda csere, 3 perc alatt megvan és 500 Ftból kijön. Ilyen kezdés után inkább nem is mondták neki, hogy mennyiért csinálnák meg, mert akkor ment volna a hápogás, hogy hogy mer elkérni 5-8-10 ezer forintot egy ilyen apró munkáért.
sautia
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest