Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Egy ismerősöm elhozta a két kisfiának gépeit, hogy fel kéne gyorsítani, ki kéne pucolni a nem odaillő programokat és a Rainbow Six Siege játékokat működésre bírni rajtuk. Az első kérés orvosolható a másodikkal, mert az okozhatja. Mellékesen mondja, hogy hát nem ártana ki is pucolni. Nos, mikor vittem le a kocsiba, hogy beviszem a céghez kikompresszorolni (mert hogy full por belül, de nem kicsit) belenyultam valami trutyiba, amit nem tudok beazonosítani mit tartalmazhat. Szagra zsír lehet, de általános iskolás gyerekek mit zsírozhatnak a szobában számítógép előtt? Lehet kólás szendvicskrém, vagy az oldalára száradt cukros teából is kerülhetett alá a lábaira ami csak remélni tudom, hogy nem testnedvekkel keveredett.
Miután kifújtam kompresszorral, hozok a raktárból valami erős tisztítószert és levakarom. Egészen addig gondolkodtam mennyit is kéne kérni érte, de mostmár egészen határozott vagyok, hogy felfelé fogok kerekíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged