Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GrandeP
addikt
válasz
sutykuru #16630 üzenetére
De hogy, a Dell meg Lenovo havi forgalmának 1%-a!
Nyilván az általam a boltban eladott dolgok után, ennek az a szépséghibája h jobbról balról pár méterre van jobban felszerelt, régebb óta ott lévő, közkedvelet és nem mellesleg olcsóbb boltok...
Kb notinként 1-2000 huf.. sztm évente nem adnak el 10 notit... egyébként csak egy példa volt...
Kb 10-20 percet beszéltem a főnökkel, de képebe röhögtem szószerint... -
mongi
senior tag
válasz
sutykuru #16630 üzenetére
a féláfásan eladott "mennyitengeccafelébőtesó" bevétel 1%
Gondolom az általa forgalmazott bevétel 1%-a, ami ha veszel egy 140K-s átlagárat akkor nem lenne rossz (havi nettó ebből qrwakevés tudjuk mindnyájan, párszáz lenne gépenként), már ha van forgalom...de mint tudjuk válságvaaaaan... -
localhost
Közösségépítő
válasz
sutykuru #14654 üzenetére
Őket kérdezd, én már egy éve nem tartom velük a kapcsolatot.
Annyit tudok, hogy azóta új az ügyvezetés, a valaha szebb napokat élt létszámból (hatvan fölött) már csak tizenegynéhányan vannak, több vidéki boltot bezártak, kisebb irodába költöztekkmisi99 NAGYON rosszul tudod - egy percig sem köteles, ha a termék hibátlan!
-
bullseye
addikt
válasz
sutykuru #14529 üzenetére
asszem főleg a 300/C alapján megy a dolog.
"(1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő."
kijátszás ugyan nincs tulképp, de jogosultság sincs, így bent maradni már tuti nem szabad... (mint a záratlan lakás problémakör). Viszont a nyitott hálózaton elkövetett bűntényért meg tudtommal felelős a hálózat gazdija is.
-
engusz
veterán
válasz
sutykuru #13552 üzenetére
Mi pl. rárakjuk a számlára, mint szolgáltatás, benne van a végösszegben, amit fizet a vásárló. Aztán elszámolunk a DPD felé, illetve rendezzük a csomagoláshoz szükséges anyagokat is. Gondolom akkor lenne igaz, amit írsz, ha a szállítási díjat külön, a futárszolgálatnak kellene fizetnie.
-
verser233
senior tag
válasz
sutykuru #13511 üzenetére
Kolléga azért ment bele mert jó fej akart lenni Es mondta neki hogy oké menjünk el ott úgyis lesz ember aki megnézi Es ha rossz akkor kicserélik ( előtte a nagyker mondta ezt)
Nyilván nem szoktuk ezt csinálni hogy vevőt oda visszük de ilyen esetünk meg nem igazán volt hogy ő közli hogy hozzánk nem hajlandó bejönni hanem egyBol menjünk oda hogy gondolom neki ne kelljen két helyre menni.Az meg hogy jegyzőkönyv igy lett aláírva kolléga altal az tényleg hiba.....
A 8 napon belüli elallasrol természetesen mi is tudunk Es volt mar rá példa hogy Notit rendelt Futarral majd pedig elállt mert nem tetszett neki- > pénzt visszautaltuk.
De itt most személyes vásárlás volt nem élhet 8 nappal....
Most itt tulajdonképpen az a kérdés hogy jogosan kértük volna- e bevizsgalast mivel a hibát nem sikerült produkálni ? Mert tulajdonképpen ezt tagadta meg.
-
mongi
senior tag
válasz
sutykuru #11977 üzenetére
Na a kis Ogre újra lecsapott
Visszajött a memória kártyáért, de éppen voltak vevők is a boltban, ezért elviharzott.
10 perc múlva megint bejött. Úgy látszik beszélhettek mások is a fejével, mert már normális volt (mármint önmagához képest). Megértette, hogy bekapcsolt telefonban nem érdemes cserélgetni a kártyákat (elismerte hogy így volt az előzővel!), mert nem igazán szeretik .
És a változatosság kedvéért megint vett egy 4GB-s kingston micro SDHC kártyát (pedig a legszarabb márka, én fel is ajánlottam helyette adatát), megígérve hogy most már a blokkot is elteszi
Látni kellett volna, ahogy tépi-szakítja szét szerencsétlen csomagolást, mint az éhező az uzsonnás táskátMire előkaptam a szikét, ő már a telefonba gyömöszölte a kártyáját.
Kapott még egy bónusz fixet is, örült is neki
(Én is mikor kiment végre
)
Ha minden igaz Őróla beszélt a gyerek (Szara Kingsztón) [link]
-
Hequila
őstag
válasz
sutykuru #11794 üzenetére
A legelső üzletben, ahol dolgoztam, nem volt előleg, bár érdekes módon olyan se nagyon, hogy valaki rendelt, és utána nem vitte el.
A másodikban arra is előleget kértek, ha egy géphez megvolt minden alkatrész, csak össze kellett rakni.
Én először Debrecenben szembesültem ezzel az előleges dologgal 2 éve, kb. 2000Ft-os rendelésre elkértek 500Ft előleget. Nekem nagyon antipatikus a dolog, így nem is szívesen megyek "előleges" helyre.
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
sutykuru #11364 üzenetére
Mit nem örömébe tett? Azt, hogy 5-6kilós árajánlatot akart kérni egy olyan 15-16éves gyerek akinek még internet sincs bevezetve otthon? Vagy mire gondolsz? Én mindenkinek készítek árajánlatot, kb. 100ból 10jön be, de aki csak szopatni akar azt egyből kiszúrom. Ha erre gondolsz...
-
lúzer
veterán
-
net84
őstag
válasz
sutykuru #8437 üzenetére
nem szokásom a külsőről senkit sem megítélni...volt már elég zűrös kinézetű emberke nálam, aki egyébként teljesen normális volt és volt már elöttem ordibáló, kioktató és káromkodó ügyvéd, aki kikérte magának, hogy én mennyit akarok kérni egy gépátvizsgálásárt és utánna a javításnak milyen óradíjai lennének...ezek után meg sem lepődtem, hogy az 5k-s tápképződmény árán kiakadt.
Időnként elég sokan kapnak kimenőt a diliházból... -
ML320
senior tag
válasz
sutykuru #7686 üzenetére
A munka mán büdös neki. Egyébként pont azért mutattam rá a gépre, hogy neki lehetne állni.
Sőt, ilyenkor mondják, hogy örülhetnék, ha ilyen szar melóból kimentenek. Arra persze nem jönnek rá, hogy esténként már agyilag zombi lehetek, és ilyenkor pont testhezálló a fűnyíró ember szerepe.
De most komolyan! Engem spec megnyugtat egy kis fizikai munka. Most éppen építkezem. Át is ragadt rám egy Tom Sawyer effektus (kerítésfestés). Glettelem a falat, és nekem ez most nem munka, hanem kikapcsolódás. Tehát, ha el kell mennem mást csinálni, nemhogy a szabadidőmet fogják kifizetni, hanem pl a festő többlemunkájáért járó összeget is -
ML320
senior tag
válasz
sutykuru #7616 üzenetére
Mire fel? Utánna meg más megveszi, és ha nem tudja beregisztrálni, akkor jön az anyázás, és persze ki a hibás: a boltos. Az a szemét lenyúlta a telepítő kódot, és a fél város gépeire az átvert ügyfél kódjával előre feltelepítette a cuccot.
A licenszszerződés, amit a véglény már az elején, a csomag kibontásával elfogad, illetve a telepítés során szintén elfogad, stb... egyértelműen kimondja, hogy a matricát fel kell ragasztani. A jogtisztaság igazolása is egyértelműen le van rögzítve. A szabályok nem ismerete senkit sem mentesít. Ja, kérem, a vevőknek nem csak a jogaikkal, hanem a kötelezettségeikkel is tisztában kellene lenniük
Illetve ha szépen és kultúráltan megkérnek, akkor tudunk segédkezni mindenben. De ha nyuszi bejön a vadászpuskával, akkor is megnézem, van-e rajta sapka
-
diegho
nagyúr
válasz
sutykuru #7610 üzenetére
nem jól mondod az árukapcsolást... amikor apuci és csinos leánya hozza be a gépet mert vírusos és nem megy az msn és apuci nem akarja megvárni amíg kész van, hanem szól hogy majd csörögjön rá a lány, aki megvárja mikor kész a gép, akkor meg kell jegyezni, hogy - itt áll kint a kocsim, az a szép nagy, hazaviszlek, ez benne van a szervízköltségben - ó milyen rendes vagy, meg hát
-
ML320
senior tag
válasz
sutykuru #7607 üzenetére
Nálam még 2002-ben volt egy ollan eset, hogy a win98-ból alap verziója volt a tulajnak, az újonnan vásárolt vas meg Second Edition-t kívánt. Nem érdekelte, mellényzsebből kivette a lovettát, és közölte: akkor csapjunk hozzá egy olyant. Kétszer is rákérdeztem, hogy nem akar-e inkább XP-t?
Nem, neki a w98 kell!
Másnap a fia jött be, hogy mennyire átvertük a papóját, mert így meg úgy! És felhívta a Microsoftot, akik közölték, a kereskedő minden további nélkül kicseréli neki a szoftvert!
De arra a kérdésre, hogy a felragasztott matricával mit kezdjek, nem tudott mit kezdeni, így közöltem, amennyiben sérülésmentesen nem tudja prezentálni, addig sajnálom.
És még ezek után is neki állt feljebb. -
localhost
Közösségépítő
válasz
sutykuru #7605 üzenetére
Igen, az előző esettel azonos feltételek mellett.
Hasonlóképpen. -
net84
őstag
válasz
sutykuru #7542 üzenetére
noti
én is el szoktam felejteni néha a belépési kódjaimat, vagyis inkább összekeverni, és olyankor jön az, hogy próbálkozok, amíg le nem tiltanak.
most nem is olyan régen jártam úgy, hogy egy új domain nevet kellett volna pluszban hozzáadnom a tárhelyhez, de nem bírtam belépni az adminisztrációs oldalra, mert nem stimmelt a jelszó
az ftp kapcsolatokba bent volt, tudtam is csatlakozni, csak nem jutott eszembe, hogy milyen kódot adtam meg anno - mázlimra a csillagok száma megegyezett a karakterek számával és abból már ki tudtam sakkozni - egyébként soha meg nem fordult volna a fejembe, hogy azt a kódot adtam meglocalhost - sajnos a tevékenységi körünkbe nem tartozik bele
bővíteni meg nincs értelme
-
nyunyu
félisten
válasz
sutykuru #6712 üzenetére
Gondolom szép volt a havi forgalom
Azt nem tudjuk, Dlink router nem naplozza
Mondjuk a WiFi resze az jobb, mint a WRT54G-e, utobbival eleg sok gondunk volt, ha ugyfelnek rendelesfelvetelre PDA kellett.
Linksyshez lassan kapcsolodnak, meg gyakran szakadt, nem mindig talalta az APt, ugyfel persze azonnal rinyalt, hogy nem mukodik, szar a rendszerDe olyan is volt, hogy a pincerek atallitottak a PDAt, hogy a szomszed kavezo free AP-jara csatlakozzon, aztan azon neteztek, utana meg csodalkoztak, hogy nem mukodik a rendelesfelvetel.
-
-
Ygg
senior tag
válasz
sutykuru #6664 üzenetére
Ne keressünk a kákán csomót, szerintem aki akarta, értette, hogy a tisztelt fórumtárs azt sérelmezi, hogy 2 és fél éve egy 200k-s játékgépbe 9200-t tettek, és nem egy szaros 9200 került 200k-ba.
Abban az időben szerintem már nem nagyon szaladgáltak új Socket A-s konfigok, inkább
S754/S939.
Raktam össze én is gépet 2006-ban FX5200-al, de nem is volt 200k és pláne nem játékra ment. -
ML320
senior tag
válasz
sutykuru #6402 üzenetére
Most hétvégén történt:
Vasárnap reggel 8-kor csengetnek. Kitántorgok. Srác, géppel a kezében.
- Ez meg az a probléma. Oszt éppen megyünk vásárolni, addig megnézhetnéd.
Gondolkodás, milyen cifrát mondjak. Inkább magamban körvonalazódott egy terv
Úgy egy óra múlva jöttek.
- Kész van?
- Aha.
- Hú, de jó! Mennyi lesz?
- Huszonkétezer.A chkdsk /p /r csodákra képes
- Khm. Hukk. Pfff. Huhu. Őőőőőőő....
- Egy. Vasárnap van. Kettő, reggel 8. Három, szülinapom.Négy, ideszóltál? Öt, azonnal. Hat, folytassam?
- Hát, izé...
- Akkor adj egy ötöst, és legközelebb ezeket azért gondold át.Meglátjuk, lesz-e foganatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Opera böngésző
- Everest / AIDA64 topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged