Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
válasz
moha bácsi #9491 üzenetére
Ez ragályos, reggel a körúton is láttam egy bolt kirakatában
Tipp: Ki lettek tiltva az angol nyelvű feliratok, emiatt lett a néhai "8 & 8"-ból "nyolc és nyolc", talán ez meg a leárazás akar lenni, csak kicsit angolosan
-
as_Rock
őstag
válasz
fekeandras #9084 üzenetére
Olyan példával kell magyarázni amit ő is felfog:
- Figyelj van kocsid?
- Öhö!
- Benzines?
- Öhö!
- Gázolajjal működik?
- Há hogy a f*#&a máködne?
- NA látod ezért nem máködik a te lapod se DDRII-vel -
as_Rock
őstag
Uhh, durva volt a tegnapéjjel
L*rd=Idegenek
-
as_Rock
őstag
Mond meg neki féláron átveszem tőle azt a megbízhatatlan vackot
Kérdés: HIS ATI 4670 IceQ várható hazai érkezésről és árról valakinek van már infója?
Boltról jut eszembe: Pénteken állok sorba a L*rdban, előttem mitugrálsz srác osztja az észt eladónak:
- ....és időnként újraindúl! Pedig már kerestem a zinterneten is a megoldást, és a bíjoszban is elállítottam mindent mégis ezcsinájja!
- Talán nem kellene állítgatni a bois-t....
- Igen, de az egyik fórumon azt olvastam, hogy ha jóóól beállítom plussz energiákat lehet kipréselni a procibólbááázm*g
Komolyan együttérzés támadt bennem szegény eladó iránt
Ja, és persze nem vett semmitnedugdki: Mi a baj a satás samukkal, pl. F1
-
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #8583 üzenetére
-
as_Rock
őstag
Boltos szakikat kérdezném: ATI új 4670-es kártyái vannak-e már nagyker listában, illetve tudtok-e róla mikorra és mennyiért várhatóak, lesz-e belőle 2slotos, házból kifújó (mint 3870, vagy az iceQ hűtések) változat?
-
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #8428 üzenetére
És ahogy olvasom még anyuci se kárpótolt
-
as_Rock
őstag
válasz
Superman #8368 üzenetére
Egyetértek veled általánosságban, de a konkrét ügyben nekem nagyon úgy tűnt, hogy az illetőnek komoly hiányosságai voltak bizonyos téren.
A boltos max. annyit tehetett volna, hogy jelzi a DDR3-ak sebessége csak a magasabb árkategóriában éri el, vagy haladja meg a DDR2-t ezért nincs értelme arra költeni, a többi megoldható, és ha érdekli így az adott konfig ÉS foglalóként kicsengeti a gép vételárának X%-át, akkor vállalható az 1 héten belüli szállítás -
as_Rock
őstag
válasz
KilgoreTrout #8119 üzenetére
Vírusirtáshoz miért is kell a file tartalmát nézegetni?
-
as_Rock
őstag
válasz
Kicsirics77 #8039 üzenetére
hogyérakrumplivirág
TheReMiXeR: És a napi 25 telefon munkaügyben?
-
as_Rock
őstag
A tolvajt a mi sales-eseinkhez is elküdhetné valaki, annyi sz*pást mint amit az ő betarthatatlan ígéreteik okoznak
És ők a f*szagyerekek, hát könyörgöm, úgy nem cucc eladni, hogy bevállalnak egy csomó olyan dolgot, amiről ők is tudják, hogy teljesíthetetlen
Péter80: Ismerhetnéd neduddki-t
-
as_Rock
őstag
Ott szúrtad el, hogy nem küldted az első alkalommal őket a "zegyéni vállalkozó" haverhoz, hogy "nála tessék az sw support & maintenance szolgáltatást is igénybevenni"
Apuci somákoló picifia aki alamuszin túlhajt meg mindenféle szart rak a gépre dolgok miatt nem vállalok évek óta semmi ilyesmit -
-
as_Rock
őstag
Vannak érdekes boltok az szent. Lakótelepen is van egy "garázsbolt", lazán 1,4-1,8X-es új árak az ipon/aqua hasonló üzletekhez képest
, be is számít viszont úgy, hogy csak 1 évnél nem régebbi garist és csak 1 nap tesztelés után vesz át bármit, de azt is a Ph-s alatti áron
-
as_Rock
őstag
válasz
MasterDeeJay #7809 üzenetére
Szerintem villámgyorsan mennyéinnen, mer' pont ezt a típust rühellik a boltosok
-
-
as_Rock
őstag
OFF
Szakik, akinek van már híre, hogy itthon mikortól és kb. milyen áron lesz kapható puma platformos noti kérem dobjon egy privátot
OFF -
as_Rock
őstag
-
as_Rock
őstag
válasz
Thulcandra #6956 üzenetére
Nem mindenki office-ban dolgozik
-
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #6953 üzenetére
AZ
Kolléga bejött, és "Resetelem a gépedet!" felkiáltással a reset-pöcök felé bökött az újjával, sikerült neki
Ezután elkezdett magyarázkodni, hogy csak viccelni akart, "hiszen ma van április 1"
Ja b*mmeg azért a mozgásodat megtanulhatnád koordinálni, nekem meg 1 órányi munkám szállt el -
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #6941 üzenetére
Kár a szóért, egyeseknek nem véletlenül lesz addikt-nyi hsz-e
-
as_Rock
őstag
válasz
kicsitomi88 #6920 üzenetére
Ne képzeld már, hogy mindenki veled foglalkozik, már rég általánosságban megy a téma
munky: Ugyanennyi idő leírni a kérdést az ipon-felé...
-
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #6729 üzenetére
"ötvenvalamennyi vót kb. a hölgy"
De nem kiló mi? -
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #6690 üzenetére
Vízionáltam a dolgot!!
-
as_Rock
őstag
válasz
Balinov #6509 üzenetére
Halljunk szót!!!!
diegho: Ne szívd mellre, én megszokás, "támogassuk a kisebbet" mentalitás, nomeg a kisebb melegedés miatt használok AMD-t, amire nekem kell arra mindkét platform elég, amire meg a gyerekeknek abban a VGA a limit, nem a proc, de ezt oldják meg a zsebpénzükből
-
as_Rock
őstag
Vannak ilyen véglények
A történetből nekem az jött le, hogy az "előbb rendel, aztán néz körül" típus egyik díszpéldánya volt.XP install és társai téma: Be kell látni, a minél felhasználóbarátabb install sajnos elhiteti a userekkel, hogy "ők értenek a windózho", és ezt erősíti, hogy az iskolában van "számítástechnika"-nak csúfolt tantárgy, amitől apu azt hiszi a kisfia már "számítástechnikus"
-
-
as_Rock
őstag
Fijjug ilyen van valakinél?
-
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #5747 üzenetére
És mégis mit raknál egy antec nsk1300-ba
-
as_Rock
őstag
Valakinél esetleg van raktáron ez az alaplap
-
as_Rock
őstag
válasz
Rover623 #5694 üzenetére
Üdítős és italos kiszállítócégeknél ez rutinszerű dolog volt egy időben.
Számolni ugyebár úgy szokás hogy kartonszélességXkartonmagasságXsorok száma = kiszállított mennyiség. A közepét kiszedték, deszkákkal kitámasztották, hogy össze ne boruljon, aztán ha nem figyeltél papíron átvettél és kifizettél mondjuk 80 raklapnyi árut, a valóságban meg kaptad a felétHa észrevetted eljátszották a hülyét és a raktárukra mutogattak, hogy biztos ott ügyeskedtek, és szegény ők majd ki kell fizetniük a hiányt
Kérdés: Létezik a 90 fokos csatlakozójú s-ata kábelhez hasonló usb-sben? Mitöbb olyan, aminél a majdnemkocka usb-csatlakozó a 90fokos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest