Új hozzászólás Aktív témák
-
blunt
aktív tag
bocsánat, hogy belevauzok, de egy valamit nem értek. Miért van az, hogy ha magyarországon valaki meg akar nézni egy árut, vagy ne adj isten infót kér róla az eladótól, akkor ha nem veszi meg a végén a terméket, miért kell, hogy szarul érezze magát?
MO-tól nyugatra elindulsz, ez teljesen normális, hogy tájékozódom, vagy meggondolom magam a terméket illetően. Nektek az a dolgotok, hogy kiszolgáljátok a vevőt, a péknek pedig az, hogy minden nap hajnalban felkel és kenyeret süt.
meg ja, megszagolja megtapicskolja. És? El fogod tudni adni másnak ha ő a végén még sem veszi meg. Értem a postod lényegét, nem veled akarok kötekedni, csak pont egy jó alkalom volt a Te írásod, hogy rákérdezzek azokra a dolgokra, amik engem mindig is érdekeltek.
Nálunk az USA-ban nem csinálnak sehol problémát abból, hogy ha a vevő nem veszi meg mondjuk azt a 20 farmert, amit próbálgatott az elmúlt 2 órában feltartva az eladót. Az eladó tudja, hogy őt ezért fizetik és nem azért, hogy a neten lógjon egész nap, pl...
Hozzáteszem, jelenleg MO-n vagyok (nem sokáig) és marhára cseszi a szememet ez a mentalitás mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest