- Mikor vegyek RTX-et?
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marty8
tag
hello!
ez lenne a bajom:
köszi -
Marty8
tag
hello
Suse linux 10.3 van fent a gépemen, és egy ntfs particiót akartam vele felismertetni.
találtam egy leírást, ezt... itt nem tiszta ez teljesen.
ha valaki segítene, megköszönném.hup-on olvastam:
Gondolom ntfs particióról van szó.
Több megoldás is van:
1. Létrehozol egy fat32-es particiót adatcserére, mert azt tudod windows és linux alól is írni/olvasni.
2. pendrive-ot használsz, bár ebből már a fél gigásnak is rendesen megkérik az árát.
3. Elméletileg létezik megoldás arra is, hogy ntfs-t írj linux alól, de nem ez nem teljesen biztonságos. Szóval inkább az első kettő valamelyikét ajánlom.persze a pendrive kilőve
, és csináltam egy fat32-t windóz felületről, ezt hogyan kell felismertetni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és csináltam egy fat32-t windóz felületről, ezt hogyan kell felismertetni vele?