Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marty8
tag
hello
Suse linux 10.3 van fent a gépemen, és egy ntfs particiót akartam vele felismertetni.
találtam egy leírást, ezt... itt nem tiszta ez teljesen.
ha valaki segítene, megköszönném.hup-on olvastam:
Gondolom ntfs particióról van szó.
Több megoldás is van:
1. Létrehozol egy fat32-es particiót adatcserére, mert azt tudod windows és linux alól is írni/olvasni.
2. pendrive-ot használsz, bár ebből már a fél gigásnak is rendesen megkérik az árát.
3. Elméletileg létezik megoldás arra is, hogy ntfs-t írj linux alól, de nem ez nem teljesen biztonságos. Szóval inkább az első kettő valamelyikét ajánlom.persze a pendrive kilőve
, és csináltam egy fat32-t windóz felületről, ezt hogyan kell felismertetni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Logitech z5500 5.1
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és csináltam egy fat32-t windóz felületről, ezt hogyan kell felismertetni vele?