- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ma telepitettem először linuxot, elsöre nem is sikerült, másodszorra se valami fényesen, valószínüleg a felbontás/frissítés beállitást rontottam el, mert csak sötét képernyő van...10.1-es suse linux. van valami csökkentett módhoz hasonló, amiben ki tudnám javítani a rossz beállítást? (vagy hagyjam az egész linuxot a francba? ) a biztonságos (vagy milyen) mód meg nem megy, mert felhasználót be tudok írni, jelszót viszont nem.
ujratelepitettem, a grafikai beállitásoknál akármit állitok be, és tesztelem (600x800, 1024x768, akármi) mindig csak fekete képernyő van. kihagytam a beállitást, gondoltam majd beállitom ha már megy a linux, de a linux nem megy. nem fogadja el a felhasználó/jelszó párost. nem lehet valahogy ugy telepiteni, hogy ne kelljen folyton bejelentkezésekkel bajlódni egy sima felhasználóhoz? rendszergazdának legyen jelszava, az oké, de egy sima felhasználónak minek folyton bejelentkezni? főleg hogy el se fogadja a jelszót....
melyik a legkönnyebben bekonfigurálható linux, amiből van magyar nyelvű? azt talán még megpróbálom....
de azért akárhogy is nézzük (és most lehet majd pfujogni) a windows még mindig felhasználóbarátabb, egyszerűbben telepithető
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest