Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ma telepitettem először linuxot, elsöre nem is sikerült, másodszorra se valami fényesen, valószínüleg a felbontás/frissítés beállitást rontottam el, mert csak sötét képernyő van...10.1-es suse linux. van valami csökkentett módhoz hasonló, amiben ki tudnám javítani a rossz beállítást? (vagy hagyjam az egész linuxot a francba? ) a biztonságos (vagy milyen) mód meg nem megy, mert felhasználót be tudok írni, jelszót viszont nem.
ujratelepitettem, a grafikai beállitásoknál akármit állitok be, és tesztelem (600x800, 1024x768, akármi) mindig csak fekete képernyő van. kihagytam a beállitást, gondoltam majd beállitom ha már megy a linux, de a linux nem megy. nem fogadja el a felhasználó/jelszó párost. nem lehet valahogy ugy telepiteni, hogy ne kelljen folyton bejelentkezésekkel bajlódni egy sima felhasználóhoz? rendszergazdának legyen jelszava, az oké, de egy sima felhasználónak minek folyton bejelentkezni? főleg hogy el se fogadja a jelszót....
melyik a legkönnyebben bekonfigurálható linux, amiből van magyar nyelvű? azt talán még megpróbálom....
de azért akárhogy is nézzük (és most lehet majd pfujogni) a windows még mindig felhasználóbarátabb, egyszerűbben telepithető
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Xiaomi 15T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Media Markt Gari 2028.02.02.-ig
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest