Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
Nem tudom pontosan, miket terveznek, de van itt egy olyan PR, ami eltávolítaná az AppMenut (ez az éppen futó program nevével jelzett menü a "Tevékenységek" gombtól balra"), és ebben van egy link, ami olyasmikre mutat, mint az AppMenuben a "Kilépés" menüpont eltávolítása, betöltésjelző eltávolítása vagy áthelyezése a dash-ra, stb. De úgy látom, egyelőre ezek inkább csak olyan terv fázisban vannak, még nem teljesen konkrét megvalósítások. Mondjuk annak az AppMenunek tényleg nem sok haszna van ott, én kb. kétszer használtam, mióta Gnome-on vagyok...
Illetve itt egy másik PR, ami egy Caffeine-szerű "maradj ébren" jellegű kapcsolót implementálna. A Caffeine nevű program azt tudja, hogy ha be van kapcsolva, akkor nem megy el aludni a gép, ennyi. Ezt már régebben is kérték, úgy látszik, sokaknak hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest