Hirdetés
- Autós kamerák
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Köszönöm a hasznos infót,
igen, én is gondolkodtam már ezen többször is, és a tanácsod hatására tett is követte, úgyhogy ma felraktam a 15-ös Leapet, már arról írok. 
Bár a telepítésnél észnél kellett lenni, mert két vinyó van a gépemben és nem a meglévő partíciókat akarta használni, simán leformázta volna a /home-omat és a másik adatpartíciómat,
de kézzel megadva neki mit csináljon már akarta az igazságot
ezen kívül annyi volt csupán hogy a 2.10-es Gimpet külön tárolóból kellett felrakni mert alapból nem volt a packmanban sem de ezt leszámítva nincs gondom eddig a csomagok frissességével és gyors is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de kézzel megadva neki mit csináljon már akarta az igazságot
ezen kívül annyi volt csupán hogy a 2.10-es Gimpet külön tárolóból kellett felrakni mert alapból nem volt a packmanban sem de ezt leszámítva nincs gondom eddig a csomagok frissességével és gyors is.