Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
A Tumbleweed-nek annyi a köze a jó KDE-s desktophoz, hogy ők szállítják a legfrissebb stabil csomagokat, amiket átküldenek a QA folyamatukon. Szerintem ennek a két dolognak köszönhető, hogy a Tumbleweed Plasmájában találkoztam a legkevesebb buggal. Más disztrókon voltak összeomlások, elfelejtett konfiguráció, nem működő témázás, stb.. Pár hülyeség már Leap-en is előjött, amiket az azóta megjelent Plasma verziók már javítottak.
Mondjuk én Gnome-mal nem használnám a Tumbleweedet, mert nekem kell 8-10 kiegészítő ahhoz, hogy használhatónak minősítsem a Shellt... ezek viszont nem biztos, hogy jó néven veszik a gyakori frissítgetést.
Én meg nem akarok úgy használni egy DE-t, hogy időszakosan nem úgy működik, ahogy én szeretném.De Fedorán pl. teljesen jól be lehetett lőni a Gnome Shellt úgy, ahogy én szerettem volna. A "fájlkezelőjétől" viszont továbbra is a falra mászok, funkcionalitásban többnyire a 0-hoz konvergál.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest