Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
A Tumbleweed-nek annyi a köze a jó KDE-s desktophoz, hogy ők szállítják a legfrissebb stabil csomagokat, amiket átküldenek a QA folyamatukon. Szerintem ennek a két dolognak köszönhető, hogy a Tumbleweed Plasmájában találkoztam a legkevesebb buggal. Más disztrókon voltak összeomlások, elfelejtett konfiguráció, nem működő témázás, stb.. Pár hülyeség már Leap-en is előjött, amiket az azóta megjelent Plasma verziók már javítottak.
Mondjuk én Gnome-mal nem használnám a Tumbleweedet, mert nekem kell 8-10 kiegészítő ahhoz, hogy használhatónak minősítsem a Shellt... ezek viszont nem biztos, hogy jó néven veszik a gyakori frissítgetést.
Én meg nem akarok úgy használni egy DE-t, hogy időszakosan nem úgy működik, ahogy én szeretném.De Fedorán pl. teljesen jól be lehetett lőni a Gnome Shellt úgy, ahogy én szerettem volna. A "fájlkezelőjétől" viszont továbbra is a falra mászok, funkcionalitásban többnyire a 0-hoz konvergál.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest