Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Dhampir #3898 üzenetére
A Tumbleweed-nek annyi a köze a jó KDE-s desktophoz, hogy ők szállítják a legfrissebb stabil csomagokat, amiket átküldenek a QA folyamatukon. Szerintem ennek a két dolognak köszönhető, hogy a Tumbleweed Plasmájában találkoztam a legkevesebb buggal. Más disztrókon voltak összeomlások, elfelejtett konfiguráció, nem működő témázás, stb.. Pár hülyeség már Leap-en is előjött, amiket az azóta megjelent Plasma verziók már javítottak.
Mondjuk én Gnome-mal nem használnám a Tumbleweedet, mert nekem kell 8-10 kiegészítő ahhoz, hogy használhatónak minősítsem a Shellt... ezek viszont nem biztos, hogy jó néven veszik a gyakori frissítgetést.
Én meg nem akarok úgy használni egy DE-t, hogy időszakosan nem úgy működik, ahogy én szeretném.De Fedorán pl. teljesen jól be lehetett lőni a Gnome Shellt úgy, ahogy én szerettem volna. A "fájlkezelőjétől" viszont továbbra is a falra mászok, funkcionalitásban többnyire a 0-hoz konvergál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest